Bölüm - 13

3.7K 177 23
                                    

11. BÖLÜMDEN

Çenemden ayrıldı. Gözlerime baktı. Elleri yanaklarımı tutuyor ve gözyaşlarımın oluşturduğu yolları siliyordu. Anlamıştım ne yapmak istediğini... Hatırlamıştım tanıdık olan bu sahneyi... Gözlerini kapattı ve dudaklarıma yaklaştı...

*Gülümsedi ve yine burnumu ısırdı... Artık gülüyordum. Gülüyorduk... Aynı o gün gibi...

BÖLÜM - 13

Yazar: Ningyoo

Luhan yanında uyuyan arkadaşına baktı. Kolu, avuç içi ve göğsü kendi tırnaklarıyla yaralanmıştı. Luhan eğildi ve Baek'in koluna minik bir öpücük kondurdu.

"Bir daha asla yapma bunu Baek. Asla o günlere geri dönme..."

Luhan dolan gözleriyle yataktan kalktı. Örtüyü hırpalanmış bedenin üzerine çekti, saçlarına bir öpücük daha kondurdu ve aşağıya indi.

***

Baek uyandığında başka bir yataktaydı. Yanında Chan yoktu. Bu kalbini biraz acıtmıştı. Yataktan kalktı ve aşağıya indi. Luhan'ı ona kahvaltı hazırlıyordu. Ona yaklaştı ve arkasından sarıldı.

"Günaydın Lulum"

Luhan kocaman gülümsedi.

"Günaydın Baekkie'm"

Belindeki kolları okşadı ve ona doğru döndü. Küçük yüzü avuçlarının içine aldı:

"Nasılsın?"

"İyiyim... daha iyi."

"Güzel! Ozaman şimdi yukarı çıkıp duş al, bende masayı hazırlayım."

"Eskisi gibi birlikte duş alsak?"

Luhan'ın gözleri şaşkınlıkla açıldı. Minik ağzı aralandı ama bir şey söyleyemiyordu. Onun yüzündeki şaşkın ifadeyi gören Baek daha fazla tutamadı kendisini ve gülmeye başladı.

Luhan oyuna geldiğini anladığında onu gıdıklamaya başladı. Oyunu banyoya kadar devam etti. Baek banyoya kadar kaçtı ve kapıyı kapattı. Luhan dolabından onun için giysiler çıkarttı ve:

"Baek kapıyı aç"

"Açmaaam" gülüyordu hâlâ.

"Ozaman çıplak kalırsın, ya da o kirli şeyleri giyersin..." Luhan bir kaç adım attı ve oradan gidiyormuş gibi yaptı. O giysilere Baek'in ihtiyacı vardı.

Kapı hafifçe açıldı ve dişarıya küçük bir kafa uzandı. Etrafa baktı, gitmiş miydi? Küçük kafa sağa sola bakarken Luhan dolabın kenarından aniden çıktı. Baek korkuyla yerinden fırladığında bir kız gibi çığlık atmıştı. Şimdi Luhan ona gülüyordu. Baek sinirlendi. Sevimli yüzü korkuyla kızarmıştı. Sonra arkadaşına baktı. Gözleri gülmekten kaybolup gitmişti.

O da gülmeye başladı.

"Lu! Öldürecek misin beni?"

"Hayır Baekkie... ama çok komikti!"

Baek küçük ama güçlü ellerini yumruk yapıp göğsüne doğru vurdu bir kaç kez.

"Yaah! Kalp krizi geçiriyordum!"

"Heey! Vurmasana ya..."

Luhan Baek'i duşa doğru itekledi . Fıskiyeyi eline aldı ve açıp soğuk suyla onu ıslatmaya başladı. Bu sefer Baek zıplıyordu.

"Soğuk! soğuk dondum Luuu!"

Zıplayıp fıskiyeyi almaya çalışırken ikiside ıslanıyor ve eski günlerdeki gibi eğleniyorlardı. Sonunda Baek pes etti ve:

RehinWhere stories live. Discover now