Magyarázat

6 0 0
                                    

Sziasztok.Tudom már legalább két hónapja hogy nem volt rész.Ha akartok nyírjatok ki nyugodtan.Ezt most megmagyarázom.
Az első ok ha mondhatom az az hogy elég sok gondom van.Mind ihlethiány mind a betegségem.Gyakran vagyok fáradt és feszült.Többnyire ha nem tudok megfogalmazni egy mondatot akkor felhúzom magam és szépen levágom a telefont és otthagyom.
A másik nem más mint az hogy a családom is kissé képes nálam kiverni azt a hatvan amperes biztosítékot.De nem akarlak titeket a családi gondjaimmal fárasztani.
A harmadik ok pedig az hogy az elmúlt napokban kezdtem el a gitártanulást.Tudom nem kell mondani...tizenhét évesen jut eszembe hogy gitározni akarok.De viccet félretéve a gitár is leszívja minden energiám és eléggé képes felhúzni ha nem tudom leszorítani azt a nyavalyás H húrt.
Nem teszek fel két hónapja részt most meg untatlak titeket a személyes gondjaimmal.De nyugi srácok...hamarosan jönnek a befejező részek ehhez a gyögyszemhez aminek a fejezeteit olvasva fokozatosan rájöhettek hogy milyen fejlődésen estem át az első fejezet óta.

Tudom rövid magyarázat de ez az igazság.Ha tudom úgy egy legfeljebb két hét múlva jönnek a részek amiknek az írásába belesajdúl a szívem.Sziasztok.

ғᴇʟʟ ɪɴ ʟᴏᴠᴇ ᴡɪᴛʜ ᴘᴀᴜʟ sᴛᴀɴʟᴇʏ/Befejezett/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu