36.Kísért a múlt.

10 2 0
                                    

~Paul szemszöge~
Amikor Lara már tíz perc múlva sem jött fel eléggé ideges lettem.Gyorsan végigrohantam a folyosón majd amilyen gyorsan csak tudtam lerohantam a lépcsőkön Lara sehol sem volt.Nagyon ideges lettem ezért berohantam a nappaliba de ott sem volt.Idegesen a hajamba túrtam mert nem volt a lakásban.A nappalival átellenben lévő szobába mentem ahol a gitárjaim voltak és a falra hollandúl volt felírva festékkel Ha viszont akarod látni a feleséged térj vissza oda ahol születtél vagy csak koporsóban fogod viszont látni.Amikor realizáltam hogy mi is vagy inkább ki csinálta a kezem akarva vagy akaratlanúl nem tudom ökölbe szorúlt.Mérgemben a falba ütöttem ököllel de a fájdalmat ami a csuklómba hasított csak pillanatokkal utána éreztem.
Mérhetetlenűl dühös voltam magamra hogy egy pillanatra is magára hagytam.Nem tudtam mit tegyek ezért felhívtam a fiúkat hogy jöjjenek át.
Nagyjából egy fél óra múlva az ajtó kinyílt.
-Fiúk végre.-ronahtam.-Bepánikoltam és nem tudtam kit hívhattam volna.-túrtam idegesen a hajamba.
-Paul.-rázott meg Gene a vállamnál.-Nyugodj meg.
-Már hogy a francba nyugodjak meg?-húzódtam el dühösen.-A feleségem azt sem tudom hol van a gitárszobában meg van egy fenyegetés hogyha nem megyek vissza Windsor-ba akkor megöli Lara-t.-fakadtam ki.
-Még mindig azt akarják hogy visszamenj?-akadt ki Peter.
-Csak tudnám miért.-vakartam meg zavartan a tarkómat.Egy pár pillanatra a gondolataimba merültem.-Hacsak.-emeltem fel a mutatóújjam.-Emlékeztek?-fordúltam Ace és Peter felé.
-Amikor...khmm...volt az a pásztorórád Amy hugával?-kérdezte Peter zavartan mire csak megforgattam a szemem.
-Nem az te idióta.-toltam le.-Arra amikor eljegteztem Amy-t.
-És kihallgattad a beszélgetését az apjával?-kérdezte Gene mire csak bólíntottam.
-Akkor véletlen kiszúrtak és azután négy hónappal léptem le New York-ba.-mondtam idegesen.
-És azóta akarják hogy visszamenj.-mondta Ace sóhajtva.
-A karrieremben fogadok hogy ebben is Amy keze van.-mondtam idegesen.
-Miből gondolod?-kérdezte Peter karba tett kézzel.
-Onnan hogy ő folyékonyan beszél hollandúl.-mondtam mire Ace értetlenűl nézett rám.-Sőt az ő szokása azzal fenyegtni hogy megöl valakit.
-Azzal fenyegetett hogy megöli Lara-t?-akadt fenn Gene szeme.-Azt már aztán nem engedem.-mondta idegesen.-Nem hagyhatom hogy a legjobb barátom aki életed szerelme hogy baja essen.-mondta rekedtes hangon mert még tőlem is idegesebb volt.-De ha egy haja szála is meggörbűl Amy azt is megbánja majd hogy megszületett.
-Pajtás nyugalom.-nyugtattam.-Nem hagyhatom hogy megöld.-tettem a kezem a vállára mire értetlenűl nézett rám.-Csak azt hogy rendesen elásd a baját.
-Ezt később.-mondta Peter.-Előbb meg kell találni.
-Erre már én is rájöttem.-mondtam idegesen.
-Sam megtalálhatja.-mondta Gene mire lepetten,kikerekedett szemmel néztem rá.
-Hogy?-kérdeztem lepetten.
-Onnan hogy nyomkövető.-mondta mire meglepődtem.
-Még vannak nyomkövetők?-lepődtem meg.
-Sam és Lara anyjának az apja volt nyomkövető.-mondta Gene amin megint meglepődtem.
-De ezt honnan tudod?-kérdeztem amin csak sóhajtott.
-Onnan hogy Lara anyja mondta el nekem.-mondta majd a végén sóhajtott egy nagyot.
-Akkor hívd ide.-mondtam és bementem a konyhába.
Sóhajtva támaszkodtam a pultra.Hiába nem bíztam Sam-ben akkor aznap mégis sikerűlt Gene-nek rávennie hogy félretegyem az ellenszenvem.Mindennél jobban megakartam találni Lara-t.Nem érdekelt hogy egy olyan embernek kell a segítségét kérnem akit egyáltalán nem kedveltem.De Lara miatt félretettem az ellenszenvem.
Muszály volt bíznom benne.
Hirtelen az ajtó kinyílt és Sam jött be.
-Sam.-köszöntem neki.
-Hol van a hugom Paul?-jött oda hozzám dühösen.
-Hidd el ezt szeretném én is megtudni.-mondtam összehúzott szemöldökkel.
-Megpróbáltam követni a nyomokat de egy ponton mindig elvesztetettem a szagnyomot.-jött oda Gene.-Azért mondtam hogy kérd Sam segítségét.
-Tudom Paul hogy voltak és vannak is nézeteltéréseink de ezt most Lara miatt jobb ha féltetesszük.-mondta Sam amin csak egyetértően bólíntottam.
-Én is valahogy így gondoltam.-mondtam amin csak kuncogott.-Ha lehet minél hamarabb indulj a keresésére.-mondtam amin csak bólintott.
-Azonnal indulok.-mondta majd kiviharzott.
Bementem a nappaliba és levágtam magam a kanapéra.Furcsának tartottam hogy az elmúlt hat hónapban semmi baj nem volt csak akkor mikor hazamentem.Hirtelen azon kezdtem agyalni hogy nem-e Sam keze van-e a dologban.De mindig meggyőztem magam hogy a világért sem akarná bántani a hugát.
-Valamin nagyon elgondolkodtál.-jött oda Gene.
-Csak Lara jár a fejemben.-mondtam egy keserű sóhaj kiséretében.
-Sam megtalálja.-tette a kezét a vállamra.
Nem mondtam semmit csak sóhajtottam.A hat hónap alatt sem aggódtam érte annyira mint akkor.
Akkor valamiért sokkal jobban hiányzott.Bármit megtettem volna hogy megtaláljam de csak várni tudtam karba tett kézzel hogy Sam előkerüljön.
Mindenáron leakartam nyugodni ezért felkaptam az egyik akusztikus gitárom és felmentem a tetőre.
Leültem a tető szélére törökülésben és mikor behangoltam a gitárt lassan pengetni kezdtem.
Csak pengettem úgy mintha az akkor fujó szél messzire vinné.Hirtelen azon kaptam magam hogy dúdorászni kezdtem majd hirtelen jöttek a szavak:

You're my life.You are the only one.
You are my love.You are my happiness.
You're my reason to live.
You're my only reason to life.

I think you're kiss was a dream.
But now I know you're kiss was real.

I think I love you baby.
I can't hurt you.I can love you.
You're my life.You're my love.
You the perfect thing in my life.

I love your voice,and your face,
I think I loose my mind when I look in you're eyes.
This time I know you the perfect.

I think I love you baby.
I can't hurt you.I can love you,baby.
You're my life.You're my love.
You the perfect thing in my life.

We dancing in the darkness with love
I think I need to feel your kiss,
I want to feel your body,
I love you,I love you forever.

Akkor este csak ültem ott és pengettem a gitárom.Nem tudtam semmi mást csinálni.Mindig mikor kiakartam kapcsolni akkor mindig átöleltem Lara-t.Arra akkor este nem volt alkalmam ezért a gitárom pengettem.A tekintetem a csillagokra emeltem és csak néztem őket.Míg a csillagok földöntúli szépségét csodáltam végig úgy éreztem hogy Lara mellettem van.Még a fülemben hallottam azt amikor először hallottam énekelni.Ő is kimondhatatlanúl gyönyörű volt de a hangja olyan volt mint egy angyalnak.
Olyan magas volt hogy a szoprán közelében járt de inkább volt tenor mint szoprán.De engem nem csupán a hangja ragadott hanem ő.Az arca végig a szemem előtt lebegett míg ültem ott a tetőn.A zafír kékségű mandula alakú szemeiben az első perctől elvesztem.
Mikor befejeztem a pengetést csak egy keserű sóhaj hagyta el a szám és közben éreztem hogy egy könnycsepp gördűl végig az arcomon ami a gitárra csöppent.Felálltam majd visszamentem a lakásba.Nagylassan bementem a szobába és mikor sikeresen leöltöztem mondhatni bezuhantam az ágyba.Sokáig csak forgolódtam majd hirtelen a gyerekszobából hallottam egy énekhangot ami egy nőé volt.Nyugodt voltam mert tudtam hogy Pamela van velük.Nagymehezen sikerűlt elaludnom de az utolsó gondolatom is Lara volt.

ғᴇʟʟ ɪɴ ʟᴏᴠᴇ ᴡɪᴛʜ ᴘᴀᴜʟ sᴛᴀɴʟᴇʏ/Befejezett/Where stories live. Discover now