#21

504 34 9
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Percabeth destekleyenlerin en büyük ortak suçu Percy'nin bir kaykaycı olmasını unutmak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Percabeth destekleyenlerin en büyük ortak suçu Percy'nin bir kaykaycı olmasını unutmak.

▪Percy muhtemelen bir aralar sabit kalması icin sürekli ellerini belinde tutarak Annabeth'e nasıl kayılacağını öğretmeye çalıştı (ve Annabeth muhtemelen inanılmaz gergin ve titrekti ve Percy'ye haber vermeden onu bırakmaması için söz verdirdi)

▪Annabeth çoğunlukla vaktini banklarda oturup kitap okuyarak, ara sıra Percy'nin yeni hareketinde ilerlemesini kontrol etmek için bakınarak geçirirdi. Ama sonra dikkati dağılırdı çünkü Percy, sadece kendisi olduğunda çok tatlı oluyordu.

▪Percy muhtemelen ne kadar yavaş kayabileceğini hesapladı, çünkü o zaman hızı Annabeth'in adımlarıyla uyuşuyordu ve bir yerlere giderken el ele tutuşabiliyorlardı.

▪Annabeth Percy'nin kaykayının üstü için sticker topluyordu.

▪En azından bir kere, ama muhtemelen daha fazla kez, Annabeth Percy'ye 34 dakika boyunca saçma sapan hareketler denememesi için bağırdı çünkü hala Aşil'in lanetine sahipti.

▪Annabeth'in kardeşleri Annabeth'i sinir etmek için muhtemelen Avril Lavigne'in 'Sk8er Boi' şarkısını söylüyorlardı

[Sk8er boi (Skater Boy) - Kaykaycı çocuk]

…………

「Ben bu ikisine ba-yı-lı-yo-rum」

Yıllar Sonra》Percy Jackson TrashWhere stories live. Discover now