=> tanıtım <=

1.8K 41 79
                                    

Tamam millet, olay şu: yıllar önce seriyi milyon kere okuduktan sonra Percy Jackson davasını kapatmıştım AMA ALBIZLAR ALASICA RICK ALBIZLAR ALASICA APOLLON'UN GÖREVLERİ'NDE ALBIZLAR ALASICA MÜKEMMEL BİLGİLER VERMEYE DEVAM EDİYORMUŞ VE
VE
VE
ALBIZLAR ALASICA PERCY JACKSON VE OLİMPOSLULAR ALBIZLAR ALASICA DİZİ OLUYOR Ve buna kayıtsız kalamazdım.

En son ortaokul ve lisenin başlarında okuduğum seriye tekrar kanım kaynadı. Kitabın adının Yıllar Sonra olmasının sebebi bu. Bu yüzden en baştan tüm seriyi VE Olimpos Kahramanları'nı VE Apollon'un Görevlerini okumaya karar verdim ve BU YAŞIMDA YENİDEN Percy Jackson fanı oldum. Evet iflah olmaz bir ineğim.

ŞİMDİ SAKİN!

Aşırı duygulanıyorum.

*SPOILER*

*SPOILER*APOLLON'UN GÖREVLERİ*SPOILER*


*En son kitap olan NERO'NUN bilmem nesinden de spoiler var(bu daha Türkiye'de çıkmadı galiba neys)

Jason sizlere ömür, yeni öğrendim ve bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Reyna bir avcı.

Piper'ın. Bir. Kız. Arkadaşı. Var.

Nico. Ve. Will. O kadar çok ayrıntı var ki hangisini yazayım?

Abisinin deniz yeşili gözleriyle(?) minik Estelle

Albızlar alasıca Percy Jackson ve Annabeth Chase üniversite öğrencisi ve Annabeth 2 üniversitede birden okuyor. Berkeley ve Yeni Roma. Bilmiş kızım benim. Percy de sanırım deniz biyolojisi gibi bir şey okuyacakmış. Yerim onu şebek.

Ve ikisi KESİNLİKLE beraber uyumuyorlar dhhdgdhs

SPOILER BİTTİ

Bunları öğrendikten sonra sakin kalmamı kimse beklemesin.

Bir de Rick bir Nico di Angelo serisinin ucunu mu açmış öyle bir şeyler duydum??? Bilen varsa aydınlatsın lütfen??

Asıl konuya gelirsek öhöm öhöm

Yılardır Percy Jackson hayranları Wattpad'de neler yapıyor bilmiyorum ama benim gençlik zamanlarımda (hehehe) okuduğum kitaplar hala duruyor. Biraz göz attım ve duygulandım açıkçası. Ama üzülerek fark ettim ki hayranlar eskisi kadar aktif değil. Galiba benim gibi büyüyünce seriden kopmuşlar:(  yazarların çoğuyla yaşımız yakındı çünkü :((

AMA BEN GERİ DÖNDÜM:)) Biraz çaptan düşmüşüm ama toparlamam çok uzun sürmez. Eski bilgilerimi hatırlıyorum ve yenilerini sindirmeye çalışıyorum. Percy Jackson benim okuduğum ilk seriydi ve yeri bende çok ayrı. Şimdi de en baştan milyonuncu kez okuyorum ve her kelimede duygu seli yaşıyorum ciddili. Percy ile uzaklaşsak da kopamıyoruz hehehhe. Şu an Son Olimposlu'dayım, biter birkaç güne.

Ama bu kitap okunma alır mı bilemiyorum. Wattpad genel olarak pek sarmıyor insanları artık ve yeni Demigod'lar da burayı pek kullanmıyor herhalde.

Aman neyse yine de yazıyorum. ÇÜNKÜ BUNU YAPMASAM GÖZÜM AÇIK GİDERDİ. Arada açar okurum gagsgaga bunca işimin arasında çok lazımdı sanki neyse,

ŞİMDİİİ *davul efekti*

Diyaloglar, kitaplardan parçalar ve benzeri eğlenceli paylaşımlarda bulunacağım kitaba hoşgeldiniz. Buradan sonra yazdıklarımın hiçbirinde hak iddia etmiyorum. Zaten kitaplar Rick'in, internetten bulduklarımın da kullanıcı isimleri görünür olacak.

!!!

Dikkat dikkat baştan uyarayım
BU KİTAP SPOILER İÇERİR!
Sonra yok efendim benim haberim yoktu, yok ben daha o kitaba gelmedim, aman o kitap daha Türkiye'de çıkmadı falan anlamam.

Neyse fazla sert yapmayalım da hahshahsha

Of hadi çok heyecanlandım herkese iyi eğlenceler!

18|10|2020

Yıllar Sonra》Percy Jackson TrashWhere stories live. Discover now