Kap. 33

89 0 0
                                    

Louis

Jag vet inte hur länge jag orkar kämpa mer. Jag är besviken på Harry som inte pratade med mig kring allt som hänt Sarah. Jag trodde vi var närmare än så.
Jag är trött på att inte bli tagna på allvar av managementet som tvingat oss dölja vår kärlek från start.
Svartsjukan på Harry och Sarahs relation gör sig påmind. Harrys och mitt förhållande kommer i skymundan. Samtidigt är jag jävligt stolt över honom. Jag är stolt över att en människa kan vara så omtänksam och kärleksfull.

Jag ser tröttheten i både Harrys och Sarahs ansikten, som om en tsunami dragit över dem och lämnat små efterdyningar.
I bilen tillbaka till hotellet talar Niall om att han bokat hela hotellets spaavdelning fram tills imorgon bitti, ifall några av oss ville haka på dit. En kall öl i bubbelpoolen skulle inte sitta fel...

- I can not stand tonight. I want to sleep, svarar Harry.

My frågar var Sarah ska sova. Sarah ser vettskrämd ut och det avgjorde ganska snabbt att det blir med oss.

Hon hämtade sin tandborste och lite kläder från sitt rum, längre bort i korridoren. Innan hon återvände till oss. Jag och Eija beslöt oss för att kolla in den där spaavdelningen.

Jag stoppar om Sarah i sängen och ger henne en puss på pannan. Harry kommer precis ut från toaletten när jag är på väg ut. Han ser så skadad ut.
Han drar in mig i en kram och viskar "sorry" i mitt öra. Jag kan inte mer än kyssa honom och säga "It's okay Sun", innan jag sluter upp med de andra.

If I could flyWhere stories live. Discover now