Kap. 18

95 0 0
                                    

Harry

Jag betraktade min pojkvän, Niall, Zayn och Sarah. De var inne i en hetsig diskussion kring om The Big Bang Theory kommer köras lika många säsonger som Vänner.
Dessa människor betyder så jävla mycket.
Förmiddagens upplevelse med Louis och Sarah vet jag inte hur jag ska hantera. Att Louis ens föreslog igår att Sarah skulle sova med oss förvånade mig. Både han och jag kan vara rätt svartsjuka av oss. Det var en känsla i rummet som uppstod som jag aldrig varit med om förr. Ren kärlek utan någon fysiskattraktion. Enbart beröringar som gjorde oss trygga och lugna. Jag tror jag börjar förstå vad Sarah pratat om. Hennes behov sen barnsben om beröring, för att känna sig säker. Det kan uppfattas som en svaghet, hon är stark- men behöver laddas.

Jag väcks ur mina funderingar då Sarah fnissar och Niall gapskrattar. Hon har berättat för honom om dagens klädincident, då han kommenterat hennes stil för dagen. Sarah fortsätter fnissa hysteriskt vilket får hennes tårar att sprutar och de andra gästerna på cafét vänder sig om. När hon lugnat ner sig säger hon "A few days ago, I barely knew you and your music. I have already had time to share my deepest self, show myself half-naked, learn two songs, find brothers and hopefully meet a soulmate. That's fucking crazy!"
Louis skriker
- GROUP HUG och vi kastar oss över Sarah.

- What are you going to do the rest of the day? undrar Niall.
- I need to buy some things for the flight tomorrow. Svarade Sarah.
- Do you want to go to the cinema instead?
- I'm coming, sa Louis och Zayn i mun på varandra.
- You then Harry? frågade Niall.
- Sorry. I'm going with Sarah. I have to put up with you three for months to come. I only have her for a few more hours.
Louis smeker mitt ben under bordet och jag ler mot honom. Tacksam för hans öppenhet gentemot Sarah, som han har tillåtit involveras i våra liv.

Vi skiljs åt utanför caféet. Jag ber vår chaufför att köra oss till en galleria. Just nu hatar jag shopping, dels får jag inte klä mig i det jag själv vill. Det är alltid någon som tycker och tänker kring hur vi "ska" se ut. Det är fortfarande en stor process att lära sig leva med paparazzi och fans när vi är ute. Vi ska inte tala om sociala medier... Jag frågar Sarah hur hon hanterar det.

- When I was younger, I thought it was embarrassing that my dad was always stopped or photographed when we were out.
But you learn to live with it somehow. That I am caught hand in hand with people I love doesn't concern me or us. Because we know our truth. People get to speculate.
Then there are those who are terribly mean, especially on the internet. They are the most difficult to handle.
Always try to be nice as much as possible.
- Yes, treat people with kidness.

Shoppingen som kunde varit över på en timme, tog två p.g.a. alla selfies och autografer som önskades från fans. Jag är tacksam för att Sarah har tålamodet med mig.

Efteråt åkte vi tillbaka till hotellet, gick till respektive rum och började packa ihop våra tillhörigheter inför morgondagens resor.
Sarahs klänning hittade jag i fåtöljen under en filt. Jag tog med den, gick ner i restaurangen och köpte med mig kaffe innan jag tog hissen upp till hennes rum. Resten av kvällen spenderade vi framför tv-serier med rumsservice käk, innan jag återvände till mitt rum där Louis väntade.

If I could flyWhere stories live. Discover now