Kap. 19

84 0 0
                                    

Sarah

Natten till idag sov jag oroligt. Jag vände och vred på mig, rastlöst. Tillslut fick jag ihop 2-3h sömn sammanlagt. Vid 06.30 gav jag upp. Jag var tacksam för att jag inte lagt mina träningskläder nederst i väskan. Slängde på mig dem och begav jag mig ner till gymmet. När jag klev in i rummet såg jag en ryggtavla som jag kände igen på löpbandet. Liam.
- May I join? frågade jag.
- Ofcourse sweetheart. Why are you already awake?
- Bad night. The gym becomes a kind of punishment and a hope to sleep well on the plane later.
Liam tittade oroligt på mig.
- Exercise should make you feel good, not bad.
Jag tittade ner i löpbandet utan att veta vad jag skulle svara. Liam betraktade mig och sa sedan "I hope you listen to your body and see it as a temple instead of a prison. You are too beautiful to become broken."
Liam såg mitt självhat lysa igenom.
- That was fine, I'm going to try to think that way.

Liam var klar innan mig och gick upp för att duscha. Innan han gick sa han att frukosten var bokad till kl. 08.00 i matsalen.

07.50 gick jag in i matsalen där jag fann Zayn och Louis sittandes vid ett stort hörnbord längst in. Zayn såg ut som han tagit av hela frukostbuffén. Louis satt och käkade gröt med sylt. Eller snarare sylt med gröt. "Louis, are you not already cute?" frågade jag menande och kollade på hans skål.
- Not enough. Svarade han med ett stort leende.

Jag gick bort till kaffemaskinen och tryckte på knappen för latte, till det tog jag en banan. Att äta på morgonen har aldrig varit min starka sida.

De andra anslöt lågmält. Alla verkade vara väldigt trötta.
Liam kollade strängt på mig och min banan. "Oh come on! I don't allow you to do this. You have been workout for an hour." Han gick bort till buffén och kom tillbaka med en tallrik yoghurt, apelsinjuice och en ostfralla som han ställde framför mig. "Eat!" uppmanade han, innan han hämtade frukost till sig själv.

Killarna tittade frågande mellan mig och Liam, men sa inget.
Harry bröt tillslut tystnaden "You simply do as he says. You need energy, he's right."
Jag himlade med ögonen, men tvingade i mig mackan och några skedar yoghurt. Juicen var stark, men god.

Efter frukosten var det dags att gå upp och hämta mina väskor. En taxi skulle snart hämta upp mig utanför hotellet och ta mig till flygplatsen. När jag kom ner igen hade killarna och Lou samlats vid entrén. Jag kramade om dem en och en med tårar i ögonen. Det behövdes egentligen inte sägas så mycket. Harry höll om mig sist, lite längre än de andra och pussade min panna. "Take care, love." viskade han i mitt öra.
- See ya, love you. Sa jag och gick ut genom dörrarna vinkandes till den lilla gruppen av nyfunna vänner.

If I could flyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin