Kap. 12

117 0 0
                                    

Harry

Gårdagen var helt fantastisk med spelning och backstage möte efter konserten. Jag brukar egentligen inte gilla möten med fansen som vi är påtvingade av managementet. De brukar oftast bli så opersonligt och jag tar på mig en roll att vara någon som jag inte är.


Igår var en svensk tjej där med sin syster. Hon hade helt underbara blå ögon och var inte som de andra tjejerna. Hon utstrålade både självsäkerhet och en sårbarhet som jag inte sett hos någon annan förr. Det märktes att hon var van vid att alltid sätta andra före sig själv. Hur fint var det liksom inte att hon åkt hit för att se ett band som hon knappt visste någonting om, enbart för att göra sin syster glad?

Vi hade pratat hela kvällen om drömmar, relationer och våra intressen. Cheferna kring backstage mötet, var inte superglada över att jag större delen av kvällen tillbringat all min tid med henne. Grabbarna hade också frågat efteråt vad det blev av mig under kvällen. Louis hade sett vilket inflytande hon fått på mig och pushade mig till att be om en träff till. Denna tjej var någon som jag inte ville skulle försvinna ur mitt liv, snarare involvera mer.

Morgonen därpå vaknade jag av att min larm ringde kl. 07.00. Jag var på väg att snooza när Louis drämde till mig med sin kudde och mumlade att jag behövde duscha. Motvilligt drog jag mig från hans värme, men kom på anledningen till varför larmet ringde. Han hade visserligen rätt, jag luktade inte fräscht. Vi hade däckat snabbt efter att vi anlänt till rummet.

Snabbt hoppade jag in i duschen, tvättade håret och borstade tänder. Jag gick naken ut i rummet och ögnade igenom min väska efter något att ha på mig. Louis hummade något med halv öppna ögonen och skrattade till hest.
- I like to wake up to that sight every day, sa han.
- Haha but you do that more or less every day, svarade jag.
- You are certainly right about that, what luck I have.

Jag gick fram och gav honom en puss och försökte komma undan att bli neddragen i sängen.
- Hey! You also need a shower.
- No, I'm going to stay here and sleep for a few more hours. Some of us has no date.
-It's not a date, svarade jag. It's just breakfast... she knows I'm already taken. By the way, it was you who suggested that I get in touch.
- You will not be able to release her. But put on your clothes now, before I gets you down in bed again and never let you go, retades Louis.

Jag slängde på mig mina svarta jeans och en grå t-shirt. Armband och ringar. Kavaj kändes för uppklätt, det fick bli en munkjacka. Vädergudarna verkade ha lyssnat på min önskan om solsken, några plusgrader till och dagen blir perfekt.

I P-huset stod min svarta Audi. Jag hoppade in, och körde biten mot Sarahs hotell.



If I could flyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang