Kap. 3

167 1 0
                                    

Sarah - Aug 1998

Tre år har gått sen branden. Jag har fått en lillebror, eller han är inte så liten längre. Snart 3 år och kan vara riktigt jobbig. Speciellt när han tar mina klistermärken och tuschpennor för att "löla om rummet". Mamy  och Paps (jag har inte riktigt vant mig vid tanken att säga mamma och pappa) låter honom komma undan med att han är minst.

I sommar har vi varit i skärgården. Jag älskar att bada! Alex har försökt lära oss simma, motvilligt. Han ville nog helst spana in brudar bakom sina solglasögon, urk! Fast jag tror han tycker det är rätt kul ändå att hänga med oss. För gissa vem som plaskar och skvätter mest, typ som en barnunge.
Jag försökte mig på att dyka från bryggan, men det blev bara magplask. Gustaf kan bryta vattenytan obemärkt och glida som en pil under vattenytan. Det är så häftigt!

Det har kommit en ny glass som heter Solero summer, den har jag ätit till både lunch och middag även om det regnat. När det regnat har jag läst OKEJ, eller en del saker är tråkiga i tidningen. Ibland är det för mycket text. Men jag gillar planscherna. Alltså killarna i Backstreet Boys är så söta! Behöver jag säga att man snart inte ser mina tapeter längre? Visserligen har lille V varit framme med tusch och ritat vad han nu tycker var fint...en baaaajskorv, suck. Tur de gick att dölja bakom A-teens.

Sommaren har ändå varit rätt bra men jag saknar Alex. Han har blivit min trygghet i familjen. Jag saknar honom när han inte bor hemma längre. Jag vet inte hur många nätter jag somnat gråtandes i hans famn efter saknaden av mina föräldrar.

If I could flyDär berättelser lever. Upptäck nu