EXTÁZIS

2.1K 107 30
                                    



Sziasztok.

Az előző rész utolsó mondatánál, ahogy láttam beindult a zavarodottság, szóval most itt tisztáznám a helyzetet és pár általános infót megosztanék veletek.

A "vége az első résznek" kiírás nem arra vonatkozik, hogy ketté lett bontva az utolsó rész, hiszen azt, ahogy korábban is tettem már, a fejezetszámnál jeleztem volna.

Ezt pontosan azt jelenti, hogy Gerda történetének az első része (ami az Eufória) ért véget és jön a második felvonás, aminek a címe az:

EXTÁZIS.

Még mielőtt leleplezném a fülszövegét, még így logikai menetrend szerint levezetem a sztorik sorrendjét, mivel volt pár kétely, hogy azt mondtam, hogy trilógia lesz, de így már ez 4 történet

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Még mielőtt leleplezném a fülszövegét, még így logikai menetrend szerint levezetem a sztorik sorrendjét, mivel volt pár kétely, hogy azt mondtam, hogy trilógia lesz, de így már ez 4 történet...

Szóval az első részt alkotja Stefi története a Fétis (CJE I.). A második részt együttesen Gerda története, tehát az Eufória (CJE II/1.) és az Extázis (CJE II/2.), mivel ezek valóban egymásra épülnek, így aki nem olvasta mondjuk az Eufóriát valószínű, hogy nem fogja érteni az Extázis szálait, hiszen nyilvánvalóan azért nem zártam le egy csomót itt, hogy később tudjak velük dolgozni. A harmadik és egyben záró pedig a mi amor, ami teljesen más lesz már, szakít az eddigi társasággal, de szerintem ezt a címe is érzékelteti.

És akkor íme a folytatás fülszövege:

"Közös valami Gerdában és Gergőben?

Egyre több.

Ahogy ismerik meg egymást, egyre inkább döbbenek rá, hogy nem is annyira különböznek egymástól, mint korábban hitték. Ezt közeledést pedig a nyár szakította félbe, ugyanis az egyetem kapui bezáródtak, Gergő felköltözött a fővárosba, míg Gerda továbbra is otthon töltötte a szabadidejét.

Viszont elérkezett a gólyatábor ideje, ezzel párhuzamosan pedig  a nagy találkozásnak is, hogy folytassák azt, amit májusban befejeztek és tisztázzák a levegőben lógó kapcsolatszerűségük sorsát. Gergő, a kollégiumi elhelyezéshez szükséges szociális pontok miatt, mint mentor érkezik meg a táborba, míg Gerda, főként a barátai unszolására és amiatt, hogy szemmel tartsa a mostohabátyja, Fülöp szemfényvesztéseit, valamint, hogy még egy kis közös időt töltsenek el távol mindentől, külsős segítőként tér vissza.

Nemcsak a frissen felvett egyetemisták, hanem a mentorok, a "veteránnak" számító hallgatók előtt is nyitva áll a kiskapu, hogy változhassanak, hiszen öt nap a külvilágtól elszeparálva, tökéletes lehetőség rá, hogy új barátok szerezzenek, közelebb kerüljenek egymástól, vagy akár el is taszíthassák a másikat mérföldekre.

Öt nap, ami teljesen felforgatja az életedet. 

Öt nap, amikor felszabadulhatsz a nyomás alól.

Öt nap, amit soha nem felejtesz el.

Mert a gólyatábor egy re - start, egy új életszakasz kezdete, minden résztvevő számára.

"Az egyetemi évek kezdetének egy extrém, totális transzba ejtő, rendkívüli megnyitása."

Csak mint az Eufóriánál, itt is már olvasható a "bevezető, prológusszerű rész", ami később szintén visszajön.

Az első rész JÚLIUS 15-én várható. Már megtalálható kiposztolt történetként is, akit érdekel nézzen rá.

Remélem, hogy tetszett és annyira várjátok, mint én, hiszen már egy éve erre készülök.

Szerintetek mi lesz az Extázisban?
Miket, illetve kiket szeretnétek, hogy benne legyenek?

Bármi kérdésetek van a folytatással kapcsolatban, tegyétek fel nyugodtan.

Szép nyarat mindenkinek addig is !

Eufória || ✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora