Tiranul

6K 366 15
                                    

                        ^*^ Capitol needitat^*^

Ochii rosii, parca desprinsi din focurile infernului erau atintiti spre cele 3 persoane din fata lui. Tremurau, implorau si plangeau pentru o primi macar putina mila din partea demonului cu chip angelic.

Toate astea il amuza la maxim, intotdeauna simte o placere nemarginita cand toti ceilalti il privesc cu teama. 

Un zambet superior si infricosator ii apare cand cei 2 adulti, un barbat si o femeie, se pun inaintea unei fetite cu parul blond, de numai 7 ani.

O familie.... A omorat atat de multe familii incat nu poate zice un numar exact, dar e chiar unul  mai mare decat cel al varstei lui. Inca de cand a avut prima sa victima isi facuse un obicei, incepea mereu cu fiintele mai tinere, apoi, urmand femeile. Pe barbati ii obliga sa urmareasca intregul masacru.

Acum dorea sa incerce ceva nou. Spre deosebire de ceilalti vampiri, care fusesera oameni inainte, nu avea un astfel de trecut. Din cauza asta ii face placere sa urmareasca sentimentele fiintelor din jurul lui. Pe cat il enerveaza pe atat il si fascineaza comportamentul lor.

Paseste incet spre familia ce sta ingramadita intr-un colt, apoi, cu o miscare rapida il ridica pe barbatul carunt, tinandu-l de gat cu un singur brat. Dupa cateva secunde in care omul incepe sa ramana fara aer, isi infige coltii brutal in gatul nefericitului.

La cativa metri distanta, fetita si mama ei privesc amandoua inspaimantate scena ce se desfasoara.

Ca sa-si incheie ''actul'', mainile vampirului ajung in pieptul omului, tragand in ambele parti si astfel, despicandu-i in doua corpul cu cea mai mare usurinta. Urmatoarea este femeia, pe care nu o omoara, cel putin nu inca... Asigurandu-se ca va trai destul de mult pentru a-si vedea fiica cum moare, se indreapta spre micuta.

Fetita ramane impietrita, nu stie ce sa faca. Ingerul care aparuse la usa casei lor se transformase intr-un monstru, un demon. Incearca sa tipe cand il vede la doar cativa centimetri de corpul ei micut si fragil. E oprita insa, de degetele vampirului ce i-a torturat si ucis parintii, care trec usor peste buzele rozalii ce tremura fara incetare.

-Te rog nu-mi face rau!_ sopteste fetita si isi izbeste spatele de peretele rece. Lacrimile incepand sa-i acopere obrajii.

Ii mangaie obrajul cu una dintre maini, copila neputant intelege cum o astfel de bestie poate avea un aspect atat de frumos si atragator. Speranta incepe sa-si faca loc in inima ei micuta cand vede ca nu i se intampla nimic. Tocmai acesta era si planul Lui. Dorea sa-i spulbere orice vis de a scapa de el. Cu  o simpla miscare si o mica pocnitura se aude in camera rece, fara viata si plina de sange, e partea lui preferata, cand scoate inima persoanelor din piept. Iubeste sa simta ultimile batai ale acesteia inainte de a se opri pentru totdeauna. E un obicei atat de sadic, dar ii face viata sa devina mai interesanta.

Mai arunca o singura privire la '' opera'' facuta si se indreapta spre iesire, plecand spre urmatoarea destinatie.

________________________

Cu o viteza inimaginabila, intra in casa, mai bine zis palatul in care a hotarat sa stea pana se va plictisi. Se avanta nervos spre biroul aflat la ultimul etaj, tranteste usa si-si indreapta atentia spre omul dinaintea sa. Era un alt slujitor de-al lui, vampir mai tanar ce facuse greseala de a-i nesocoti ordinele. Spusese foarte clar ca nimeni nu trebuie sa patrunda pe teritoriul varcolacilor fara permisiunea lui, cu toate astea, blondul care, practic mai avea putin si implora sa fie lasat in viata, incalcase ''regulile''

______________________

In apropierea cladirii unde era regele vampirilor, Aiden insotit de Justin, Mark si Derek se apropiau incet. Alpha-ul suprem, putin ingrijorat  de reactia prietenului sau, s-a incordat si a devenit mult mai iritat cand un strigat de durere s-a facut auzit. Cei 4 barbat alergand spre sursa zgomotului. Fiind destul de familiarizat cu imprejurimile, Aiden se indreapta direct spre biroul regelui.

Se opreste in dreptul usii, in spatele lui aparand si ceilalti. Raman cu ochii atintiti spre corpul inalt, plin de muschi, cu piele palida, par negru, aspect infricosator si haine imbibate in sange. Niciunul nu stiu cum sa reactioneze, mai ales cand acesta se indreapta amenintator spre ei, apoi......

Salutarile mele tuturor! Acesta este un capitol in care am incercat sa descriu firea personajului principal. Credeti  ca mi-a reusit cat de cat? Va astept parerile...

Acum, @Ella3636, aceasta parte iti este dedicata si imi cer scuze ca te-am facut sa astepti atat de mult, sper sa-ti placa!

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum