Ingeri

5.1K 323 5
                                    

                               ^*^ Capitol needitat^*^

                               # Gaseste curajul de a fi tu insuti, chiar daca nu stii cine esti!  #

                               * Travis, Aiden si Derek, ce decizie vor lua in legatura cu disparitia Selynei? *

                Selyna povesteste:

Intregul corp ii tremura incontrolabil. Furia care isi face loc cu rapiditate printre sentimentele sale preia controlul. Respiratia ii e greoaie, ochii i se inchid la culoare, devenind aproape negri.

Ce vrea in acest moment, devine evident cand se pregateste sa ma atace. Doar i-am ranit orgoliul, nu? Fac cativa pasi in spate, am de gand sa ma folosesc din plin de situatie, oricum nu am ceva mai bun de facut.... exceptand unele lucruri... dar pot astepta.

-Ow! Ce s-a intamplat? S-a enervat ingerasul? Haide, spune, cine ti-a jumulit penele? _intreb cu o voce de copil mic. Zambetul superior de pe fata nelipsind nici acum, desi l-a enervat mai rau decat inainte... Cu toate acestea, corpul imi e relaxat, nu ma poate rani, nu va putea din cauza celorlalti.

Ia o pozitie de atac numai ca nu apuca sa reactioneze mai mult. Cu miscari rapide ajung in spatele lui Emily. Poate dau impresia ca nu sunt atenta la detalii, insa nu e nimic adevarat ce crezi  la prima vedere. Am observat cum o priveste, e de parca ar fi cel mai pretios lucru. Daca si la ei e valabila partea cu sufletele pereche, ei doi sunt exemplul perfect. Desi, cu siguranta, au incercat sa ascunda legatura dintre ei, nu au reusit. Gesturile ii tradeaza. Intreaga atentie a lui Mike era indreptata spre blonda atunci cand a venit sa ma imbratiseze. Am crescut intr-o haita, inconjurata de varcolaci, nu mi-a fost greu sa-mi dau seama.

Imi las coltii ca ai unui vampir sa apara si-ii apropii de gatul fetei. Un tipat de spaima vine din partea ei cand ii fac o mica zgarietura din care sangele isi face aparitia. Imi fixez atentia asupra brunetului. Frica. Ura. Nervozitate. Neputinta. Infrangere. Sunt cele mai vizibile emotii de pe chipul lui. Nu stie ce sa faca, e panicat...

-Stiti ce ar fi mai bine? Ce ziceti sa ne calmam putin si sa vorbim civilizat? sugereaza Nick, inca in stare de soc la vederea infatisarii mele. 

-Sa facem in urmatorul fel, voi il opriti pe brunet din a ma mai enerva, iar eu o eliberez pe Emily, ce spuneti? _le propun cu un glas relaxat.

-Mike, te rog, opreste-te! _Emily il roaga plangand si tremurand fara oprire. Cu o mica parere de rau imi retrag coltii pentru a nu o mai speria, nu e vinovata de nimic. Cand sunt convinsa ca brunetul si-a recapatat controlul si nu va face ceva din care s-ar putea sa nu mai iasa intreg, ii dau drumul blondei. Odata eliberata, fuge spre Mike si il imbratiseaza cu putere. El o saruta pe intreaga fata, asigurandu-se in acelasi timp sa nu fie ranita si incearca sa o linisteasca.

Decid sa-i las singuri, au nevoie, apoi ma indrept spre Ashley. Ma priveste precauta cum ma apropii si face cativa pasi in spate.Ma incrunt, apoi ii spun:

-Nu-ti face griji, mi-am terminat ''actul'' , sa trecem la lucruri serioase, vreau raspunsuri si le vreau acum!

Incet si precaut, se aseaza pe canapeaua din fata fotoliului in care m-am asezat, iar ceilalti o urmeaza.

-Ce esti? _intreaba Aaron analizandu-ma curios.

-Inainte de a raspunde la intrebare, trebuie sa stabilim un lucru, imi puteti spune Selyna sau Sel.... Revenind, nu stiu nici eu...

-Pfff, cu siguranta esti un demon...

-Mike, termina! _ ii porunceste  Ashley.

-Voi sunteti chiar idioti! Nu inteleg de ce n-am lasat-o acolo, in padure, oricum ne va ataca cand ne asteptam mai putin! striga acesta in timp ce se ridica, o ia pe Emily de mana si iese afara tragandu-si sufletul pereche dupa el.

-Cat timp am fost inconstienta? _rup linistea la cateva secunde dupa retragerea cuplului.

-Doua zile....  spune Aaron. -Nu stim cauza deoarece n-ai avut rani sau vreun semn care sa ne ajute sa ne dam seama.

Oftez adanc pe urma Inchizand ochii. Toate astea au inceput de cand am fost de acord cu tatal meu sa-l insotesc pe Derek. Atunci am avut si acel vis. Inca imi provoaca fiori reci in intreg corpul. Chipul barbatului ma nelinisteste cel mai mult, rau e faptul ca ni se pare cunoscut. Intreaga atentie imi zboara la Derek, oare a gasit corpul acelei creaturi? Va trebui sa vorbesc cu el, doar ca o voi face mai tarziu.

-Voi aveti informatii despre fiecare fiinta supranaturala? _cer sa aflu.

-Pai da, suntem invatati de la varsta de 3 ani despre asta. Avem un mod mai diferit, sau special, cum vrei tu sa-i zici. Pana la 20 de ani, cand devenim ingeri completi, punem baza mai mult pe stiinta. 

-De ce faceti asa? _ o intrerup pe Ashley.

-Atunci suntem repartizati in functie de puterile noastre. Unii pot vindeca orice fel de rana sau boala pe cand altii pot vedea viitorul si asa mai departe. A, da, iar cei cu o conditie fizica foarte buna devin razboinici. 

-Care dintre voi ati devenit ingeri completi?

-Baietii, eu si Emily avem 19 ani. Aaron poate controla elementele naturii, Nick e clarvazator si Mike.... 

-Lasa-ma sa ghicesc, e in grupa razboinicilor... o intrerup din nou si-mi dau ochii peste cap. Ea doar da din cap si zambeste amuzata de gestul facut.

-Despre cine vrei sa stii? _ mi se adreseaza unul din gemeni. -Din moment ce ne-ai intrebat, trebuie sa existe si o cauza, nu-i asa? 

Aprob cu o miscare a capului si le povestesc de creatura pe care am amorat-o. Pe parcurs, observ cum chipul lor se schimba in unul infricosat.

-Nu e posibil asa ceva... sopteste Ashley ducand mana la gura si retinand un suspin.

____________________

Intrebare:    

            Travis, Aiden si Derek, ce decizie vor lua in legatura cu disparitia Selynei?

P.s: Va rog sa-mi iertati greselile facute!

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum