Adevarata putere( partea 1)

8K 440 14
                                    

                  ***Capitol needitat***

    

          Selyna povesteste:

Ziua de ieri a fost un esec total, pe langa faptul ca am aflat adevarul despre planul batranilor haitei, adica al fostilor conducatori, nu pot face nimic impotriva acestuia.

Derek nu este deranjat de faptul ca vom merge in haita Bloodymoon, pentru a fi antrenati de alpha-ul suprem, insa eu nu voi face tot ce-mi va zice acel varcolac...

-Selyna, mai avem o ora pana la plecare, esti gata?

Se aude vocea groasa a fratelui meu, care, probabil e cu Justin si isi cara amandoi bagajele.

-Da, da, sunt gata...

Ii raspund plictisita coborand la ei. Decat acum observ cum sunt imbracati, Derek avea o pereche de pantaloni negri, un tricou alb si parul rebel ii dadea un aspect sexi, nu ca n-ar arata bine... In aceeasi situatie aflandu-se si fiorosul beta.

Am chicotit in sinea mea la acest gand, Justin niciodata nu reuseste asta cand sunt in preajma lui.

-Baieti, v-ati hotarat sa faceti cateva victime?

-Nu strica putina distractie...

-Daca va intalniti sufletul pereche?

Ii intreb pe cei doi in timp ce iesim pe usa. Sincer, niciodata nu am priceput cum e cu sufletele pereche, nu ma prea incanta.

La fiintele ca noi, aceasta legatura este gasita la fiecare ''specie'' ,doar ca poarta alte denumiri...Alung acest gand in timp ce urc in masina, pe locul din spate si imi bag castile in urechi pentru a asculta muzica, cazand in cele din urma prada somnului in doar cateva minute.

                Derek povesteste:

Mergem de ceva timp si inca nu am ajuns la punctul de intalnire stabilit, la granita dintre cele doua haite. Aiden, alpha-ul suprem ne asteapta din alte motive decat cele stiute de Selyna. Faptul ca ne va antrena este adevarat. Dar asta din cauza ca varcolacii vor trebui sa invete sa traiasca in pace cu vampirii, iar noi ii vom supraveghea in tot acest timp.

Asa cum toti stiu, Aiden si regele vampirilor sunt prieteni de foarte mult timp, hotarandu-se sa construiasca un loc unde cele doua specii vor locui impreuna pentru o perioada indelungata.

-Cum crezi ca va reactioana?

Sunt intrebat de Justin, care privea pe locul din spate avand o figura ingrijorata.

-Nu stiu.

Oftez, apoi opresc masina. Sunt constient ca atunci cand va afla, Selyna, se va razbuna ca i-am ascuns adevarul. Cauza minciunii este ura ei pentru vampiri dar are legatura si  cu ceea ce este.

Pff, dar daca stau sa ma gandesc, uraste aproape fiecare persoana din jurul ei, nici nu vreau sa-mi amintesc cate ne-a facut, mie si lui Justin, cand eram copii, asta doar pentru ca nu ne suporta....

                Aiden povesteste:

-Cat mai au pana ajung?

Imi intreb beta-ul, Mark, in timp ce ma uit prin imprejurimi. Injur in gand cand incerc sa imi calmez lupul ce vrea sa iasa la suprafata si este mult mai nervos decat de obicei.

-Alpha, vor sosi in doar cateva minute...

Ma intorc spre Mark si ii aprob cu o simpla miscare a capului.

-Cate persoane vor fi?

-Trei, alpha-u, beta-ul si o fata.

-Fata?!

O fata, ce sa caute ea aici? Am dat ordine foarte clare in legatura cu persoanele ce au voie sa afle despre ceea ce vreau sa fac...

-Ea este fiica fostului conducator si sora celui actual, ati fost rugat de tatal acesteia s-o antrenati...

-Nu am crezut ca va fi vorba de o pustoaica rasfatata.

Acum trebuie sa am grija si de o copila, ma bucur atat de mult incat i-as scoate inima din piept si sa o tin ca trofeu

-Din cate am inteles este foarte puternica, de aceea v-a rugat fostul alpha sa o antrenati.

-Imi voi tine promisiunea, dar daca face o greseala, tu o vei expedia haitei sale in bucati!

Mi-am amenintat beta-ul si l-am auzit cum inghite in sec, ceea ce mi-a produs un zambet  sinistru pe fata, dar cu cat trecea mai mult timp, nervozitatea mea a fost inlocuita incetul cu incetul de curiozitate. Curiozitate pentru fiinta de care voi avea grija in urmatorii ani...

Am revenit! Imi pare rau ca nu am postat de ceva timp, insa am mici probleme cu netul. 

Lasand acest lucru in urma, capitolul este un fel de introducere pentru ceea ce se va intampla in urmatoarea parte.

In imagine este Selyna cand isi pierde controlul, iar videoclipul l-am pus pentru a arata ca actiunea si intriga a inceput... Sper sa va placa si va multumesc pentru voturi, comentarii si toate celelalte! Va pup!!!

                

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum