Sentimente

3K 208 28
                                    

                              Capitol needitat:

                              Selyna povesteşte:


          - Incetează să te mai învârţi, devii enervantă după un timp! mârâie Mathias ridicându-se de pe patul din camera pe care mi-a dat-o.

          - Care-i problema ta? Nu-ţi convine? Pleacă! Ce mai aştepţi? strig la rândul meu, trecându-mi pentru a suta oară mâna prin păr.

          - Ce aştept? Vreau o explicaţie pentru comportamentul tău. De aproape o oră te invârţi prin camera asta.

          Îl privesc exasperată, însă are dreptate, nu i-am adresat niciun cuvânt de când mi-a apărut starea de nelinişte. Îmi masez tâmplele şi mă îndrept încet, cu paşi obosiţi spre Mathias. Mă aşez lângă el pe pat, îmi las capul pe umărul lui, apoi suspin.

          - A luat o hotărâre.

          Este tot ceea ce-i zic, dar îi e de ajuns pentru a-şi da seama la cine mă refer. Oftează  şi işi infăşoară braţele în jurul meu, trăgându-mă într-o îmbrăţişare binevenită şi plăcută.

 Oftează  şi işi infăşoară braţele în jurul meu, trăgându-mă într-o îmbrăţişare binevenită şi plăcută

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

          - Micuţo, totul va fi bine, vei vedea. Nu trebuie decât să aştepţi, îmi şopteşte la urechea, in acelaşi timp plimbându-şi mâna prin părul meu. 

          - Nimic n-a ieşit aşa cum am vrut, acum îmi dau seama. Scopul meu era să fiu doar o mânuitoare a întunericului, să-l ucid pe EL, astfel răzbunându-mă pentru ce mi-a făcut în trecut... Nu trebuia să am un suflet pereche. Nu trebuia să mă ataşez de cineva. Nu trebuia sa mai am sentimente, ii spun pe un ton lipsit de viaţă.

          Privesc fix în faţă, fără a fi atentă la ce se întâmplă în jurul meu. Mă gandesc numai la ce se va întâmpla când Travis va ajunge aici. Îi simt hotărârea. Ştiu ca nimic nu-l poate opri, nici măcar eu. Sentimentele mele pentru el sunt atât de confuze, fiind pentru prima dată când mă lovesc de astfel de stări. Când îl voi vedea ce voi face? Îl voi ataca sau mă voi lăsa copleşită de prezenţa sa şi mă voi arunca în braţele lui?

          - Sel...

          Mathias mă scoate din meditaţie. Îmi prinde cu blândeţe bărbia, îndemnându-mă să-l privesc... Ce mult seamănă cu vampirul meu, îmi spun în gând.

          - Te vei descurca. Totul se întâmplă cu un scop. Viaţa te-a pus la încercare încă de la naştere, însă fiecare piedică te-a făcut mai puternică şi ţi-a oferit şi câteva bonusuri. Doar că nu le-ai observat.

          Îmi dă o şuviţă după ureche, eu privindu-l confuză.

          Chicoteşte. Începând să-mi mângâie obrazul cu degetul mare.

          - Prostuţo, e vorba de prietenii tăi, de sufletul tău pereche. Îţi vor fi alături întotdeauna, la fel voi face şi eu.

           - Mat...

           - Şhhhh! mă întrerupe punându-mi un deget pe buze. Lasă-te purtată de val, bucură-te de ceea ce ai... Iar acum trebuie sa te pregăteşti pentru sosirea tiranului. Lasă-l fără cuvinte, spune ridicându-se, apoi trăgându-mă după el afară din cameră.                                                                                                              


____________________

Dacă este cineva care vrea să fie informat de fiecare dată când apare un capitol nou, să-mi spună, iar eu mă voi ocupa de anunţ cu cea mai  mare plăcere :*

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum