Legaturi pierdute

5K 319 12
                                    

                                                                        ^*^ Capitol needitat^*^

                     # Daca nu poti sa zbori, atunci fugi!

                        Daca nu poti sa fugi, atunci mergi!

                        Daca nu poti sa mergi, taraste-te!

                        Dar orice ai face, asigura-te ca inaintezi! #

                                   Derek povesteste;

-Voi ati innebunit de tot? Cum puteti sa-mi sugerati sa-mi las sora singura? Mai ales ca e posibil sa fi fost capturata de acele monstrozitati, marai fiecare cuvant in fata lui Aiden. La fel ca si mine, lupul meu e nervos, legatura noastra cu Selyna este una foarte puternica. Suntem diferiti. Atat la reactii cat si la modul de a gandi. Spre deosebire de mine, ea poate actiona firesc si natural in orice situatie de maxima presiune.De abicei calmul ma defineste, insa micuta mea surioara e ca un vulcan, in orice moment poate erupe.... Cum spuneam, diferiti, dar n-as putea trai fara sentimentul de vinovatie daca i s-ar intampla ceva.

-Derek! Inteleg, vrei sa fie in siguranta, numai ca nu te poti duce unde vezi cu ochii sperand ca din intamplare sa descoperi unde e tinuta. Travis a luat decizia corecta. Gandeste-te! Unde o vei cauta daca nu stii nimic, nici nu suntem siguri ce a patit, o fi avut nevoie de timp sau, in cel mai rau caz, e moarta...

Nepasarea din tonul lui reuseste sa umple paharul.

-Ma doare undeva de parerile voastre, daca-i nevoie o caut si pe alt continent. Am plecat...

Dau sa ies pe usa, dar intorc confuz pentru a-l privi pe brunetul care rade zgomotos in fotoliul sau.

-Tanarul meu alpha, mi se adreseaza acesta, eu ma pot controla in unele cazuri cand cineva imi pune la indoiala alegerile, analizez miscarile pe care le fac si nu ma las condus de ura sau nervozitate, dar Travis are pe primul loc violenta, nu-i place sa fie contrazis sau sa nu i se respecte autoritatea. Sa vedem cum te scoti acum pentru ca nu ma bag...

Aiden se aseaza mai conforatbil si zambeste ca un copil mic care primit o noua jucarie atunci cand sunetele unor pasi se aud apropiindu-se.

Tensiunea sufocanta din aer e si mai puternica odata cu aparitia unei persoane cu un corp bine facut, par negru, ochi caprui si maxilarul inclestat... vampirul suprem. Aceste cuvinte ma bantuie inca de cand l-am vazut pentru prima data, in urma cu cateva zile. In fata mi se deruleaza imagini cu el plin de sange si cu un zambet sadic, bolnav.

Brutal. Nemilos. Suflet inghetat. Inima de piatra. E ceva ce nu reuseste sa-i caracterizeze cruzimea, nu exista comparatii pentru el.

-Repeta ce ai spus! _ porunceste amenintator, infigandu-si mana in gatul meu izbindu-ma de perete. Durerea arzatoare acaparandu-ma

Ochii ii devin rosii, coltii mortali apropiindu-se de pielea care probabil va avea semne datorita stronsorii puternice.

Vorbele despre Travis cum ca ar fi cea mai indescifrabila persoana se adeveresc. Imi e din ce in ce mai greu sa respir, apoi, dintr-o data mana acestuia nu mai e in jurul gatului meu. Cad in genunchi. Imi sprijin spatele de perete. Ridic capul facand un efort ce aproape ca ma lasa fara energie. Privesc la vampirul ce sta in fata mea si astept sa faca ceva.

-Hmmm, deoarece ma simt binevoitor azi iti dau sansa de a alege. Poti pleca sau poti ramane, tu alegi, doar ca la prima parte, daca te intorci impreuna cu sora ta, o voi ucide incet si dureros, obligandu-te sa privesti cum se chinuie si implora mila.

O ultima privire aroganta ii apare inainte sa paraseasca incaperea. Furia imi ofera energia necesara, si, ca si cum nu as fi avut nimic in urma impactului cu peretele, ma ridic. Cum indrezneste! Nu are dreptul asupra deciziilor pe care le iau. Dar uit mereu ca niciodata nu te vei putea intelege cu un monstru.

-Te-am avertizat, mormaie Aiden. Prefer sa tac, considerand ca ar prinde bine o plimbare. Intotdeauna, cand un varcolac e furios, lucru obisnuit la noi, padurea si alergatul in forma animalica reprezinta tratamentul perfect.  Inchei transformarea cu un urlet apoi ma pierd printre copaci.

********

Alerg de ceva timp si inca n-am decis ce trebuie sa fac. Revin la forma umana, asezandu-ma la baza trunchiului unui copac. Minute mai tarziu, toate simturile imi sunt in alerta. Sunete ciudate se aud din toate partile. Cineva cu o energie puternica si negativa analizeaza miscarile pe care le fac si nici n-am timp sa reactionez, singurul lucru pe care mi-l amintesc este un chip desfigurat apoi intuneric.

*******

Durerea de cap este nimic in comparatie cu spaima de care am parte cand ma trezesc. Din cauza ca nu mai sunt in padure, ci intr-o camera, cu Aiden langa mine ajung la concluzia ca au reusit sa ma gaseasca.

-Te credeam mai matur de atat... Lasand alergatul printr-o padure unde te-ar putea vedea oricine, ai atras asupra ta furia lui Travis. Prezenta noastra aici trebuie sa ramana secreta, trimiterea beta-ului tau in cautarea Selynei a inrautatit situatia. E un adevarat chin sa convingi un vampir sa crute viata cuiva, mai ales sa o salveze.

Ii ofer o privire confuza asteptand sa continue.

-Cum crezi ca ti-ai revenit? Daca nu ti-as fi dat din sangele lui, acum erai mort... a, da, considera ca Justin si Sel sunt ca si morti, daca se intorc teferi nu vor avea sanse de reusita.....  

__________________

Sper sa va placa acest capitol!

Mai e putin, regele vampirilor isi va intalni sufletul pereche, dar pana atunci, va multumesc foarte mult ca cititi "Din alta lume" !

Pupici!!                                                           

  

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum