PEDOFİLİ KATİLİ

150 17 7
                                    

Hava soğuktu.  Ocak ayıydı. New York' da kış oldukça sert geçerdi. Başkomiser Mike ofisindeydi. Telefonla konuşuyordu. Bu esnada içeriye yardımcısı Jack,  girdi.

Jack, Başkomiserin telefondaki  konuşmasının bitmesini bekledi.

"Hoşgeldin Jack" dedi Mike.

"Haberler kötü. Üç çocuk parka oynamaya gidiyorlar ve bir daha da onlardan haber  alınamamış".

"Ne zamandır?".

"Aileler perişan haldeler  yaklaşık bir haftadır".

"Bu korkunç".

"Henüz ortalıkta ceset filan  yok" diyordu  ki Mike bu  sefer içeriye Emma  girdi. O diğer polis  arkadaşlarının aksine İngiliz idi. Amerika'da  yıllardır  yaşayan  bir  İngiliz  idi. Amerika'yı sevmiş  alışmıştı. New York'un  Kozmopolit  olmasının avantajlarını görmüştü. Her ırktan  insanın yaşadığı  şehirde  insan nispeten Amerika'nın  diğer şehirlerine  göre  daha  az ırkçılığa  uğruyordu. Yoksa göçmenlik her yerde  oldukça  zordu. Kolay  değildi. Ailesini arada  bir  ziyaret  ederdi. LOndra'da arkadaşları vardı. Ailesi  de  oradaydı.

Başkomiser Mike ve  Yardımcısı Jack sevdiği  Amerikalı meslektaşlarıydı. New  York'da  epey  arkadaşı  olmuştu. Londra, Ve  New York onun yuvasıydı.

"Haberler çok  kötü. Çocuklar ormanda ölü bulunmuşlar".

"Hemen aileleriyle iletişime geçmeliyiz". dedi Mike.

Bir  aradaydılar. Özel  soruşturma ofisindeydiler.

İlk lafı  alan Lucas oldu.

"Zavallı  kızım  benim onu  bütün  arkadaşları  çok  severdi   anlaşamadığı  birisi düşmanı  hiç yoktu tanrım  o  henüz yedi yaşındaydı". diyerek  gözyaşlarına boğuldu, kırklı yaşlarda  bir  adam.

Araya giren Susan isimli kadın  oldu.

"Oğlum sakin  kendi halinde  birisiydi bu bir tür psikopatın işi  olmalı küçücük çocuklara  kıyan  bir pislik  bulun  onu".

"Elimizden geleni yapacağız hanımefendi çocuklarınız aynı  gün aynı  saatte parkta  öldürüldüler".

"İyi  anlaşırlardı  biz üçümüz    birbirimizi tanıyor,  iyi anlaşıyoruz".

"Katilin  sizi  tanıyan birisi olduğunu tahmin ediyorum bence  bu  cinayet çocuklarla ilgili  değil  siz  üçünüzle ilgili  lütfen  iyi  düşünün sizin  herhangi  bir  düşmanınız  var mıydı siz  üçünüzün?".

Sonuçta  söz konusu  olan birbirlerini tanıyan, arada  görüşen  ailelerdi.  Öldürülen  çocuklar da birbirleriyle yakın arkadaşlardı. Hatta  aynı  okula  gidiyorlardı.  

"Katil  her  kimse sizden nefret  eden  bu yüzden  de  hedef  olarak  sizin çocuklarını  seçen  birisi olabilir " dedi Mİke.

"Ya  da rastgele gece yarısı avlayan aklı dengesi  bozuk  öylesine  öldürmüş  biri"  dedi bu seferde Jack.

"Haklı  olabilirsin  Jack  ancak ben ilk  olasılığın,  senin dediğinden daha  olası  olduğunu  tahmin  ediyorum tabi  fikirler  değişebilir  gün  gelir  cinayeti  çözeriz  katil nedensiz yere öldüren  birisi  çıkar".

"Cesetlerin sağ  elleri  de  kesilmiş"  diyerek olay yeri görüntülerinin  resmini Başkomiser Mike'a  doğru  uzattı Emma.

Bunu duyan aileleri  tekrardan gözyaşlarına boğuldular. Jack  onlara mendil  uzattı. Su  ikram etti.

POLİSİYE  HİKAYELERWhere stories live. Discover now