SOSYAL MEDYA CİNAYETLERİ

620 51 43
                                    

Başkomiser Mustafa Kadıköy'de,  arkadaşıyla  buluşmuş,  sohbet  ediyordu. Uzun bir aradan sonra buna ihtiyaç  duymuştu.  Çok  yoğun çalışıyordu. Bir  cumartesi  akşamında  hava  almayı,  eğlenmeyi  hak etmişti. Her  konu  hakkında konuşmuşlardı. Sohbet bir  anda seri  katillere  kadar gelmişti.

"Seri  katiller yakalanmama konusunda  zeki mi oluyorlar Mustafa? diye sordu" Burak.  Burak,  bankacıydı. Başkomiser Mustafa'nın yıllardır  en  yakın  arkadaşlarındandı. Meraklıydı. Soru sormayı, araştırmayı severdi. Her  konuya  ilgisi  vardı.

"Hepsinin  çok  zeki  olduğuna inanırsan  yanılırsın dostum. Bazısı  öyledir. Bazılarıysa  aksine öyle hatalar yapıyorlar  ki,  insana bu  nasıl  olur  dedirtiyorlar."

"anladım  he türlüsü  var  desene" dedi Burak.

"aynen  öyle. Ayrıca  seri  katiller bazen ilgili bir  baba, sevgi  dolu  bir  eş, sevecen bir öğretmende olabiliyor. Bunun  örneklerine bazı  vakalarda çalıştığım  süre zarfında  rastladım".

"ilginç".

"Seri  katillerin  hepsi zeki  olmayan, akıl hastası, eğitimsiz, alkol ya da uyuşturucu bağımlısı ,iktidarsız, içine  kapanık, çocukken cinsel ya  da fiziksel istismara uğramış , tek başına yaşayanlar  değildir. Tamamının  yaşı 20 ile 40 yaş arası olduğu  da  sanılmamalıdır. Başkaları acı  çekerlerken onlar için üzülmezler sadece fiziksel olarak ağrı hissederler. Büyük  bölümü  psikopattırlar. Başkalarına acı  vermekten de zevk alırlar. Bazısında  cinsel sadizm  de  bulunmakta. Bunların hayran kitleleri  bile  var. Bunlara hayranlık besleyenler genelde ruh  sağlığı bozuk  olan insanlar topluluğu. Bazısında nekrofili de vardır. İğrenç  ama  gerçek. Ölülerle cinsel  ilişkiye  giriyorlar.  Önce öldürüyorlar  tabi.".

"korkunç.  Beni  aydınlatıyorsun dostum  bilgiler  için  sağol". 

"ne  demek  her  zaman. Sorun  olursa  her zaman bana sorabilirsin".

"soracağım". 

karşılıklı biralarını içmeyi  sürdürdüler. Kadıköy,  her  zamanki gibi cıvıl-  cıvıldı. 

"bunu para içinde  yapıyorlar öyle  değil  mi?".

"elbette sonuçta  seri  katiller bunun için tutuluyorlar. Onların  işi  bu. Ve iyi para  da  kazanıyorlar".

"bana bir keresinde. Bir  adamın,  karısını  öldürdüğünden bahsetmiştin. Cinsel hayatları bitmiş, kadın bir kavga  esnasında sinirlenmiş adama penisinin  çok  küçük olduğunu  ve , istikrarsızsın yapamıyorsun  işte olmuyor diye  bağırmış adamda  sinirlenerek onu öldürmüş."

"evet bu tarz vakalar çok  yaygın. Hatta bu ülkede  inan  bana  adamı haklı bulan bir  kitle  bile var. Neymiş  efendim bir erkeği o  yönden vurmak yapılacak  en  son davranışmış,  kadın öldürülmeyi hak etmişmiş".

"ah dostum kadınları  insan  olarak bile görmeyen o  zihniyet bu  beni çok  üzüyor".

"beni  de,ama, yapacak bir şey  yok. Bu tüm Ortadoğunun problemi maalesef".

"çok  üzücü".

"öyle".

"en son vakanda ülkede  adalet olmadığı  için öldüren bir adamdan bahsetmiştin".

"evet öyleydi. O adamın amcasını yazdıkları yüzünden yıllarca hapse attırmışlar. Adam  amcam Masumdu.  demişti. Bunu yapanı buldum,  ve onu acımadan öldürdüm, ülkede  adalet  yok, diyerek  açıkça  itiraf  etti  adam".

POLİSİYE  HİKAYELERWhere stories live. Discover now