- Capitolul 14 -

812 42 2
                                    


- Hyung! Stai, merg eu după ea, întoarce-te la băieți, țip către brunetul care străbătea coridorul către sala de dans destul de rapid.

Namjoon hyung își întoarce privirea la mine și îmi face semn să vorbesc mai încet și să merg cu el. Imediat ce ajung în linie cu el îmi șoptește:

Namjoon- Încearcă să o eviți în jurul altor personaje, nu vrei să își dea seama cineva. Vă las singuri, dar mergem împreună până la intrare să nu se bănuiască nimic.

Eram feriți de ochii oamenilor acolo, dar totuși hyung avea dreptate așa că imediat ce ajungem în fața ușii aproape transparente eu îmi continui drumul iar el rămâne lângă ușă.

Deschid ușa destul de zgomotos dar imediat ce observă luminile stinse încerc să fac cât mai puțin zgomot semn că Eunbi adormise deja pe mica canapea. Închid ușa după mine în cel mai silențios mod apoi mă apropii ușor pe vârful picioarelor de canapea și în sfârșit îi văd din nou fața. Dormea mult prea bine și frumos să fiu în stare să o trezesc dar trebuia, așa că mă așez lângă ea acum stând mai înghesuit ca niciodată și o iau în brațe mângâindu-i ușor obrazul.

- Eunbi POV -

Îi simt parfumul puternic chiar lângă mine iar faptul că mă ia în brațe strâns îmi dovedește că este cu adevărat lângă mine și nu visez așa că îmi deschid ușor ochii doar pentru a îi vedea vag zâmbetul.

Jungkook- Scuze că a trebuit să aștepți atât de mult. Hai să te duc acasă să te odihnești!

- Nup, sunt bine! Hai să mergem la petrecerea aia la care ziceai că nu sunt invitată.

Tonul meu pițigăiat dădea de înțeles că sunt atât de fericită și de entuziasmată de întoarcerea lor.

Mă ridic și îl trag de mână și pe el sus luându-l în brațe doar pentru câteva clipe pentru a îmi alina dorul cum trebuia. Îi sărut fruntea delicat încercând să nu sar pe el din prima, mai ales pentru că nu petrecuserăm atâta timp împreună ca un cuplu și pentru că totuși e prima mea relație serioasă deci nici măcar nu știam cum să acționez. Nu știam dacă să dau totul din mine sau să fiu mai calmă și să îi las spațiu necesar, dar pentru că este întotdeauna ocupat am decis să îi las spațiu și să fiu mai calmă pe lângă el.

Imediat ce picioarele îmi atingeau din nou parchetul încep să îl trag după mine să ieșim din sală cât mai rapid și să plecăm dar imediat ce pun mâna pe clanță acesta mă oprește și mă lipește cu spatele de ușă ținându-mi bărbia ridicată cu două degete zâmbind în colțul gurii.

- Ce faci?

Jungkook- Pupicul ăla pe frunte nu a fost destul, să știi!

Acesta se apropie de mine excesiv, abia lăsând spațiu între buzele noastre fiind gata să mă sărute pentru prima dată în câteva luni, dar ușa se deschide și îmi pierd echilibrul căzând pe cel care deschisese ușa, nimeni altul decât Namjoon.

Namjoon- Ce naiba faceți? Ați uitat că avem un apartament unde puteți să faceți ce vreți fără să fiți observați dar voi chiar vreți să faceți probleme la companie? șoptește pe un ton nervos În timp ce mă ajută să mă ridic de pe el.

Brunetul din fața mea chicotea și își cere scuze către Namjoon zicând cât de amuzant este când îl vede nervos.

Fără prea multă zarvă ieșim din clădire și ne grupăm în două mașini mergând la apartamentul celor 7 știind că imediat ce o să ajungem petrecerea o să și înceapă.

Primul care intră pe ușă este Jimin care imediat ce se descalță și își ia papucii de casa de un alb impecabil, pornește bluetooth-ul telefonului său și se conectează la boxele ascunse peste tot în primul etaj al apartamentului și pe terasă și bagă ultima lor melodie la maxim.

Dădacă de idol  [Vol.1]Where stories live. Discover now