-Distribuție-

1.1K 60 0
                                    

Jung Eunbi

22 de ani, dorește să devină psiholog dar situația financiară nestabilă o împiedică să își continue studiile, aceasta locuiește împreună cu mama și sora ei mai mică într-un apartament dintr-un cartier micuț din Seoul, are diferite joburi pentru a strânge bani pentru facultate.

22 de ani, dorește să devină psiholog dar situația financiară nestabilă o împiedică să își continue studiile, aceasta locuiește împreună cu mama și sora ei mai mică într-un apartament dintr-un cartier micuț din Seoul, are diferite joburi pentru a ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeon Jungkook

22 de ani, membru al trupei BTS, adoră fotografia și arta, locuiește împreună cu membri trupei într-un complex de apartamente de lux din Seoul, după terminarea liceului acesta a hotărât să nu urmeze alte studii și să se concentreze pe cariera în muzică dar o fată îi dă planurile peste cap și acum tot ce vrea este să o câștige.

22 de ani, membru al trupei BTS, adoră fotografia și arta, locuiește împreună cu membri trupei într-un complex de apartamente de lux din Seoul, după terminarea liceului acesta a hotărât să nu urmeze alte studii și să se concentreze pe cariera în m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







Am decis să rescriu cartea, dar cum anul trecut nu am prea reușit să scriu acum e timpul. Sper să vă placă varianta asta mai mult chiar dacă o să pun capitolele cam greu și povestea se schimbă umpic.

[enjoy]

Dădacă de idol  [Vol.1]Where stories live. Discover now