BÖLÜM 68

5.9K 835 155
                                    

*KEYİFLİ OKUMALAR🖤*



Elimdeki bardağı daha da sıkı tutup benim gibi salondan ayrılanların arasından hızlıca sıyrıldım.Beni farkedenler çekilip selam verince işim daha da kolaylaşmıştı.

Merdivenleri çıkarken boştaki  elimle elbisemi tutup ayağıma dolaşmasına engel oldum. Ama amacım oldukça farklıydı.

Odamın önünde varınca arkama döndüm." Helios kolyeyi verir misin ? "

Kaşı şaşkınlıkla havalansa da bir şey demeyip ceketinin iç cebinden çıkarmıştı.Elinden alıp hızlıca kapımı açtım. " İyi geceler. "

" Carmen - "

Kapıyı kapattığımda Helios 'un cümlesi yarım kalmıştı ama bunun için daha sonra bir bahane bulabilirdim.

Bardağı masaya bırakıp elimdeki kolyeyi boynuma taktım. Ama şiddetli bir şekilde titreyen ellerimle oldukça zor olmuştu.

Kapıyı kilitleyip üstümdekilerden hızlıca kurtuldum.
Tacı ve takıları masaya bırakıp dolaptan aldığım gece elbisesini üstüme geçirdim.

O kadar sıcak basmıştı ki nefes alamıyordum. Koşarak balkona gittim ve derin derin nefesler aldım.
Koltuklara gidecek gücüm olmadığını anlayınca yere çökmüş ve sırtımı duvara yaslamıştım. Bir yandan gelen sıcak basmasıyla nefes almaya çalışıyor bir yandan da mideme giren kramplarla savaşıyordum.

Bir süre sonra sıcaklık geçmişti. Tamamen bittiğini sanıp sevinsem de bir anda üşümeye başlamıştım. Sanki buzla dolu bir küvete girmişim gibi hissediyordum. Ellerimdeki titreme bu sefer tüm vücuduma yayılmış tüylerim diken diken olmuştu.

" Lanet olsun ! "

Duvara tutunarak ayağa kalktım. Bu sefer de yatağa  girip üzerimi örttüm. Yatakta kıvrılıp cenin pozisyonu alırken birbirine çarpan dişlerimin takırtısını durdurmaya çalıştım ama işe yaradığı söylenemezdi.

Kollarımı kendime dolayıp yatakta iyice gömüldüm. Tüm vücudum ani bir acı dalgasıyla kasılınca dolan gözlerime engel olamamıştım.

" Carmen ?! "

" Loran git . "

Üzerimdeki yorgan hızlıca çekilirken soğuk hava dalgasının çarpmasıyla daha fazla üşümeye başlamıştım."  Neler oluyor ? " Yorganı tekrar üstüme çekip bu sefer yüzümü kapatmadan" Bir şey yok Loran," dedim.

Sesim de muhtemelen görüntüm de tam aksini söylerken Loran hiç inanmışa benzemiyordu.
Yatağıma oturup endişeli bakışlarını bana dikti.

" Carmen hissedebiliyorum çektiğin acıyı.Omzundan vurulduğunda da hissetmiştim. Boşuna yalan söyleme. Ne oldu ? "

Elini uzatıp alnıma koymasıyla hızlıca çekmesi bir oldu. "Carmen resmen yanıyorsun ! Ateşe ellesem bu kadar yakmazdı !" Yorganı bir kez daha çekmişti. "Loran üşüyorum bırak şunu."

" Ne üşümesi Carmen ?! Şu an vücut sıcaklığının ne kadar yüksek olduğunu tahmin edemiyorum bile . Normal bir şey değil bu ! "

" Loran lütfen bırak." Ne kadar şiddetli bir şekilde titrediğimi  görünce üstümü yavaşça örtmüştü.
" Birilerini çağırmalıyız. "

Başımı iki yana sallayıp " Hayır  gelseler de bana yardım edemezler," dedim.

Eliyle terden alnıma yapışmış saçlarımı düzelttikten sonra " İnanılmaz bir şekilde sıcaksın ve terliyorsun ama üşüdüğün için de titriyorsun. Gelmeden önce vücudundaki acıyı da hissettim Carmen.Sanki tüm vücuduma iğneler batıyormuş gibiydi. Ne oldu? "dedi.

KARMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin