BÖLÜM 53

8.4K 771 600
                                    

Hepinize iyi bayramlar dilerim. 🥰❣️
====================================

*KEYİFLİ OKUMALAR 🖤*



Yatağa uzanıp tavanı izlemeye başladım. Acaba Helios uyanmış mıydı ? Çok kızdığını biliyordum ama başka şans bırakmamıştı bana. Yine de kendimi çok kötü hissediyordum. Onu öylece orada bırakıp buraya gelmiştim. Uyandığında o da çok berbat hissedecekti. Beni düşünüp duracağını biliyordum. Keşke şu an yanımda olsaydı. Bir süre daha onu düşünüp geniş yatakta öylece uzanmıştım.

Kapı çalınınca doğrulup " Gelebilirsin, " dedim. Brian elinde iki bardakla içeri girmişti. " Gerçekten takım elbise falan hiç bana göre değil. Az kalsın boğuluyordum," deyip göz devirdi.

" Ben de öyleydim gerçekten. Nasıl tüm gün o kıyafetlerle duruyorlar anlamıyorum. "

Arka tarafa baktıktan sonra bana dönmüştü .
" Balkona çıkalım mı ? "

" Olur . "

Ben kendim yürürüm desem de izin vermemiş beni balkona taşımıştı. Koltuğa yerleşirken mahçup bir şekilde yüzüne baktım.

" Sana da yük oluyorum böyle. "

" Saçmalama Carmen ne yükü ? "

Tekrar içeri girmişti. Ben de kafamı kaldırıp simsiyah gökyüzündeki parlak yıldızları izlemeye başlamıştım. Manzara gerçekten muhteşemdi. Odam sarayın ön bahçesine bakıyordu. Buradan içimde oturduğumuz çardağı ve bahçeyi görebiliyordum.

Brian elinde bardaklarla ve omzundaki şalla geri dönmüştü. Bardakları masaya bırakıp şalı da bana uzatmıştı. Gülümseyerek " Teşekkür ederim ,"dedim.

" Ne demek. "

Bardağıma uzanıp küçük bir yudum almıştım. Sıcak ve ilginç bir aroması olan içecekti. Ama aşırı derecede lezzetliydi. Bu sefer daha büyük bir yudum alıp bir süre dilimin üstünde tutmuş ve tadını daha iyi almaya çalışmıştım."Brian bu ne ? Aşırı lezzetli ;içinde ne var ? "diye sordum.

" Bu saraya özel bir içecek.Ve tarifi gizli tutulur. Yani üzgünüm Prenses ama içinde ne olduğunu ben de bilmiyorum. Sorgulama, sadece iç ."

Bardağı hızlıca bitirmiş masaya bırakmıştım.
" İstersen bir bardak daha getirebilirim . "

" Hayır bu yeterli. "Kendisi de bitirip bardağını benimkinin yanına bırakmıştı. " Ne anlatacaktın ? "

Derin bir nefes alıp " Nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ve inanacağına da düşünmüyorum," dedim. Gerçekten de çok imkansız geliyordu.

" Carmen ne dersen de inanacağım. Bana yalan söylemeyeceğini biliyorum. Üstelik konu sensen her şeye inanabilirim."

" Loran yani kuzenimle bir çeşit bağ var aramızda. Ben onun yanına gidebilirken o da benim yanıma gelebiliyor. Kulağa ne kadar imkansız geldiğini biliyorum ben de hala şaşkınım. Geldiği zaman da ben hariç kimse onu duymuyor görmüyor. Sadece birbirimizi görebiliyoruz. "

Kaşları şaşkınlıkla havalanırken " Yani Loran bugün burada mıydı ? "diye sordu.

" Evet buradaydı. Bu ilk gerçekleştiği zaman omzunda uyuduğum zamandı. Aslında uyumamıştım yani bir şekilde oradaydım. Bahçede oturduğumuz zaman da o geldi. Konuşmama falan yardım etti. "

" Sen her boşluğa baktığında aslında ona bakıyordun yani. Taç ? "

Omuz silkip " Evet tacı da Loran düşürdü," dedim.
Brian," Yani aslında etrafımızda bir hayalet vardı," deyince gülmüştüm.

KARMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin