BÖLÜM 32

10.4K 1K 457
                                    

*Keyifli okumalar🖤*



Uyandığımda hemen etrafıma bakınmıştım. Yine bir hastane odasındaydım .Daha çok revir gibiydi gerçi .Sağımda Loran solumda ise Lily yatıyordu. Ayağa kalkıp ikisini de uyandırdım .

Loran etrafa bakınıp "Nerdeyiz biz ?"  diye sordu." Ben de bilmiyorum Loran," deyip kapıya doğru temkinli adımlarla ilerledim.
Tam açacaktım ki başkası açtı .

" Demek uyandınız .Beni takip edin," deyip yürümeye başladı. Adamın üzerinde lacivert bir üniforma vardı .Ve göğsünün üzerinde R.Foster yazıyordu. Daha önce hiç görmediğime emindim.

Başka çaremiz olmadığı için adamı takip etmeye başlamıştık .Koridora  çıktığımızda etraftaki herkesin üzerinde aynı üniforma olduğunu farkettim.Birçoğu bizi yönlendiren adamı görünce duruyor yumruk yaptığı elini göğsüne götürüp bekliyordu. Biz geçtikten sonra hareket ediyordu. Bir çeşit selam verme şekliydi sanırım. Ayrıca önümde yürüyen adam oldukça önemli bir göreve sahip gibi gözüküyordü.

Beş dakika sonra nihayet bir odaya varmıştık. Adam kapıyı açıp bekledi .Tam üçümüzde geçiyorduk ki Lily 'inin kolundan tutarak  geçmesine izin vermedi.

" O olmadan hiçbir yere gitmiyoruz ," deyip adama kısık gözlerle baktım.

"Merak etme Byose ona herhangi bir şey yapmayacağız sadece bu odaya girmek için izni yok.Onu başka bir yere götürüp bilgilendireceğiz  ," deyip bana sert bir bakış attıktan sonra Lily 'i alıp gitti.

Elimden herhangi bir şey gelmemesi çok berbattı. Hızlıca açık kapıdan içeri girdim. Loran da benden sonra içeri girdi .

İçeri girip koridoru takip ettikten sonra karşıma bir çalışma odası çıkmıştı.Ve tam karşımda oturan Arnold Arachnos.

" Hoşgeldiniz ,oturun ayakta kalmayın ," deyip başıyla önündeki koltukları işaret etti. Bu adamdan hiç hoşlanmıyordum.Onda beni rahatsız eden bir şeyler vardı.Yavaşça geçip oturdum. Loran da karşıma oturmuştu .

"Öncelikle seni tebrik etmem gerek Carmen. Orada gerçekten de muhteşem bir iş çıkardın. Loran da dahil hepsini çok iyi bir şekilde eğittin. Ayrıca emirleri dinleme topluluğa ayak uydurma konusunda da çok iyiydin . Asla aslider olacağını tahmin etmemiştim. Kameralar sağolsun her şeyi izleyebildik .Ama biraz fazla duygusaldın .Ben de bu özelliğine darbe vurup tepkini ölçtüm .Önce Helios 'u sonra da Liam ve Doris 'i aldım .Gerçi onlar yeterli gelişimi zaten sağlamışlardı ama birkaç sene daha orada kalmaları gerekiyordu. Yine de yıkılacağını düşünmeme rağmen sen beni yanıltıp daha da sıkı sarıldın. İşte bu özelliğine bayıldım. Neyse artık kamp defteri kapandığına göre size bazı şeylerden bahsetmem gerek ," deyip durakladı.

Biraz su içtikten sonra ise devam etti .

"O dövmelerin tam olarak ne anlama geldiğini sormuştun.Ben de bir nevi kimliğiniz olduğunu yapabildiğiniz şeyleri belirttiğini söylemiştim. Açıklık getirmem gerektiğinin farkındayım. Sizi o kamplara koyduk çünkü hepiniz özelsiniz. Hepinizin ayrı bir yeteneği var .Aslında sen de farkettin ama noktaları birleştirmedin .

Kampınızdaki kişiler üzerinden örnek vermek gerekirse Ryan 'ın ve grubunun toprakla bu kadar içli dışlı olması sana bir şey anlatmıyor mu ? Evet tatlım onlar toprak grubu yani toprağı kontrol edebiliyorlar . Doris su ,Ella hava ,Kiera bitki ve Helios ise ateş grubu.Hepsi o elementleri kontrol edebiliyor onunla bir çeşit iletişime geçebiliyorlar . Loran 'a gelicek olursak o oldukça nadir olan elektrik grubu.Sen ise çok daha özel ve değişiksin .Sen ve Dax bugüne kadar gelmiş üç  karmadan ikisiniz. Evet tam tahmin ettiğin gibi sen hepsine de sahipsin .Ve bunu ne kadar az kişi bilirse o kadar güvende olursun.

KARMAWhere stories live. Discover now