Bi Dokunuş

4.5K 106 67
                                    

Selamlar sevgiler..

Sırların yavaş yavaş ortaya çıkacağı gelecek bölümlerde görüşmek dileğiyle..
Oylar ve yorumlar size emamet..🌾🌾

...

Birkaç gün sonra...

Çalan alarm için telefona uzanıp kapatan genç adam, koynunda yarı çıplak uyuyan karısının kollarını elinin tersi ile kontrol ettikten sonra üşümüş olduğunu anlayarak üzerlerindeki pikeyi biraz daha yukarı çekti. Reyyan'ın göğsüne değen nefesini hissedince yüzündeki gülümseme genişledikçe genişlerken karısının yüzüne düşen saçlarını yavaşça yukarı kaldırdı. Sonrasında saçlarının ucunu okşayarak uyanmasını bekledi. Çok sürmeden kıpırdanan Reyyan Miran'a daha da sarılarak "günaydın" dedi.

"Günaydın"

"Ne zaman uyandın?"

"Karımı yeterince izleyebilecek kadar erken"

"Bu adam her gün karısını şımartmaya yemin etmiş a dostlar"

"Benim karım her dakika şımartılmayı hakediyo çünkü"

"Aa dur bakayım. Dudağın geçmiş ama kaşındaki dikişlerden sonra merhem sürmemiz gerekirdi. Şurda olacaktı. Sürelim hemen" diyerek doğruldu ve komodinin çekmecesine uzandı. İçinden doktorun vermiş olduğu merhemi alarak kocasına döndü. Ancak Miran'ın sürdürmeye niyeti yoktu. Reyyan'dan kaçarcasına yataktan kalkacakken karısının itmesiyle tekrar yatağa düştü. Reyyan'ında kocasını bırakmaya niyeti yoktu. Ardından dizlerinin üzerinde doğrularak kocasının kasıklarının üzerine oturdu. Bir yandan merhemi açarken bir yandan da kocasına söyleniyordu.

"Zor bir şey mi istiyorum sanki. Sürelim merhemi izi kalmasın işte" dediğinde parmağına bir miktar merhemi sürüp kocasının yüzüne eğildi. "Ya izi kalırsa ve artık seni yakışıklı bulmazsam?"

"Sen? Beni yakışıklı bulmayacaksın öyle mi?"

"Evet olamaz mı?"

O esnada parmaktaki merhem çoktan yaraya sürülmüştü ama Reyyan aynı pozisyonda kocasıyla konuşmaya devam ediyordu.

Miran "Bilmem olabilir mi?" diyerek ani bir hareketle karısını altına aldı. Artık şartlar tamamen değişmiş, üstün olan Miran'dı.

Reyyan kahkahalar atarak "olabil.." derken sözü Miran'ın öpücüğü ile kesilmişti. Sabah mahmurluğuyla başlayan bu öpüşme giderek hızlanırken Reyyan, kocasının dudaklarının izin verdiği ölçüde, yarım yamalak "geç kalacaksın" diyebildi.
Dudaklarını biraz geri çeken Miran "yakışıklı bulacak mısn, bulmayacak mısın? Hemen doğru cevabı alamazsam akşama kadar bu yatakta doğru cevabı ararım"

"Bulucam. Söz. Yaralarının izi de kalsa, buruş buruş da olsan senden yakışıklı kimse olmayacak benim gözümde. Vallahi söz"

"Heh şöyle. Şimdi gidebilirim" diyerek karısını son bir kere daha öptükten sonra ondan ayrılıp doğruldu. Reyyan'da yatakta bağdaş kurup kocasının hazırlanmasını seyretmeye dalmıştı.

Miran hazırladıktan sonra yatakta kendisini izleyen karısının yanına giderek mis kokulu saçlarına bir öpücük bıraktı. Reyan'dan şans dileklerini alıp kapıya doğru birkaç adım attıktan sonra hatırladığı şeyle durdu. Geriye dönerek "geçen gün alışverişe gidelim demiştin. Bugün işlerimi hallettikten sonra seni ararım gideriz olur mu?"

"Tamam olur"

"Peki görüşürüz o zaman. Ben gelene kadar kendinede oğlumada iyi bak"

"Tamam bakarım. Hadi hadi geç kalıyorsun"

Yanacaksak ReyMir İle Yanalım 🔥Where stories live. Discover now