Misafirliğin Böylesi🔥

6.1K 119 94
                                    

Selamlar sevgiler..
Yeni bölümle geldim.

Hamilelikte aşerme var mıdır, yok mudur?
Sadece hamileler mi aşerir, erkekler de hamile eşlerinden etkilenerek aşerebilir mi? diyerek yeni bölüm spoisi gizli olan sorularımı bırakıp cevaplarınızı bekliyorum😊

Hikayenin devamı bana, oylar ve yorumları ise siz minnoş okurlara bırakıyorum
Sevgiler..🌾

...

Karı koca yola çıkmalarının üzerinden sadece 20 dakika geçmişti ve önlerinde yaklaşık iki saatlik daha yol vardı. Buna rağmen her ikisinin de konuşmaya niyeti yok gibiydi. Arabanın içinde duyulan tek ses arabanın motor sesi ile beraber radyoda çalan müzikti. Bir süre sonra dayanamayıp radyoyu kapatan Miran, üç gecedir içini kemiren soruyu bir anda sordu.

"Kimler vardı konakta?"

"Üç gündür yüzyüze görüşmedik, belliki aramızda çözemediğimiz bir şeyler var ve sen ilk olarak bunu mu soruyorsun? Merak etme Azat abim yoktu! Ha eğer bizi merak ediyorsan şayet, bende bebeğimde iyiyiz!"

Miran Reyyan'ın söyledikten sonra ani bir frenle arabayı durdurdu.

"O nasıl laf Reyyan? Benim de bebeğim değil mi karnındaki? Sen zannediyorsun ki üç gündür bir ben acı çektim, bir benim gözüme uyku girmedi, bir tek benim yediklerim teker teker kursağıma dizildi. Ama öyle değil! Benim de gözüme uyku girmedi. Ben de yediğimden bir şey anlamadım. Ben de uyumadım, gülmedim anlıyor musun?"

Miran ses tonunun yükseldiğini anlayınca kendine gelmek için derin bir nefes alarak tekrar önüne döndü.
"Özür dilerim. Niyetim bağırmak değildi" dedikten sonra bir süre sessizlik oluştu. Ardından tekrar konuşmaya başladı Miran. "Bu moralle çok da keyif alacağımızı düşünmüyorum İstersen bir bahane uydurup Reşat abiye gitmeyeceğimizi haber verebilirim"

Reyyan başını eğerek "Ayıp olur gidelim" diyebildi sadece. Mahcubiyeti her halinden belliydi ikinci  kere ve yine aynı mevzuda kırmıştı kocasını. Bunu isteyerek yapmıyordu ama fark etmesede Miran dan ayrı kalmak onu Miran'a daha da hırçınlaştırıyordu. Belli ki ayrılık her ikisine de iyi gelmiyordu.

Tekrar yola çıkmalarının üzerinden yaklaşık iki saat geçtikten sonra nihayet bağ evine varmışlardı. Yol boyunca hiç konuşmamış sayılırlardı ve bu ikisinin de hoşuna gitmiyordu. Aralarında yeni bir krizin çıkmasından endişe ediyor gibiydiler. Suskunlukları bu yüzdendi.

Miran arabayı çeşit çeşit çiçeklerin, meyve ağaçlarının olduğu geniş bahçeli iki katlı müstakil bir evin önüne çektiğinde Reyyan'da yolculuğun sonlandığını anladı.

Miran arabayı çeşit çeşit çiçeklerin, meyve ağaçlarının olduğu geniş bahçeli iki katlı müstakil bir evin önüne çektiğinde Reyyan'da yolculuğun sonlandığını anladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Burası mı?"

"Evet burası"

"Çok güzelmiş"

Yanacaksak ReyMir İle Yanalım 🔥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin