ŞİFA OLMAK

4.7K 97 90
                                    


Selamlar sevgiler..

Gelecek bölüm Miran ve Reyyan bebeklerinin cinsiyetini öğrenecek. Cinsiyet tercihi bende saklı ama genelin isteği doğrultusunda olacağını söyleyerek sizleri bölümle baş başa bırakıyorum.

Bölümün devamı bana, oylar ve yorumlar size emanet..🌾

...

Miran otele gittikten kısa bir süre sonra ezelden beri anlaşamadığı Azat'la karşılaşınca, aralarında çıkan tartışmadan dolayı birbirlerine girmiş engel olmaya çalışanlarla beraber ortamdaki kargaşa hızla büyümüştü. Araya girmeye çalışan onca insana rağmen iki adam birbirlerinin yüzlerini dağıtmış, ortalık kan gölüne dönmüştü. Her ikisinin de yüzü gözü tanınmayacak hale gelmişti. Güç bela onları ayırabildiklerinde karşılıklı birbirlerine ağır laflar etmekten geri durmuyorlardı.
Fırat, can dostunu bir odaya kapatmış, Azat'ı ise güvenlikler başka bir odaya kapatmıştı. Ortalık biraz sakinleyince ikisinin de otelde durmalarının doğru olmayacağını düşünen Fırat, Miran'ı alıp önce hastaneye sonra da eve götürmeye karar verdi ancak Miran kati surette hastaneye gitmek istemedi. O haldede eve, Reyyan'ın yanına giderse onun korkacağını düşünerek Fırat'tan pansumanını yapmasını rica etmişti. Fırat, Miran'ı dinleyerek pansumanını yapmış olsa da, genç adamın yarılan kaşından ve patlayan dudağından gömleğine ve ceketine sıçrayan kan lekelerinden kurtulamamışlardı.
Yüzü temizlendikten sonra bile kavganın izleri taptazeydi.
Miran biraz yatışınca Azat'da otele çağrılan Cihan ve Hazar tarafından olayın daha da büyümemesi için apar topar otelden çıkartılmıştı.

Gün içinde karısıyla mesajlaşan Miran, Reyyan'ın attığı son mesaja hala cevap vermemişti. Reyyan ise ısrarla mesaj üstüne mesaj atıyordu.

5 yeni mesajınız var

"Çok yoğunsun galiba cevap yazmıyorsun"

"Arada kaçamak yapıp yaz bari, özlerim"

"Miran??"

"Hayatım merak ettim neden yazmıyorsun?"

"Korkutuyorsun"

Attığı mesajlara bakılırsa Reyyan endişelenmişe benziyordu. Onu daha fazla endişelendirmemek adına aramak yerine mesaja cevap yazmaya karar verdi. Çünkü Reyyan sesini duyacak olsa bir terslik olduğunu muhakkak anlar diye düşünerek Reyyan'a cevap yazdı.

"Merak edecek bir şey yok iyiyim birazdan gelirim"

Reyyan kocasının sesini duymamıştı ama gayet resmi ve net olan mesajı, yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğuna işaret ediyordu. Ama bu duruma çok istenemedi ve içinde bir korkuyla kocasını beklemeye başladı

Çok değil 1 saat sonra Konağın bahçe kapısı açılmış Fırat'la beraber Miran içeriye girmişti. Tam o anda mutfaktan çıkan Esma Hanımda Miran'ın suratını görünce yaygarayı koparmıştı.

"Ne oldu oğlum sana kim yaptı nasıl oldu. Ah evladım"

"Yok bir şey Esma anacığım. Önemli bir şey değil"

"Nasıl önemli değil çocuğum suratının haline bak"

"Şşş Tamam sakin ol Reyyan'da duyup korkmasın şimdi. Önemli bir şey var zannedecek. İyiyim ben"

"İyi de evla-"

"İyiyim dedim anacığım"

"Peki peki çocuğum"

"Reyyan nerede"

"Odasında"

"Tamam hadi sen beni merak etme ben gerçekten iyiyim" dedikten sonra Fırat'ın omzuna bir iki kez vurup "Sen şirkete dön kardeşim. Ortalığı boş bulmasın o i.."

Yanacaksak ReyMir İle Yanalım 🔥Where stories live. Discover now