2

7.7K 381 11
                                    

Güneşin gözüme değen ışıklarıyla gözlerimi açtım.Bugün büyük gündü.Bugün korkmicam.Bugün bu işe son vericem!Yataktan kalkıp banyoya doğru ilerledim.Musluğu açıp yüzümü yıkadım.Havluyla kuruladıktan sonra odaya geçip dolabıma yöneldim.Dizimin bir karış üstünde biten beyaz elbiseyi alıp sandalyenin üzerine koydum.Dolgu topuklu kahverengi ayakkabıları da yanına koyup kahverengi çantamıda çıkarıp üzerine atdım.Bugün bunları giyip rahat hissetmek istiyordum. Dolabın kapağını kapatıp yatağı toplamaya başladım.Yatakla cebeleşmem bitdikten sonra odadaki camları içeriye temiz hava girmesini sağladım.Daha sonra başımı camdan dışarı sarkıtıp saçlarımı aşağı doğru eğerek sallandırmaya başladım.Uzaktan biri görse kesin bu kızı biri camdan aşağı atıyolar diye düşünür ama hayır arasıra böyle mallıklar yaptığım doğru ama bu tür şeyleri gergin olduğumda yaparım.Emir denen o... neyse beni tehtit etmesi hiçde hoş deyil.Bide hayatını cehenneme çeviririm diyor.Sen kimsin olumm! Bu sözleri onun yüzüne söyleyemem belki ama polise şikayet ederek kanıtlayabilirim.Camdan içeri girip seçdiğim kıyafetleri üzerime geçirdim.Aynanın karşısına geçip saçımı dağınık ama güzel bir topuz yapıp rimelde sürdüm.Odamdan dışarı çıkıp dış kapıya doğru yürüdüm.Kapıyı açtım tam adım atacakken durmak zorunda kaldım.Zorund kaldım çünki tam paspasımın üzerinde kocaman bir kırmızı gül demetiyle karşılaşmayı beklemiyordum! Kim bana çiçek yollarki !?

Gülleri elime alıp minik burnuma yaklaştırdım.Kokusu muhteşemdi.İstemeden de olsa yüzümde hafif bir tebessüm belirdi.Güllerin güzel kokusunu içime biraz daha çektikten sonra etrafıma bakındım.Kim bırakmıştı bunları ?!

Etrafta karşı evde oturan yaşlı Ahmet amcadan başka kimse yoktu.Oda her zamanki gibi köpeği Cesur'la bahçesinde oturuyordu.Acaba bu gülleri bırakanı görmüşmüydü ki ?

Denemeden bilemessin !

İç sesim haklıydı sormaktan zarar gelmezdi hem.

-Ahmet amcaa

Sesin nerden geldiğini arayan yaşlı adam sonunda bu güzel melodiyi tanımıştı.Öz kızı gibi sevdiği karşı komşusuydu bu.

-Efendimm kızım ?

-Şey ben sana bişi sorucaktım bu çiçekleri kimin bıraktını gördün mü ?

-Evet gördüm siyah bir araba sabah geldi evinin önüne bir delikanlı indi koydu çiçeği sonra gitdi.

-Tamam Ahmet amca teşekkürederim.

Ahmet amca bana başıyla selam verip gülümsedi sonrada Cesurla ilgilenmeye başladı.Kim bıraktı bunları aklıma tek bir isim geliyor ama umarım o değildir.

Emir !!

Herşeye de atla iç sesim zaten.Güllerin içine bakıp bir not bulmaya çalı..BİNGO!Buldum bakalım ne yazıyor.Okuduklarımla hem sinirlendim hemde korkmaya başladım.Allah'ım bu adam bana bütün duyguları aynı anda nasıl yaşata biliyor ?

"Umarım polise gitmeye karar vermemişsindir Nehir!!"

Emir hazretleri tehtit etmekten başka ne bilir ki zaten !Evet kararımı dünden verdim odunların kralı bakta gör bakalım başına ne geliyor !

Yürü be Nehir kim tutar seni be kızım haddini bildir şu odunlar kralına hadi hadi !

Gaza getir beni iç ses getir sen.Zaralı çıkıcaz ama biri şu adama bir ders ermeli canım dimi ama!

☠☠☠☠☠☠

Şu an karşımda tamda "Emniyet Müdürlüğü" yazısına bakıyorum.Kazamız mübarek olsun bakalım.Bismillahirahmanirahim!

Adımımı içeri atıp kapıdan içeri girdim.Önümden geçen bir polisi durdurup yardım istedim.

-Afedersiniz yardımcı olurmu sunuz ?

-Tabi buyrun ?

-Ben bir şikayetde bulunucaktım da

-Tabi beni takip edin lütfen

Uzun boylu adamı takip edip etrafıma bakınıyordum.Burası çok hareketliymiş doğrusu.Ellerinde mavi,siyah,beyaz dosyalarla gezen polisler.Kayıp ilanı veren yaşlı bir teyze dikkatimi çekti.Ağlamasına dayanamadım doğrusu.Acaba çocuğunu Emir gibi adamlar mı kaçırmıştı ?Kesin onlar gibisinin işleridir bu.Yazık teyzeye ya şimdi bende ağliyacağım valla.Önümdeki polis aniden durunca yanlışlıkla sırtına çarptım.Şaşkın bir ifadeyle bana bakınca kekelemeye başladım.

-Aa..Afedersiniz özür dilerim ben etrafıma bakınıyordumda

-Önemli deyil buyrun burası

-Te..teşekkürler

-Rica ederim

Polis yanımdan gidince derin bir nefes aldım.Karşımdaki griye boyanmış kapalı ahşap kapıya bakıp daldım.Girip girmemek arasında gelip giderken iç sesimin yine evdeki gibi gaz vermesini istedim bir an.Ama hanımefendi ortada yok.Elimi kapının kulpuna atıp bekledim.Yaparsam hayatımda belalar eksik olmayacak ama yapmazsamda dışarıda bir bela dolaşıyor olacak!Buna izin veremem!vermiyeceğim!

Tekrar derin bir nefes alıp kapının kulpunu aşağı indirip odaya girdim.Hadi bakalım başlıyoruz Emir efendi!

☠☠☠☠☠☠☠☠

Şikayet etmem bitmişti.İçime bir öküz oturdu bak şimdi bu neydi yaptığımdan vicdanım mı acıyacak yani?ASLA!Şikayetimi anlatdığım Uğur amca beni gayet iyi dinleyip gerekli işlemleri başlatdı.Telefonlarımı dinlemeye başliyacaklar.Evimin bulundu sokağı ve çevresini yarım saat aralıklarla polisler bulunacak.Tabi kaşılarındaki katlin teki ben olsam daha fazlasını yaparımda bakalım bunlar sonuç vericek mi ?Sabahtan beri telefonum ilk kez çaldı.Arayana baktığımda kocaman bir gülümseme yerleşti dudaklarıma.Annem...özlemişim onu.Hemen açtım tabi

-Alo anneciğimmmm :)

-Yavrumm nasılsın kuzumm ?

-İyiyim anneciğim sen nasılsın babam nasıl abilerim dedem nasıl peki ?

-Dur dur deli kız.Hepsi iyiler seni soruyolar sürekli yokluğuna alışamadılar daha

-Ben iki gün yokken bunlar böyleyse bir sene nasıl dayanıcaklar anne ?

-Ben onları yemeklerle kandırıyorum merak etme kızım

-Bende özledim yemeklerini annem

-Burnumda tütüyosun kızım.Hıı bu arada okul işini halletdin mi evrakları postaneden al gelmiştir.

-Tamam anne şimdi onlara gidiyordum bende zaten

-Rahatsın değil mi kızım ?

-Evet annecim sen beni merak etme ben gayet rahatım

Görürüz rahat mısın Nehir hanım Emir üşüşsün başınada

-Tamam kızım ara sıra ara bizi merakta bırakma

-Tamam annecim hoşçakal

-Hoşçakal kızım

Telefonu kapatdıktan sonra karşı kaldırıma geçip taksi geçmesini bekledim.Bir an önce üniversite işinide halldeip eve gidip uyumak istiyorum.

Sarışınlar AşkınaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang