1

17K 441 40
                                    


☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠ ☠

Sevgili Günlük;

Bugün üniversitede 2.yılım.Umarım bu yıl ilk yılım kadar kötü geçmez..Yani sanırım.Yeni arkadaşlar,yeni ortamlar ve belkide yeni acılar.Sakarlığımı yaz tatili boyunca düzeltmeye çalıştım ama olmadı ve evet yine sakarım.Her neyse bugün yaz tatili bitdi ve tekrar okul zamanı geldi.Sanırım anneannemleri özlicem.Uçak 30 dk sonra Ankara'ya inicek evi ve odamı özledim he birde en yakın arkadaşım Nazlı'yı.İyiki onunla aynı okuldayız yoksa ben yanlızlığın dibine vurmuştum.Neyse sonra tekrar yazarım..

Günlüğümü kapatdım ve çantama tekrar koydum.Kulaklıklarımı çıkartıp dinlediğim müziğe bir son verdim.Camdan dışarı baktığımda sadece bulutları görebiliyodum.Canım sıkılmıştı.Saçımı öne atıp sallamaya ve elimle biraz düzetmeye başladım.Başımı geriye hızla kaldırıp saçımı arkaya savurdum.Bu beni biraz da olsa rahatlatmıştı.Arkamdan gelen kalın erkek sesiyle birden yerimden sıçradım.

-Ufaklık sarı rengi benden uzak tutsan iyi olur saçların yüzümü okşuyoda!

-A..Afedersiniz dedim arkamı dönerek.Çok yakışıklı bir adam.Yakışıklı deyil resmen meteor mübarek.Siyah saçları o gözleri ve o dudakları resmen manken manken.Giydiği o siyah takım elbise bile kaslarını saklayamıyor.Daha fazla incelemeden sarı saçlarımı topladım ve önüme döndüm..Ufaklıkmış!Hıhh!Saçlarımı omzumdan sola yatırdım ve oynamaya başladım.Böğürtlen kokan saçlarım tıpkı babama çekmişti.Oda sarışındı ama yaşlandığı için beyazlamaya yüz tutmuştu.

Uçak inişe hazırlanmıştı ve yavaş yavaş gri zemini görmemle çantamı alıp koluma taktım.Sürtme sesinden 10 dk sonra uçak inmişti.Kemerimi çözüp ayağa kalktım yanımdaki teyze çoktan çıkışa yönelmişti.Ben tam çıkış kapısından çıkıcaktımki birden benimle birlikte geçmek isteyen adamla sıkıştık.Kafamı kaldırıp adamın yüzüne baktım bu arkamdaki adamdı.Aramızda boy farkı vardı ama fazla deyildi onun dudakları benim anlıma geliyodu.Ateş saçan gözlerle bana dönerek;

-Çekil yolumdan ufaklık!

-Ufaklıkmış!Biraz centilmen olda bayanlara öncelik tanı!

-Tabi buyrun geçin matmazel!! Sinirle bana bunları söyledi ve önden geçmem için eliyle kapıyı gösterdi.Bende boş dururmuyum tabikide hayır!

-Çekilebilirsin sebastiyan dedim ve merdivenlerden aşağıya doğru indim.O adam ise sadece "Ya Sabır" dedini duydum ama takmadım.Bavulumu almaya yöneldim ve siyah bavulumu alime alıp havalimanından çıktım.İlerden bir taksiyi çevirerek evimin adresini verdim.Burda tek yaşıyodum bu biraz korkmamı sağlasada alışmıştım buraya.Ailem mardinde yaşıyodu.Annem,babam,anneannem,dedem ve diyer akrabalarımız.Bense burda sadece okumaya gelmiştim.Evimizin önüne geldiğimde taksiciye parasını verip taksiden indim.Bavulumu bagajdan alarak eve doğru yürüdüm.Canım evim tek katlı bir villa o kadarda büyük değil ama çok küçükde deyil.Pudra pembesi rengindeki benim sevimli evim.Dedem bunu bana 19 yaşıma geldiğimde almıştı ve üstüme geçirmişti.Canım dedişim ya.

Eve geldim kapıyı kapatarak direk odama çıktım.Bavulumu mavinin hakim olduğu odama bırakarak.Mutfağa gitdim ve bir su içip tekrar odama çıktım.Beyaz yatağımın üzerindeki bavulumu açıp içinden elbiseleri?

Elbiselerim yok!Dur bir saniye ya! Ben BOXER giymemki?! Ah inanmıyorum ya bavullarım karışmış.Ama benimki kimde ?Bavulu biraz daha kurcaladım ve içinde bir siyah dosya buldum.İçini açıp okumaya başladım belkide sahibi ile ilgili bir bilgi edinebilirdim.Dosyayı açıp okumamla gözlerim fal taşı gibi açık kaldı.B-Bu cesetlerde neyin nesiydi böyle?Ben kimin bavulunu aldım ya!? Korkmaya başladım çünkü içinde düzinelerce ceset resimleri vardı.Hesinin gözleri açık ve hepsindede aynı ifade!

Sarışınlar AşkınaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin