5

5.9K 328 20
                                    

Yemin ederim sadece dinlenmek istemiştim dimi ben .Dinlenmez olaydım. Gözlerimi açtığımda beyaz bir odada buldum kendimi. Yattığım kuş tüyü misali yataktan hızlıca doğruldum ama gözlerimi açmaktan zorluk çekiyorum. Sanki filler göz kapaklarımda dans ediyorlar. Başım ağrıdı. Doğrulduktan sonra biraz bekleyip kendime gelmeyi bekledim. Göz ucuyla baktığım oda tamda gördüğüm gibi beyazdı farklı bir tek renk varsa o da zeminin kahverengi olmasıydı. Kafamı sağa sola sallayıp düşündüm. Ben en son taksiye binip eve gidiyordum sonrada dinlenmek için gözlerimi kapatmıştım. Daha derin düşünmeye başladım fakat başıma giren keskin acı yüzünden düşünmeye son verdim. Acı geçince tekrar düşündüm. Gözlerimi kapatırken mayıştığımı o sırada taksi durup azıma bir bez batırıldığını hissettim. Sonrası burasıydı işte.

Yataktan doğrulup ayağa kalktım. Üstümde bir değişiklik yoktu fakat topuklu ayakkabılarım ayağımda değildi. Etrafa biraz bakınıp durdum. Yatağın kenarında düzenle bırakılmıştı. Çantamı kontrol ettim ama o yoktu.

-Offf !

Odaya biraz bakınıp durdum. İki kapı vardı. İlk kapıyı açıp içeri baktım fakat banyo idi. Kapıyı kapatıp diğer kapıya yönelip tokmağı elime alıp çevirdim.

Açılmayınca çıkışın burası olduğunu anladım. Fakat onlara göre çıkış bu kapıydı. Bana göre değil . Kapıyı yumruklamak yerine topuklu ayakkabılarım dan bir tanesini elime alıp kapıya sertçe vurmaya başladım. Bir hareketlilik olmayınca daha sert vurmaya başladım.

-Açın şu kapıyı ! Hoo kime diyorum açsanıza be !!

-Açamayız kesin emir var efendim !

-Kimmiş o emri veren size ismini ver bana isimini !

-Buda yasak efendim kusura bakmayın !


Bir şey demedim. Topuklu ayakkabıları elimden bırakıp ayağıma geçirdim . Diğer tekini giymeye giderken dengesizlik yüzünden ayağımı burkup yere kapaklandım.

-Aaaa! Bir bu eksikti zaten ya of!

-İyi misiniz hanım efendi!

-Ayağımı burktum lanet olasıca !

-Çekmecelerin birinde krem var masaj yaparak onu sürün.

-Çok sağol bilmiyordum sanki krem olduğunu orada dimi!!

-Bilmiyordunuz efendim!

-Laf mı soktun sen bana kapıyı açta gösteririm ben sana laf atmayı!!

Kapıdan kilit sesi duyduktan sonra kapı açıldı. İçeri iri yapılı bir insan mı desem yoksa hayvan mı desem bilemedim öyle bir şey girdi .


-Buyrun efendim açtım kapıyı!

-Tamam kapıyı da kapat çık dışarı kilitlemeyi de unutma sakın ayağım burkul masaydı ben gösterirdim sana ama neyse çık hadi çık çık!!


Adam kapıdan çıkıp kapıyı kapatıp kilitledikten sonra derin bir nefes aldım.

O neydi ya öyle. Sürüne sürüne yatağın kenarına gelip sıkıca tutundum. Daha sonra yerden destek alarak üzerine oturdum. Çekmeceye eğilip açıp karıştırmaya başladım ama krem yoktu. Sinirlenip çekmeceyi kapatıp diğerini açtım. Biraz karıştırıp bir krem buldum. Üstünü okuyup doğru krem olduğunu anlayınca kapağı açıp işaret parmağıma sıkıp ayağımın burkulan yerine sürdüm. Sonra kremi kapatıp çekmecenin içine koyup kapattım. Yatağa uzanıp dinlenmeye başladım kaçmam için enerji depolamak lazım canım . Gözlerimi kapatıp dinlenmeye başladım ama bu sefer uyuya kalmayacaktım .








































Sarışınlar Aşkınaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن