❄️56.Bölüm❄️

7.3K 492 624
                                    

Medya: Bölümden bir kesit 💫

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Medya: Bölümden bir kesit 💫

❄️

Dolabı talan ederken acele ile bir çok şeyi beğenmeyip geri dolabın içine geri tıkıyordu. En sonunda aradığını bulmuş olacakki eline beyaz göbeğimi açık bırakacak bir t-shirt ve siyah sporcu taytı aldı. Elindekilerle bana doğru ilerlerken omuzuna attığı hırkayı yatağın üzerine bıraktı. Yanıma geldiğinde elindekileri bana uzattı ve ''T-shirt 'ünü çıkartırken dikkat et. Yardıma ihtiyacın olursa seslen'' Dedi. Elindekileri alırken sessizce başımı salladım ve banyoya doğru ilerledim.

Savaş'ın neden geldiğini bilmiyor fakat tahmin edebiliyordum. Selin sabah yaşadığımız olayı anlatmış olmalıydı. Eğer Savaş bir kez de olayı benden dinlemek isterse kesinlikle bir şey diyemezdim. Ben ona bir nevi ihanet etmiştim. Onun yapmamı istemeyeceği bir şey yapıp üstüne bir de Barlasa serbest bırakacak imkanlar sunmuştum. Şimdi ise bunu yüzsüz bir şekilde anlatamazdım.

Düşüncelerimden çıktığımda çıkarttığım elbiseleri kirli sepetine attım ve Savaş'ın verdiği kıyafetleri dikkatlice giyindim. Banyoda fazla oyalanmayarak odaya geçtiğimde Savaş ufak bir çanta ile karşımda duruyordu. Çantanın kulplarının altından ise yatağa bıraktığı hırkayı geçirmişti. Bedenim tereddütle gerilirken bakışlarımı gözlerine çıkarttım.

Gözlerinde vermiş olduğu bir kararın emareleri dururken bana duygularını yansıtmayarak beni korkutuyordu. Ona bir iki adım yaklaştığımda elini belime doladı ve hiç bir açıklama yapmadan bizi kapıya doğru ilerletmeye başladı. Kapıyı açtığı sırada adımlarımı durdurdum ve bakışlarımı ona çevirdim. Bir aksilik olduğunu anlamış gibi bana bakarken ona içimdeki korku ve tereddütü gizlemeden baktım.

Gözlerimde görmüş olduğu ifade hoşuna gitmemiş olacak ki öfkeli bir nefes aldı ve olumsuzca bakıp belimdeki eliyle yürümem için baskı yaptı. İlk defa beni anlamıyordu. Onun kolunun altında aşağı indiğimizde ben yine 'Savaşın koruduğu kız' olacaktım. Bir şeyleri ona güvendiğim için yapmak istemiyordum. Bir kez daha inatla dururken bana bakması için parmaklarımı t-shir'üne doladım ve ''Savaş..'' diye bıkmış bir ifade ile konuştum.

Bakışları bana çevriliyken ''Korktuğun için inmek istemediğini söyleme sakın'' diye net bir ifade ile konuştu. Korkuyordum ama benim yüzümden tatsızlık çıkmasını istemediğim içindi. Belki de ilk defa beni anlamıyordu. Başımı olumsuzca sallarken bakışlarımı kapıya çevirdim ve isteği üzerine belimde ki baskısını azaltarak aşağı inmeye başladık.

Merdivenlerin başına geldiğimizde belimde ki elini çözmüştü. Bir aksilik olduğunu sanarak ona baktığımda bana göz kırptı. Anlamıştı..Bir kez daha anlamıştı. Dudaklarımda saatler sonra ilk defa samimi bir tebessüm oluşurken onun yanından inmeye başladım.

SİYAHIN ESİRİ | Lobelia Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang