❄️3.Bölüm❄️

20K 1.4K 123
                                    

Medya Bölümden Kesitler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Medya Bölümden Kesitler..💫

❄️

Bu eve geldiğim günden beri bir kere bile dışarı çıkmamıştım. İsminin savaş Mir olduğunu öğrendiğim adam ise o gün benimle konuştuktan sonra bir kere bile ortalarda görünmemişti. Ya gece çok geç saatlerde eve geliyor ya da gün ortası eve uğrayıp gidiyordu. Ne iş yaptığı, nelerle uğraştığı hakkında en ufak bir bilgim dahi olmasa da içime sinmeyen oturmayan bir şeylerin olduğu ortadaydı.

Savaş Mirin evde olup olmadığını şuan için bilmiyordum. Fakat artık bir netlik istiyordu canım. Hayatımı salmıştım resmen tanımadığım bir adamın eline.. İstediği gibi şekillendiriyordu beni. Onunla konuşmam lazımdı. En azından ne olup ne bittiğini bilmeye hakkımın olduğunu düşünüyordum.

Yavaşça oturuduğum yerden kalkıp kapıyı açtığımda sessiz adımlarla koridorda ilerlerken merdivenlere ulaştığım an bir an duraksadım. İçimde büyük bir tedirginlik varken aynı sessizlikte merdivenleri inmeye başladığımda kısa bir süre sonra giriş kattaydım. Gözlerim etrafta Savaş'ı ararken kimsenin olmaması ile derin bir nefesi ciğerlerime çektim.

Biraz ilerledikten sonra Savaş'ın sesini duymamla nedensizce kalp atışlarım hızlanırken olduğum yerde duraksadım. Bulunduğum yerin hemen yanında ki -kapısı açık- odadan geliyordu sesi. Heyecanla aldığım nefesler kesikleşirken elimi sanki bir faydası olabilir gibi kalbime bastırdım.

Bir kaç saniye öylece uğultu şeklinde sesler duyulurken hiç beklemediğim anda ağzıma kapanan şişman ve terli bir el ile kusacak gibi olduğumda yakalanmanın verdiği telaşla sesimi çıkartamadım. Böyle sanki Savaşı gizlice dinlemek için aşağı inmişim gibi bir ifade çiziyordum.

Adam beni birden geriye doğru çekmeye çalıştığında kalbimde büyük bir korku oluştu ve adama direnerek bedenimi ondan kurtarmaya çalıştım. O adamdansa Savaş ile uğraşmayı tercih ederdim. Zira arkamdaki adamın elleri ciddi anlamda terliydi ve koca göbeği sırtıma yapışmış vaziyetteydi.

Ondan kurtulamamakla hırçınlaşırken canımı yakacak şekilde bedenimi sert tutması ile ayaklarımı duvara vurmaya ve o adamın ellerinin ağzımda kapalı olmasını umursamadan kendi çapımda çığlık atmaya çalıştım. Kimsenin duymaması ile daha büyük bir telaşa kapılırken adam bizi merdivenlere doğru çekmeye başladı. Kalbimde ki korku daha da büyürken artık ikimizin de sırtı kapıya doğru dönüktü. Tam adam merdivenlerden bizi indirecekken Savaş'ın sesini duydum "Caner?"

SİYAHIN ESİRİ | Lobelia Where stories live. Discover now