❄️10.Bölüm❄️

12.6K 959 237
                                    

❄️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❄️

Suyun soğumaya başlaması bedenime iyi gelse de ruhumu parçalara ayırıyordu.Ruhumda yeni yaralar açar gibi..Serzeniş içinde kıvranan ruhum banyodan çıkmam için bana komut veriyordu.Ona acı çektirmek vicdanıma iyi geliyordu.Belki biraz mazoşistçe olabilirdi ama sanki acı çekmezsem vicdanım beni rahat bırakmayacak gibiydi.Gittikçe acı içinde kavrulan bedenim gözlerimdeki yanma hissi ile kendine geldi.Ağlamak ilk defa bu kadar çekici gelirken yapabildiğim tek şey gözlerimi kısıp hareket ettikçe dalgalanan suya bakmak oldu.Daha fazla bu duruma kayıtsız kalamadım ve yavaşça ayağa kalkıp bedenimi duruladım.Üzerime temiz bir havlu sardım ardından ıslak ayaklarımı yere sürüyerek odaya geçtim.Dolabın önüne geldiğimde sıkıntı ile göz gezdirdim.İçimde büyük bir sıkıntı kol gezerken kendime verdiğim boş telkinler ruhumu daha fazla karartmaktan başka bir işe yaramıyordu.

Elime siyah bir eşofman ve t-shirt alıp yatağa fırlattım.Elime ilk gelen iç çamaşırı takımını alıp üzerime geçirdikten sonra sırtımı üşüten ıslak saçlarımı ilk başta yapmam gerektiği gibi baş havlusuna sardım.Ardından yatağın yanına yürüyüp fırlattığım kıyafetleri giyindim.T-shirt göbeğimi açık bırakırken soğuk suyun içinde fazla durduğum için bedenimi bir titreme dalgası esir aldı. Umursamadan adımlarımı makyaj masasının yanına doğru yönlendirdim.
Bitik çehreme göz gezdirmeden saçımdaki havluyu çıkarttım. Çekmeceden tarağı almak için açtığımda çekmecede saç kurutma makinasını bulmayı beklemiyordum.
Savaş yeni almış olmalıydı.Aklıma Savaş'ın bana 'T-shirt'ünü değiştir ve saçlarını bağla' demesi geldi.Bu adam bana her istediğini yaptırabileceğini sanıyorsa yanılıyordu.

Düşüncelerimden sıyrılıp elime aldığım tarakla sanki saç kurutma makinasını hiç görmemiş gibi yaparak çekmeceyi kapattım.Aynada kendimle göz göze geldiğimde kendimi çözmeye çalışıyordum.Neydi beni Savaş'a karşı bu kadar hınçla dolduran şey?Son günlerde sakinleyen içimdeki ateş gördüğüm kabuslardan sonra tekrardan mı harlanmıştı yani?Yoksa ona karşı duyduğum nefretin sönmeye başlamasına mı bu kadar kızmıştım? Umutsuzca aynada gözlerimi kaçırdım ve saçlarımı taramaya başladım.O çok sevdiğim saçlarımı kökünden yolmak istiyordum.Her zaman çok nazik davrandığım saçlarımı..Kendime kızgındım.Ona içimdeki zayıf tarafı gösterdiğim için.Evde onu bulamayınca içimde yaşadığım duyguyu anımsadım.Fısıltılı sesi, Ellerimi sakinleşmem için saran parmakları, göğsünde ondan gizli bir şekilde akıttığım göz yaşlarım, sırtıma değen güven verici göğsü, göz yaşımı silmek isteyişi, saçlarımda ki elleri, efsunkâr bakışları, kokusu..

SİYAHIN ESİRİ | Lobelia Where stories live. Discover now