❄️20.Bölüm❄️

10.5K 800 252
                                    

Medya Bölümden Kesitler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Medya Bölümden Kesitler..💫

❄️

Gelen telefon sesiyle açılmamakta direnen gözlerimi araladığımda bir süre bulunduğum yeri idrak etmeye çalıştım. Dün gece olan olayların hepsi gözümün önünden geçerken tekrardan uykuya dalmaya çalışıyordum. Savaşın kolları arasındayken ona biraz daha sarıldım. Dün gece yattığımız gibi uyanacağımızı beklemiyordum. Psikolojik olarak o kadar rahat uyumuştum ki bacaklarım ve belimdeki ağrılar umrumda bile değildi. Bacağımı rahatlatmak için uzattığımda Savaş'ın bacağına doladığımı farkettim. Gözlerimi yavaşça açtım ve başımı kaldırdım. Uzun zamandır çalan telefon yeni susmuştu.

Omuzundaki elimin bir benden izinsiz bir şekilde kalktı ve Savaş'ın asi tutamlarına dokunmak için yola çıktı. Kalbimin atışları hızlanmaya başladığında elimi indirdim ve yüzünü izlemeye başladım. Uyurken bile çatık olan kaşları onu daha da tatlı gösterirken yanaklarını sıkmak istedim. Yüzümde oluşan sırıtışa mani olmadan onu izlemeye devam ettim. Onu ilk defa uyurken görüyordum. Bu kadar masum görüneceği aklımın ucundan geçmezdi. Kemikli ve sert yüz hatları uyurken ki masumluğuna ters düşse de bu onu daha çekici kılıyordu. Başımı huzurla boynunun diğer tarafına gömdüm. Komodinin üzerinde duran telefonu gözüme çarpınca kimin aradığını merak ettim.

Bir süre telefonla bakıştıktan sonra aklıma gelen hain fikirle başımı tekrardan kaldırdım ve Savaş'ın yüzüne baktım. Elinin birini aniden belimden çekince korkuyla sıçradım. Hala uyurken belimden çektiği elini anlına koydu ve bana daha güzel bir manzara sundu. Ona sinsice bakarken komodindeki telefona uzanmaya çalıştım. Komodin bulunduğumuz yere göre uzak kaldığından dolayı bedenimi de o tarafa doğru yönelttim. Savaş'ın hareketlenmesi ile yeniden başımı boynuna gömdüm ve durmasını bekledim. Bacaklarıyla bacaklarımı kıskacı altına alınca bir an umutsuzluğa kapıldım. İki elini birden sırtımda hissedince nefes bile almadan tekrardan uykuya dalmasını bekledim.

Yan bir şekilde duran bedenim sırtıma uyguladıgı etkiye direnmeden ona doğru tamamen döndü. Nefessizlikten yanan ciğerlerimi Savaş'ın kokusuyla doldurdum ve elimin birini yattığımız yastığa koydum. Eğer komodine uzanmakta zorlanırsam yastıktan güç alabilirdim. Bana sıkıca sarıldı ve başını saçlarımın arasına gömdü. Bir süre bekledikten sonra tekrardan uyduğunu düşünerek komodindeki telefona uzanmaya çalıştım. Bacaklarıma doladığı bacakları yüzünden telefona uzanmam zorlaşıyordu. Yastıktan güç alarak bedenimi hafif bir şekilde kaldırdım ve telefona uzandım.

SİYAHIN ESİRİ | Lobelia Where stories live. Discover now