Bölüm -7 Emre

8.2K 308 39
                                    

Eve geldiğimizde anne ve babam hala eve gelmemişlerdi. Çok garip ! Kumsal annesini arayıp izin aldı. Bende herhalde yemek hala bitmedi diye düşünüp, rahatsız etmek istemedim. Ama saat neredeyse 02:30 a geliyordu. Ikimizinde çok uykusu olduğu için, hemen bir tane yatak yaptık ve uyumak için hazırlanmaya başladık. Kumsalın yanında kıyafetleri olmadığı için, ben ona verdim. 15 dk sonra nihayet hazırlanabilmiş ve yataklarımıza girmiştik.

"Iyi geceler Kumsal." Dedim. Çok yorulmuştum ve çok uykum vardı.

"Iyi geceler Masal." Dedi Kumsalda ve kendimi uykuya teslim ettim.

**

"Ne çok uyudun kızım ya!" Diyen Kumsal'ın sözleriyle kendimi yerde buldum. Hayır yani, anlamıyorum ki neden düzgün kaldırmıyorsunuz birinizde ?

"Ve o uyku şuan bitti Kumsal." Dedim sinirle. Ben Yataktan kalktıktan 10 dk sonra çok agresif olurdum. Belki daha uzun. Bir seferinde Ece (kuzenim) benim üzerime su dökerek uyandırdığı için, 'sana portakal suyu getireyim.' Deyip, içine tuz atmıştım ve portakal suyunu sonuna kadar içirmiştim. O zamandan beri kimse beni anormal bir şekilde uyandırmaya cesaret edemiyor.

"Tamam kızım ya neden kızıyorsun hemen!" Dedi Kumsal'da. anlaşılan o da beni uyandırmak için baya sinirlenmişti. Çünkü uyanmam uzun sürerdi.

"Oy, oy. Gel ben sana hiç kızar mıyım ?" Dedim ve Kumsal'a sarıldım. O da bana sarıldı.

"Kızlar kahvaltı hazır hadi gelin!" Diye bağırdı annem mutfaktan.

"Geliyoruz anne!" Diye bende bağırdım.

"Hadi gel hazırlanalım. Sonrada aşarıya ineriz." Dedim. O da başıyla onayladı ve giyinmeye başladık. Kumsal'ın yanında kıyafeti olmadığı için, ona ben verecektim ve yedek okul kıyafetimi Kumsal'a giymesi için verdim.

Kumsal çok güzel saç yapıyordu. Bu yüzden saçımı ona örgü bir şekilde ördürdüm. O da saçını yanına aldı ve düzleştirdi. Artık hazırdık.

"Kumsal çok güzel oldu. Çok teşekkür ederim." Dedim ve sarıldım. Biz bugün ne kadar çok sarıldık böyle.

"Insanın yüzü güzel olunca, saç yapılsa da bir şey fark etmiyor aslında !" Dedi Kumsal yanağımdan bir makas alırken. Sadece güldüm.

"Çok teşekkür ederim bir tanem, iyi ki varsın." Dedim ve gülümsedim.

"Hadi Masal! Gidelim yoksa geç kalacağız !" Dedi ve gülüşüp aşarıya indik.

"Günaydın!" Diye bağırdım ve sofraya oturdum.

"Masal sana bir sürprizimiz var canım." Dedi annem ve babama bakıp gülümsedi.

"Oha hemen gösterin." Diye yerimde zıpladım. Bunlar benim normal hallerim. Tuhaf karşılanmıyorum artık yani.

"Sedef hanım geri geldi." Diye bağırdı annem. Sedef Sultan neredeyse ben doğduğumdan beri bizimle beraberdi. Annemler olmadığında, hep o benimle olurdu. Ama 1 haftalık izni ile gitmişti. Ama ben onu çok özlemiştim.

"Ne ! Sedef Sultan geri mi geldi ?" Dedim. Çok mutluydum.

"Merhaba tatlım!" Dedi Sedef Sultan ve mutfağa girdi.

"Sedef Sultan çok özledim !" Dedim ve hemen sarıldım. Neredeyse iki üç dakikadır sarılıyorduk... Ki annemin sesi ile kendime geldim.

"Hadi hadi. Eve gelince özleminizi giderirsiniz. Çabuk kahvaltınızı yapın. Okula geç kalacaksınız." Dedi annem ve masaya oturdum. Sedef Sultan da bizimle beraber otururdu.

İyi Kızlar Kötü Çocukları Sever Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin