Bölüm 1- Yeni Okul

23.5K 531 99
                                    

Sabah yine en sevdiğim şarkı ile uyandım. Eğer bir şarkıyı seviyorsan onu uyanmak için telefonuna koymayacaksın! Şimdi o şarkıdan nefret ediyorum. Neyse bugün yeni geldiğimiz şehirde geçirdiğim ik gün olucak, ve ben çok güzel geçsin istiyorum.

Okula gideceğimi hatırlayınca hemen düşüncelerimden kurtuldum ve hazırlanıp aşarı indim. indiğimde annem ile babam kahvaltı yapıyordu. yanlarına oturup

"Günaydın!" dedim.

Onlarda karşılık verdiler ve birşeyler atıştırıp çıktım. Aile durumumuz çok iyiydi. Hatta özel şöförümüz bile vardı. Koltuğa oturup kulaklıklarımı kulağıma taktım ve Duman dinlemeye başladım. Duman bir harika !

Araba durduğunda geldiğimizi fark ettim ve hemen indim. Bankta tek başına, kulağında kulaklık olan bir kız gördüğümde yanına gittim ve beni gördüğünde kulaklıklarını çıkarıp

"Merhaba" dedi.

Bende hemen gülümseyerek "Merhaba" dedim ve elimi uzattım.

"Ben Masal." dedim. Kız da gülümseyerek :

"Bende Kumsal" dedi ve devam etti :

"Seni okulda ilk defa görüyorum, yeni misin ?" diye sordu.

Bende "Evet , bu okulda ilk senem olucak." dedim.

O sırada okul kapısından 3 tane çocuk girdi. Birisi en başta ve oratada yürüyordu, diğer 2 kişi ise hafif arkasından yürüyordu. Ben de hiç zaman kaybeder miyim hemen sordum:

"Bunlar kim ?"

Yüzünde bir korku belirdi ve :

"Ahhh...Onlara sakın bulaşma ,herkez onardan korkar, kimse onlara bulaşamaz."

Neden ? Ne özellikeri var onların ? Ama kesinlikle onlarla tanışıcaktım. Kim ne derse desin! Ne o başıma bela mı arıyorum acaba ?

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk hikayemdi, yani fazla yazmaya alışık değilim. Bu yüzden az olmuş assfdhjkl. Umarım beğenirsiniz. Çok öpüyorum ^^.

İyi Kızlar Kötü Çocukları Sever Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin