Bölüm -6 YILBAŞI ⛄️

10K 275 31
                                    

Sabah yeniden alarm sesiyle uyandım. Banyoya giderek, rutin işlerimi hallettikten sonra, okul kıyafetlerimi üzerime giydim ve saçımı da tarayıp hafif Yukarıdan topladım. Annemler muhtemelen işe gitmişlerdi. Bende bundan yararlanıp, yavaş yavaş aşarıya inip, boş bir kase aldım ve Mısır gevreğini içine boşaltıp, süt ekledim. Ben Mısır gevreğini yerken, telefonuma mesaj geldi.

KIMDEN: BFF ❤️
Hazırsan sizin oraya geliyorum, beraber gidelim ?

KIME : BFF ❤️
Hazırım Kumsalım gel.

Mesajımı da attıktan sonra, boş kâseyi makineye koydum ve montumu ve ayakkabılarımı da giydikten sonra dışarıda Kumsalı beklemeye başladım. Yaklaşık 10 dk sonra Kumsal bizim evin oradaydı.

"Kök saldım, meyve vericem yakında Kumsal !" Diye dalga geçtim.

"Tercihim elmadan yana Masal !" Diyerek oda Benim dalgama alet oldu.

"Hadi gidelim yoksa geç kalıcaz !" Dedim ve yürümeye başladık. Dün akşam dışarıda kar yağmıştı. Ben karı çok severim, ama tercihim yazdan yana. Çünkü güneş, deniz, karpuz tam bana göre.

15 dk yürüdükten sonra, Kumsal konuşmaya başladı.

"Masal ?" Dedi Kumsal çelişkili çıkan sesiyle.

"Efendim Kumsalcığım ?" Dedim bende.

"Sen Mert 'den falan hoşlanmıyorsun demi ?" Dedi. Işte Korktuğum soru ! Bu da nereden çıktı şimdi ?

"Hayır tabiki ! O her gün başka kızlarla birlikte olurken, ben neden onu sevme gereksiniminde bulunayım ?" Dedim. Söylediğim her söz için haklıydım.

"H-hem daha tanışalı ne kadar oldu ki sanki ? Hemen hoşlanacak bir kız değilim ben !" Dedim sinirle. Cidden çok sinirlenmiştim. Ama Kumsala sinirlenmemiştim. Aklıma Mert gelmişti. Ne alakaysa şimdi ?

"Pardon Masal. Sinirleneceğini bilseydim, sormazdım." dedi Kumsal. Ah canım sana sinirlenmedim ki ?

"Canım! Ben sana sinirlenmedim ki ! Aklıma öyle bir ana Mert gelince, sinirlendim." Dedim.

"Eğer seni kırdıysam özür dilerim!" Dedim. Kumsal 'la küs olmak cidden istemiyordum.

"Hayır! Asıl ben seni kırdıysam özür dilerim. Senin suçun değil." Dedi Kumsal'da.

"Tamam daha fazla uzatmayalım. Geldik zaten. Ama neden herkes bir yerde toplanmış ki ?" Dedim. Cidden herkes bir yerde toplanmıştı ve bir yere bakarak sırıtıyorlardı. Sevgili (!) Mert ve Kağan'da yine aynı yerlerinde duruyorlardı ve bize bakıyorlardı. Şuan bizim Hakkımızda konuştuklarına eminim. Kim bilir ne diyorlar ?

"Hemen gel buna bakmamız lazım !" Dedi Kumsal ve beni de herkesin olduğu yere sürükledi. Ama kalabalık o kadar çoktu ki, bir türlü orada ne var bakamıyorduk.

"Herkes dağılsın!" Bu ses! Mert! Mert'in bağırışıyla herkes üzüntü ve korku karışımı bir ifadeyle yanımızdan ayrıldı.

"Şimdi bakabilirsin !" Dedi Mert sırıtırken. Bir hışımla arkama döndüm ve rengarenk süslenmiş postere baktım. Tabi ya bu akşam yeni yıl ! Nasıl unuttum ?

"Tabi ya ! Yeni yıl !" Dedim. Her zaman yeni yılda annem ve babam evde olmazdı. İş yemekleri sebebiyle. Bu yüzden ben, cipsim ve kolam vardık. Bu yüzden onlara minnettarım.

"Partnerin var mı yeni kız ?" Dedi Mert. Partnerim var mı ? Tabiki yok. Ama illa partner olucak Diye bir kural yok ki ! Hemen arkama döndüm ve 'Partnersiz Giriş Yoktur!' yazısı dikkatimi çekti. Ne Alaka şimdi ? Olan var olmayan var !Başımı yere eğdim. Ne kadar çok heveslenmiştim parti için !

İyi Kızlar Kötü Çocukları Sever Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin