48. Už sme sa niekde videli..

1.8K 107 15
                                    

Našťastie sme prešli do podzemných garáží nepozorovane. Teda, bez obloženia fanúšikov. Vystúpili sme z výťahu a rozhliadli sa po okolí. Spočiatku som nikde nevidel Marka ani známe auto. Až po chvíli pred nami zastal čierny Mercedes s fóliami na predných aj zadných bočných sklách a aj na zadnom "čelnom" skle. Pristúpil som k autu a otvoril som zadné dvere na šoférovej strane.

„Dáma prvá.“ aj napriek nepríjemnostiam, ktoré sme dnes mali, som sa snažil byť galantný.

„Oh! Ďakujem.“ zasmiala sa a nastúpila do auta. Zabuchol som za ňou dvere a obišiel som auto na druhú stranu. Otvoril som si dvere a usadil som svoje pozadie na sedadlo vedľa Charlotte. Venoval som jej úsmev a potom som sa pozrel dopredu na Marka, ktorý ma sledoval cez spätné zrkadielko. Dúfam, že si zo mňa nebude strieľať a strápňovať práve pred ňou.

„Ahoj, Mark. Ďakujem, že si pre nás prišiel.“ prerušil som ticho v aute.

„Nemáš za čo. Je to moja práca. Inak ako sa máte, vy dve hrdličky?“ rýchlo za sebou nadvihol viackrát obočie, čo vyzeralo celkom komicky. Aj keď ma svojou otázkou naštval, nemohol som mu to zazlievať. V celku som sa mal dobre, vďaka tomu bozku a tiež vďaka tomu faktu, že s ňou budem sám celú noc. Teda aspoň pokiaľ sa nevrátia chalani do vili, o čom v skutku začínam pochybovať. Typujem, že buď ostanú u Colette doma spať niekde na zemi opitý alebo pôjdu k svojim ženám domov. Auto sa pohlo, čo značilo, že sme konečne zdvihli kotvy. Mark si dal na čas.

„Máme sa fajn.“ odpovedala Charlotte a venovala mi pohľad.

„Inak, Niall. Nepredstavíš nás?“ opýtal sa Mark a znova podvihol obočie. Teraz s ním však netancoval.

„Áno, Niall. Nepredstavíš nás?“ otočil som hlavou do boku a zadíval som sa na dievča, ktoré malo tak isto podvihnuté jedno obočie. Kam som sa to ja len dostal?

„Práve som to išiel urobiť.“ oboril som sa a zložil som si trucovito ruky na prsiach.

„Tak prečo to už neurobíš?“ doberala si ma Charlotte. Mark sa začal smiať na plné hrdlo, čo nakazilo aj jedinú zástupkyňu nežného pohlavia na palube. Tak toto jej nedarujem. Ona si zo mňa bude robiť srandu? Potvora jedna! Nahol som sa k nej a rukami som obchytil jej boky. Prestala sa smiať a hodila po mne zmätený výraz. Na mojej tvári sa vyrysoval úškrn a následne som začal prstami tancovať po jej bokoch. Nezdržala sa a znovu sa rozrehotala na plné hrdlo. Šteklil som ju ostošesť a Mark sa na nás ďalej bavil.

„Ešte si ma budeš doberať?“ na chvíľu som prestal s jej trýznením, aby mi dokázala odpovedať a poriadne sa nadýchnuť. Nič nehovorila a tak som znovu začal pohybovať prstami po jej bokoch.

„Nepočul som odpoveď.“ pre zmenu som si ju začal doberať ja a Mark sa na nás ešte stále zabával.

„Dobre. Dobre.“ lapala po dychu a horko-ťažko cez svoj smiech dokázala vysloviť tieto slová. Dal som si krátku prestávku so šteklením a zapozeral som sa do jej uslzených očí. Od smiechu až plakala.  To je tak zlaté.

„Takže? Čo si mi to chcela povedať?“ stále som neprestával a dožadoval som sa odpovede.

„Že si nespravodlivý!“ ofučala sa a zložila si ruky na prsiach pre zmenu ona. Tvárou sa zahľadela von z auta a tvárila sa, že ma ignoruje. Touto zmenou polohy jej rúk sa jej však zväčšili prsia a ja som si myslel, že ma roztrhá od rozrušenia. Oči mi samovoľne skĺzli od jej tváre nižšie a nedokázali sa pohnúť. Nastalo ticho, ktoré prerušovalo len rádio hrajúce v pozadí. Mark sa dosmial a sústredil sa cestu pred nami. Ďakoval som mu, že nám naďalej už nevenoval pozornosť. Moje ruky však nevedeli čo zo sebou. Keďže som ich mal stále položené na jej bokoch, tak som ich nechcene stláčal. Hlavou otočila späť na mňa a zvraštila obočie.

„Kam to čumíš?“ ozvala sa a ja som si až vtedy uvedomil, že ma prichytila pri čine. Hypnotizoval som jej výstrih a nedokázal som sa ovládnuť. Proste ma pristihla. Do paroma! Hlavou som vystrelil hore k jej očiam a pre zmenu som začal hypnotizovať je.

„Nikam.“ šepol som a odtiahol som od jej bokov ruky. Prsty ma svrbeli a neviem, čo by som urobil, keby som bol stále v takom kontakte s jej jemnou pokožkou. Asi by som sa zbláznil od túžby. Pohľad som upriamil pred seba, poprípade som vyzeral z okna na cestu mihajúcu sa za ním. Čo najlepšie som sa ju snažil ignorovať, no nešlo to.

„Počuj, dievča. Si mi odniekiaľ povedomá. Nestretli sme sa už niekde?“ prerušil ticho Mark asi v polovici cesty k vile.

„Ja neviem. Nespomínam si na vás. Jedine, že by sme sa videli na predchádzajúcom stretnutí, keď som bola so sestrou za Harrym.“ odpovedala mu akoby nič. No ja popravde viem odkiaľ si na ňu pamätá.  A z Milána to nebolo.

„Nie, nemyslím si. A kto je tvoja sestra, že sa pozná s naším Harrym?“ vyzvedal ďalej ochrankár na prednom sedadle.

„Žeby Colette Wilde?“ našpúlila samoľúbo pery a zadívala sa cez spätné zrkadlo do Markových očí. Zatváril sa trochu šokovane, no nedal to na sebe vedieť dostatočne na to, aby si to všimla aj Charlotte.

„To som netušil. Ale aj tak si nie som istý, kde som ťa videl.“ odpovedal pokojne, bez známky šoku.

„Žeby si ju videl, keď sme boli v Los Angeles?“ nadhodil som a normálne som až videl pred očami Markove kolieska v hlave, ako sa mu krútia na plné obrátky.

„Bože! Áno! Los Angeles. Naháňali sme ťa po celom hotely a aj tak si nám utiekla. Si to ty! Ja som vedel, že som ťa už niekde videl, no nečakal by som, že ťa ešte niekedy uvidím. A už vonkoncom by som nečakal, že sa staneš tuto láskou prítomného.“ sčervenel som ako paradajka a sklonil som hlavu od hanby. Ako jej to mohol povedať! Ten sviniar! Chcel som jej to povedať sám, keď príde vhodná doba. Prečo to muselo byť práve teraz a práve z jeho úst? Do pekla aj s ním! Zodvihol som hlavu a začal som čeliť Charlotte zoči-voči. Bradu mala nižšie ako obvykle a ústa mala pootvorené. Bola šokovaná Markovými slovami rovnako ako ja.

Prvá novoročná časť.. a do tretice Vám tiež pravej Šťastný nový rok.. Dúfam, že spolu strávime niekoľko pekných chvíľ ako aj v minulom roku a že sa tu budeme stretávať aj naďalej. Čo si myslíte o dnešnej časti? Páčila sa Vám? Čo myslíte, že bude ďalej? Ako asi bude reagovať Charlotte na Markove slová? Vyjadrite sa v komentároch a určite nepohrdnem ani votes. Časť je venovaná Marry_Stars.. kočeno uži si ju.. ;) Inak ako ste strávili Silvestra a Nový rok? Ja som skončila ešte v celku dobre, no šla som spať o 8 ráno a o 11 som už bola opäť na nohách, ale o 13 som už zasa spala :D hahah.

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now