12. Nie som porcelánová bábika..

3.6K 144 10
                                    

Harry sa na mňa viac natisol a ľavou rukou mi začal hladkať bok, pričom vždy nejako zavadil o moje nohavičky. Keď to urobil už asi po desiatykrát, myslela som, že ho prerazím cez zavreté dvere. Zavrčala som od nervov a odsotila som ho od seba. Ruky som si priložila na boky a stiahla som si tie poondiate nohavičky sama. Keby to mal urobiť sám, asi by sme tu skysli do budúcich Vianoc. Keď som sa pozrela na Harryho, mal zvraštené čelo a pery zrovnané do priamej linky.

„Čo?“ opýtala som sa nasupene a zúžila som naňho oči. Dúfam, že nevyzerám ako Číňan. Ako nič proti nim, no nevyzeralo by to moc vierohodne, kebyže sa tu začne smiať, že ako vyzerám a ja sa snažím byť vážna.

„Chcel som to urobiť sám.“ zložil si ruky na hrudy a odul spodnú peru. Decko! Teraz akože bude preto trucovať? Veď ako chce! Túto hru môžu hrať aj viacerý hráči, ako len jeden.

„Tebe to trvalo strááááášne dlho.“ povzdychla som si a chytila som ho za rameno. Podvihol rameno a tým odsotil moju ruku z jeho tela. Podvihla som obočie a ľahla som si späť na svoje miesto. Fajn! Ako chceš. Hra sa začína, mucko. Ruky som si priložila na prsia a začala si ich hladkať. Prstami som si dráždila bradavky a pri tom som tíško vzdychla. Pokradmo som hodila očkom po Harrym a ten ma sledoval s oplzlým výrazom na tvári. V duchu som sa nad tým musela pousmiať. Pravou rukou som prešla nižšie cez brucho až k môjmu lonu, zatiaľ čo ľavou som stále zotrvala na prsiach. Rukou v lone som si pár krát prešla po vchode a potom som do seba vsunula dva prsty. Začala som s nimi hýbať spočiatku pomaly, no pridala som k nim ešte palec, ktorým som si dráždila klitoris. Teraz už moje vzdychy zapĺňali celú izby. Postupne som zvyšovala tempo a znovu som sa pokradmo pozrela po Harrym. Úpenlivo ma sledoval s vyvalenými očami naplnenými túžbou, ústami dokorán a s kamarátom v opäť v pozore.

„Ach!“ znovu som zavzdychala, no s hýbaním ruky v lone som musela prestať. Harry na ňu totiž priložil tú svoju a tak som svojou rukou nedokázala naďalej hýbať. Uchytil ma za zápästie a prsty, ktorými som stále zotrvávala v sebe, zo mňa vybral. Vkradol sa medzi moje nohy, kde sa pohodlne usalašil.

„Už by stačilo toho dráždenia. Nemyslíš?“ prehovoril chrapľavým hlasom, ktorý mi spôsobil v tomto momente husiu kožu. Pritom ešte podvihol obočie a polovične sa na mňa usmial. Na jednom z líc sa mu vytvorila jamka, ktorú som mala chuť spapať hneď, ako som ju zočila. Bol roztomilý a súčasne sexi. A ja som teraz stráááášne nadržaná. Hlasno som preglgla a jemne som prikývla hlavou.

„Dobre dievčatko.“ naklonil sa ku mne bližšie a tieto dve slová, ktoré práve vyslovil, mi pošepol do ucha a nezabudol sa oň jemne obtrieť perou. Iba tento jediný dotyk mi spôsobil v lone neuveriteľnú pálčivú bolesť a hlavne túžbu po jeho ďalšom dotyku. Nastavil sa proti mne a jedným plynulým pohybom ma celú naplnil.

„Oh Bože!“ vykríkla som od vzrušenia. Bolo to neuveriteľné, ten pocit ho znovu cítiť v sebe. Fakt som si myslela, že zošaliem a to sa ešte ani nehýbal. Dával mi čas uvyknúť si naň. Predsa len, nemať sex dlhší čas je akoby ste strácali panenstvo znovu a znovu. Stále dokola.

„Si v pohode?“ opýtal sa s miernymi obavami. Dýchal prerývane a bolo na ňom vidieť jeho seba ovládanie. Bolo vidieť, že je náročné sa udržať na uzde.

„Neublížil som vám?“ Tak teraz už chápem, prečo mi položil predchádzajúcu otázku. Prikývla som hlavou, no jemu to očividne nestačilo.

„Musím to počuť z tvojich úst.“ žiadal ma. Stále sa nehýbal, akoby bol zaseknutý. Zhlboka som sa nadýchla a následne mu odpovedala.

„Sme v poriadku.“ vyhŕkla som zo seba a pri tom som mu celý čas hľadela do jeho prenikavých zelených očí. Prikývol a viditeľne si vydýchol. Akoby sa oprášil od nervozity a začal sa pomaly hýbať. Bol nežný a jemný, no svojim spôsobom to bolo vášnivé. Tvárou sa priblížil k tej mojej a začal ma bozkávať. Aj v tomto ohľade bol veľmi nežný, akoby som bola porcelánová bábika a on sa bál, že ma poláme na márne kúsky alebo ma rozpučí. A to som len tehotná! Vôbec nič zvláštne.

Wilde vs. Styles 2. sériaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin