44. Súkromný večierok bez večierka..

1.8K 111 12
                                    

„Niall, si ty kompletný!“ zvreskol po mne Louis hneď po tom, čo izbu opustila ustráchaná Charlotte.

„Je to Lettyna sestra.“ rozhadzoval rukami do všetkých možných smerov.

„Louis, preboha. Upokoj sa! Správaš sa ako hysterická puberťáčka na našom koncerte.“ odvetil som mu trošku drzejšie. Dúfam, že sa na mňa za to nenahnevá.

„Ako sa mám upokojiť, keď ťa nájdem v izbe so Charlotte v objatí pri bozku! Si ty normálny, Niall? Keď sa toto dozvie Letty.. Veď tá ťa zabije! Počkaj! Ona ťa zabije až potom ako ťa vykastruje. Áno! Najprv ťa vykastruje a potom zabije.“ rozkrikoval sa cez celú miestnosť a pritom si trhal vlasy do všetkých strán. Po chvíli sa vo dverách objavila ďalšia postava.

„Čo sa tu robí?“ opýtal sa zvedavý Liam.

„Louis, a tebe sa čo stalo? Si červený ako paradajka.“ položil mu ďalšiu otázku a hneď na to sa na ňom začal smiať. Popravde.. ja tiež. Vážne bol červený.

„Bože nesmej sa mi a dohovor tuto nášmu mladému Rómeovi. Nachytal som ho tu so Charlotte pri bozkávajú.“ Liama akoby rázom prešla všetka sranda.

„To nemyslíš vážne!“ zatváril sa neveriacky a následne svoj pohľad upriamil na moju osobu.

„Niall? Je pravda, čo tvrdí Louis?“ utvrdzoval sa tým, že hľadal odpoveď u mňa. Jemne som prikývol hlavou, pretože klamať sa nevypláca. Aj tak by pravda vyplávala na povrch. Možno nie teraz, ale neskôr iste áno. Nie nadarmo sa hovorí, že lož má krátke nohy.

„Ježiši, Mária aj s Jozefom.“ on sa tu teraz akože ide modliť? To vážne, Liam? Nevedel som, že si taký pobožný.

„Kam som sa to ja dostal.“ spojil si ruky a začal ich dvíhať ku stropu. No paráda! Tak predsa som si myslel dobre. Už len chýba, aby vykrikoval "sodoma gomora".

„Prečo si si nemohol vybrať nejaké iné dievča?! Veď tam vedľa ich je mnoho. Prečo to musí byť práve Lettyna sestra?“ len som mykol ledabolo ramenom a zapozeral som sa na klesajúcu kľučku dverí.

„Kde ste všetci? Á tu ste. Čo tu tak postávate a tvárite sa akoby bol koniec sveta. A tebe Niall čo je? Zjedli ti obed? Kto to bol? Mám ho zbiť? Ale neboj sa! Ja ťa zoberiem do McDonald‘s a kúpim ti hamburger. Len neplač!“ vošiel do izby Zayn a hneď si z nás začal strieľať. Ten už má asi čo to vypité. Hneď na to sa začal smiať akoby fajčil trávu.

„Zayn, si ty kompletný? My tu riešime závažnú vec a ty sa tu z nás začneš smiať?“ vyhrešil ho Liam. Louis len pokýval hlavou a šiel si sadnúť na posteľ za mnou. Len ja tam stojím ako taký panák už aspoň päť minút. Vôbec sa necítim ako debil.

„A čo môže byť také vážne, že sa všetci tvárite akoby ste mali zápchu? Teda až na Nialla. Tomu zjedli obed. Jeho chápem, ale vy dvaja?“ podvihol obočie a následne pokýval hlavou do strán. Zasa sa však rozrehotal.

„Nikto tu nemá zápchu, prepána Jána! Riešili sme tu Nialla.“ vysvetľoval v tejto chvíli už aj rozčúlený Liam.

„Tak predsa ste mu zjedli obed!“ skočil Liamovi do reči Zayn.

„Nikto mu nič nezjedol! Môžeš sa aspoň na chvíľu sústrediť a neskákať mi do reči, aby som ti vysvetlil dôvod nášho malého stretnutia?“ v tom momente sa opäť pohla kľučka na dverách a dnu vošli už až posledný členovia nášho malého spolku. Akoby nás tu už nebolo aj tak dosť.

„No pekne! A máš po chlebe, Niall.“ vzdychol si Louis a ja som začínal pociťovať menšiu nervozitu.

„Ale tak! Už ma toľko nebalamuťte! Zjedli ste mu ten obed alebo nie!“ znova do toho vstúpil Zayn.

„Čo sa tu deje? Oslava je vedľa. Všetci sa po vás už zháňajú.“ upozornila nás Letty držiaca za ruku brčkavého Harryho.

„Ale vôbec nič. Tak poďme už nás hľadajú.“ zatváril som sa ako "ja nič, ja muzikant" a vykročil som k dverám, pred ktorými stálo celé osadenstvo.

„Niall?“ skúmavým pohľadom si ma začala premeriavať jediná zástupkyňa ženského pokolenia v izbe.

„Čo sa tu dialo? No tak! Vyklop to!“ prikázala mi a hrozivo zamávala ukazovákom pred mojím nosom.

„Už to neutajíš, Niall. Len sa jej priznaj.“ zamrmlal Louis spoza môjho chrbta, čím ma dostal do úzkych. Do pekla aj s ním! Všetko je to jeho vina! Nemal sem vôbec chodiť a bolo by po probléme. Nikto by sa to nedozvedel a všetko by ostalo za múrmi tejto izby len medzi mnou a Charlotte. Ale nie! On si sem musel nakráčať pán Tomlinson a všetko posrať! Diti ti za takého kamaráta ty všemohúci pán!

„No.. tak čo mi máš povedať, Niall?“ podvihla obočie Letty a snažila sa o získanie mojej odpovede. Popravde.. vzkypela vo mne ešte väčšia nervozita a stiahlo mi žalúdok. A aj riť sa mi stiahla. Špendlík by mi do nej nevošiel. Zato všetci tu prítomný na nás nemo čumeli a čakali ako sa vyvinie ďalšia situácia. Dokonca aj pripitý Zayn je ticho.

„Louis ho nachytal ako sa bozkával so Charlotte.“ odvetil za mňa Liam, keď som sa dlhšiu dobu nemal k slovám. Z časti som mu bol vďačný, že som sa nemusel priznať ja, no na druhej strane som mal chuť zabiť ho za to, že vyzradiť moje malé tajomstvo.

„A to len pre to ste si tu urobili súkromný večierok?“ všetci mali ústa dokorán so mnou na čele. Nikto nečakal takúto pokojnú reakciu od Colette. Ona má vo zvyku hnevať sa za všetko a teraz, keď je ešte ku všetkému tehotná a má tie typické zmeny nálad.. Človek by bol čakal, že sa na mňa vykričí.

„Počkaj! Ty ho nevykastruješ a nezabiješ?“ ozval sa prekvapený Louis a rýchlosťou svetla stál pri mne na nohách.

„Prečo by som mala?“ podvihla nechápajúc obočie.

„Veď ju len pobozkal. Nič hrozné sa nestalo. A aj keby jej urobil dieťa, čo dúfam, že nie, ale aj keby, je to výhradne vec Nialla a mojej sestry.“ dala si menšiu prestávku, po ktorej takmer hneď pokračovala.

„A teraz, keď sme si všetko vysvetlili chlapci, mohli by sme sa vrátiť na večierok.“ ukázala prstom smerom za seba a tak postupne všetci začali vychádzať von z izby, až sme tu ostali len my dvaja.

„Ty ma naozaj nezabiješ?“ opýtal som sa s malou dušičkou.

„Nie, nemám na to dôvod. Len ti poradím jedno.“ rukou som jej naznačil, aby pokračovala.

„Neublíž jej.“ riekla a vyšla z izby za zvyškom. Zdá sa mi to alebo môj vzťah so Charlotte, teda keby nejaký bol, podporuje?

V rekordne krátkom čase :D tu máte novú časť.. Sama sa čudujem, že sa mi chcelo napísať novú časť aj ku Wedding disaster aj ku Wilde vs. Styles v jeden deň.. No každopádne dnes máte novú časť aj k jednému aj k druhému príbehu.. Dúfam, že som Vám urobila radosť.. Čo si myslíte o celej tejto kázni, ktorú dostal Niall od chalanov a čo si myslíte o reakcii Colette? Vyjadrite sa v komentároch.. Určite sa poteším aj votes.. A opäť Vás pootravujem aj s tým, aby ste si určite prečítali nový príbeh s Niallom a teda už spomínanú Wedding disaster.. od včera má aj nový cover. Časť je venovaná katulik12 na ďalšiu si teda nemusela tak dlho čakať ako na predchádzajúcu..

BTW: Na ktorej pesničke z FOUR frčíte vy? Ja som momentálne úplne v zadku zo Stockholm syndrome.. hlavne z tej časti, čo tam Niall spieva "Yeah, I fell for you".. odpadávam z toho :3 

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now