34. Cvoci v akcii..

2.3K 135 6
                                    

„Ty..“ pre zmenu vydýchlo neveriacky Niall.

„Ja?“ zmätene sa opýtala Charlotte a pokrčila čelo. Ja sa v tom už úplne strácam. Čo sa tu do pekla deje? A odkiaľ poznajú moju sestru?!

„Som mimo len ja alebo sme viacerý?“ opýtal sa celý zmätený Harry.

„Tiež ničomu nechápem. Vy sa poznáte?“ prešla som všetkých troch pohľadom.

„Už to tak vyzerá.“ pípla Charlotte a preniesla váhu svojho tela z jednej nohy na druhú.

„Vysvetlí mi to už konečne niekto?“ zvýšila som trochu hlas a znovu som po každom z nich prešla pohľadom. Tak nič. Pôjdem na to inak.

„Liam, odkiaľ poznáš moju sestru?“ vyzvala som Liama k rozhovoru, pretože povedal "Ty" ako prvý.

„No vieš, keď sme boli v L.A., na tom koncerte, čo si bola aj ty..“ len som prikývla, čím som dala Liamovi najavo nech pokračuje.

„No tak po koncerte sa ku mne vkradlo dievča a ukradlo mi boxerky.“ keď to dopovedal, bol v tvári celý červený. Preto aj sklonil pohľad. Všetci v miestnosti však spustili obrovský rehot. Len ja Liam, Sophia a Charlotte sme sa nesmiali.

„Bola to tvoja sestra, čo som do teraz netušil.“ povedal, zodvihol pohľad a pozrel mi do očí.

„Charlotte?“ otočila som sa na moju sestru a podvihla som obočie. Všetci sa prestali smiať a zapozerali sa na moju sestru. Čakali na jej reakciu.

„Nepozerajte tak na mňa!“ vypískla a zamračila sa. Ani som sa jej nečudovala, že ich upozornila. Keď som sa poobzerala okolo, všetci ju priam hypnotizovali pohľadom.

„Prečo si mu preboha ukradla boxerky?“ nechápavo som sa opýtala, keď som sa pohľadom vrátila k nej. Chcela som, nech mi to vysvetlí. Musela to urobiť z nejakého dôvodu. Nikdy nebola takáto. Aspoň som si ju takto nepamätala.

„Bol to challenge, ok?! Kamaráty zo školy ma vyzvali, aby som sa vkradla do Liamovej izby na hoteli a ukradla som mu niečo osobné. Prvú vec, ktorú som zočila boli jeho boxerky a tak som ich schmatla. Potom som sa snažila aj nejako nepozorovane odísť, no vtedy vyšiel z kúpeľne Liam a všimol si ma. Otočila som sa  a rozutekala som sa preč.“ vysvetlila a ja som sa nestíhala čudovať.

„Ale prečo si to urobila? Veď to je trestný čin? A ty tiež.. neuvedomuješ si, že aj on má právo na súkromie?“ oboznámila som ju z možnými následkami. Uf.. už sa chovám ako správna mama. Dávam tu kázania a poučujem.

„Prečo? Pretože by si potom zo mňa uťahovali. Preto! Ty si opustila školu hneď ako si šla do tej súťaže, no ja som tam musela chodiť ďalej. Nevieš, čo to pre mňa bolo! Najprv sa ku mne všetci nahrnuli, pretože si sa stala slávnou. Potom ma zasa odkopli, pretože zistili, že s tebou nie som vôbec v kontakte. Neskôr mnou zasa opovrhovali, až som si našla chlapca, ktorý bol na našej škole celkom populárny. Jeho kamaráti ma vyzvali, aby som ukradla niečo Liamovi, pretože vedeli, že idem na koncert One direction. A tak som to urobila. Nechcela som to už zažívať znovu. Takže prepáč Liam ak som ti nejako ublížila alebo som ti narušila súkromie, no nemala som moc na výber.“ vyhŕkla zo seba moja sestra a ja som úplne stratila reč. Netušila som, čo zažívala. Popravde som vôbec netušila, čo sa dialo doma. No keď zo seba vypustila toto, došlo mi, že to nemala v živote ľahké. Tak ako aj ja.

„Poď sem.“ šepla som a roztiahla som náruč. Podišla ku mne a stisla ma v objatí. Hneď na to začala plakať a vzlykať.

„Prepáč mi to.“ šepkala som je.

„Za čo sa mi preboha ospravedlňuješ?“ opýtala sa a zodvihla na mňa svoje zaslzené oči.

„Za to, že som nebola pri tebe, keď si ma potrebovala.“ šepla som a viac som ju stisla v objatí. Len prikývla a pomaly odo mňa odstúpila, až sa vymámila z môjho objatia.

„Poď sadneme si.“ šepla som a vzala som ju za ruku k najbližšiemu miestu na sedenie, čo bola zhodou okolností posteľ.

„Ako to, že si nám o tom nepovedal, Liam?“ opýtal sa Louis a všetci v miestnosti sa opäť zahľadeli na Liama.

„Veď som vám to hovoril nasledujúce ráno! Len ste asi boli stále mysľou pri Letty, keď urobila s Haroldom taký rozruch deň predtým.“ odvetil Liam a znovu sa zapozeral na Charlotte.

„Ale poviem ti.. vystrašila si ma poriadne, keď som ťa zbadal v mojej izbe.“ zasmial sa Liam a s ním aj Charlotte.

„Prepáč.“ vydýchla a pozrela mu do očí.

„To je v pohode. Akoby sa nič nestalo.“ dopovedal a prisadol si k Sophii, ktorú následne objal a pobozkal.

„Niall?“ tento krát som pozrela naň a žiadala som od neho pohľadom vysvetlenie, odkiaľ pozná moju sestru on.

„No?“ asi nepochopil. Nevadí..

„Odkiaľže poznáš moju sestru?“ podvihla som obočie a venovala som mu pohľad. Čakala som, čo z neho vypadne.

„No.. ehm.. vieš Letty.. ja to nechcem preberať pred Charlotte.“

„Počkaj! Nie si ty náhodou ten, do ktorého som potom vrazila na chodbe?“ opýtala sa Charlotte, keď sa asi poriadnejšie rozpamätala na daný deň. Niall len prikývol a sčervenal. Prečo sa preboha červená?! Je mu zima alebo čo?

„Oh nie!“ vypískla som neveriacky, keď som si uvedomila dôvod zmeny farby jeho pleti.

„Čo?“ všetci sa opýtali jednohlasne.

„Prosím nie.“ šepol Niall tak, aby som ho počula len ja a nahodil puppy face. Prikývla som a tým som mu dala najavo, že im nič nepoviem.

„Ale nič.“ odvrkla som sa porozhliadla sa okolo.

„Inak, ešte som vás stále nezoznámila.“ vypustila som z úst a potom to akosi všetkým doplo.

„No.. máš to máš pravdu.“ potvrdil Zayn a podišiel ku nám bližšie.

„Keďže si bola na ich koncerte, tak predpokladám, že ich už všetkých po mene poznáš. Takže to vezmem kratšou formou. Ľudia, toto je moja sestra Charlotte. Charlotte, toto sú.. no ehm.. cvoci.“ vyhŕkla som zo seba nakoniec a všetci ma začali vraždiť pohľadom.

„No čo? Veď neklamem!“ obraňovala som sa, na čo sa Charlotte len zasmiala. Utrela si slzy a postavila sa z postele. Zayn k nej pristúpil ešte bližšie a objal ju so slovami:

„Rád ťa spoznávam.“

„Aj ja teba.“ zamrmlala späť Charlotte, no to už sa všetci zbierali zo svojich miest, pretože Louis vykríkol:

„Skupinové objatie!“ Veď som hovorila, že to sú cvoci..

Juhúúú.. new part.. celkom dobre sa mi písala.. :D dúfam, že som vás ňou pobavila.. moc sa nerozpisujem.. zasa ideme niečo oslavovať.. krstná mala narodeniny takže ideme k nej.. časť je venovaná ZuzanaMelusova.. uži si časť.. a ďakujem za predošlé komenty.. takže vyjadrite sa kvetinky.. čo hovoríte na novú čast? páčilo? nepáčilo? napadla vás vôbec takáto možnosť Liamovho a Charlottinho zoznámenia? čo si myslíte, na čo prišla Letty a čo sa snaží Niall utajiť? vyjadrite sa v komentoch ;) budúca časť bude znovu venovaná náhodne vybranej osobe ;) so votes & koments people.. :) inak zajtra neviem či bude časť, lebo ideme na kúpalisko do Miskolca a netuším kedy sa vrátime.. takže už len to som chcela.. au revoir beautés..

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now