23. Odpusť mi, Harry..

2.9K 164 12
                                    

Čo sa to do pekla deje? Otáčala som sa na všetky strany a snažila som sa niečo v tej tme rozpoznať. Veľa fanúšikov si zaplo svetlo na mobile alebo vytiahli zapaľovače a zapálili ich. Aj tak som videla veľmi biedne. Po chvíli sa svetlá znovu zapli a ja som svoj pohľad presunula do zákulisia.

„Čo sa stalo?“ pýtala som sa nejakého technika, no ten mi nevenoval žiadnu pozornosť. Hneď vedľa neho stál Rick a ukazoval mi niečo fakt divné. Stále krútil palcom vo vzduchu do kruhu. Čo to má do pekla znamenať?!

„Čo?“ nechápavo som skrčila obočie a mykla ramenami. Niečo sa snažil povedať, no nič som mu nerozumela. Znova to opakoval, no furt som mu nerozumela ani slovo. Všetci v hale začali pišťať a ja som nechápala už vôbec ničomu.

„Otoč sa!“ skandovali moji fanúšikovia. Znova som skrčila obočie, no urobila som tak, ako odo mňa chcelo publikum.

„Harry.“ hlesla som hneď po tom, čo som chytila menší infarkt. Rukou som sa chytila na mieste, kde mám srdce. Usmiala som sa naň, no potom som si uvedomila. Čo tu on vlastne robí?

„Čo tu robíš?“ vyslovila som svoju myšlienku nahlas a čakala som na jeho reakciu.

„Letty, ja viem, že si ma už nikdy nechcela vidieť, no ja bez teba nedokážem žiť.“ hlesol a zadíval sa do publika. Fanúšikovia zaochkali a Harry znova upriamil svoj pohľad na mňa.

„Si pre mňa všetko a keď už ma teraz pošleš preč, nechám vás na pokoji. No najprv ma musíš vypočuť.“ urobil si krátku pauzu, keď som mu chcela niečo povedať, no priložil mi prst k perám, čím ma zastavil.

„Neprerušuj ma, prosím.“ šepol a dal z mojich pier svoj prst preč. Prikývla som a čakala na to, čo sa bude diať ďalej.

„Ja som s Taylor nič nemal. Keď som bol s tebou, bol som len s tebou. Nikdy by som ťa nepodviedol. Nikoho nemám rád tak, ako teba.“ povedal a ja som myslela, že sa znovu na mieste rozplačem, ale teraz od šťastia.

„Harry! Ty sviňa podrazácka!“ zvrieskol nejaký hlas spoza Harryho. Nahla som sa cez neho, aby som videla, kto to povedal a tam som zočila Louisa. A vlastne tam boli všetci. Chalani a s nimi aj baby. Hneď som sa začala smiať ako sfetovaná veverica a tak isto aj publikum. Tie ich naťahovačky. Vykročili vpred a zastali neďaleko od nás.

„Teda, až na Louisa.“ opravil sa Harry a prekrútil očami. Nedalo mi to a tak som sa znova zasmiala. Idioti! Fakt sú to blázni! Prikývla som, na čo Harry hneď pokračoval.

„Si jediné dievča, žena, ktorú milujem. Milujem ťa viac ako svoj život. A keď ma teraz pošleš preč, zabijem sa. Bez teba to nemá zmysel, Letty. Bez teba nie som celý. Bez vás nie som nič. Nie som nikto!“ ku koncu sa mu hlas zlomil a po lícach mu začali tiecť slzy. Už som viac nedokázala mlčať. Nedokázala som sa viac pozerať na smutného Harryho. Podišla som k nemu bližšie a šepla som mu do pier tie najúprimnejšie slová, ktoré zo mňa kedy vyšli.

„Milujem ťa.“ bol v šoku a hlavne bol prekvapený. Určite nečakal toto, čo vyšlo z mojich úst.

„Zopakuj to, prosím.“ šepol pre zmenu on, no počuli ho všetci. Tak ako aj mňa, keďže sme mali obaja mikrofóny.

„Milujem ťa.“ usmial sa a šiel ma pobozkať. Teraz som ho však prsom na perách stopla ja. Zatváril sa nechápavo a následne zosmutnel.

„Skôr, ako ma pobozkáš ti musím aj ja niečo povedať.“ riekla som a sňala som svoj prst dolu. Len prikývol, čím mi naznačil, aby som pokračovala.

„Prepáč mi.“ vyšlo z mojich pier.

„Za čo sa mi ospravedlňuješ?“ znovu sa zatváril nechápavo a podvihol obočie.

„Za to, že som ti neverila. Bola som hlúpa. Nemala som veriť novinárom. Je mi to ľúto, Harry. Celý život ma ľudia len klamali a opúšťali a tak, keď som videla tú reportáž, myslela som, že to bolo tak aj u teba. ALE.. mýlila som sa a tak ťa teraz prosím o odpustenie.“ hlas sa mi triasol a žalúdok sa mi točil ako na vode. Bola som napätá a poriadne nervózna. To, čo nasledovalo som rozhodne nečakala. Harry sa ku mne nahol a venoval mi ten najkrajší bozk na svete.

„Odpúšťam ti.“ šepol hneď po tom, ako sa odo mňa odtiahol. Všetci v miestnosti začali tlieskať a pískať. Znovu mi venoval jeden bozk a potom sa odo mňa odtiahol. Prešiel k Louisovi a niečo si od neho vzal. Hneď si to však schoval za chrbát, čím vo mne vyvolal pocit zvedavosti. Skrčila som obočie, no potom, keď som videla Harryho úsmev na tvári, mračenie ma prešlo.

„Chcel by som dnes urobiť ešte jednu vec.“ riekol Harry a znova pristúpil ku mne.

„Akú?“ znova vo mne prebudil zvedavosť.

„Milujem ťa viac ako svoj život. Môj život si ty. Ty si moja druhá polovička a tak sa ťa chcem opýtať..“ začal Harry a postupne si začal kľakať na jedno koleno. Vzdychla som a prikryla som si pery pravou rukou. Po lícach mi stieklo pár sĺz a nedokázala som chytiť dych. Deje sa teraz to, na čo myslím?

„Colette Wilde, vezmeš si ma?“ spoza chrbta vytiahol čiernu krabičku, ktorú následne otvoril. Vykukol z nej veľký diamantový prsteň, ktorý musel stáť neuveriteľný majetok. On sa asi zbláznil. Popozerala som sa naokolo a všimla som si, že sme s Harrym na veľkej obrazovke za nami. Venovala som pohľad chalanom a babám a všetci sa na mňa pozerali s úsmevmi na tvárach a so stisnutými päsťami. Baby na mňa splašeno kývali hlavami. Veľmi chceli, aby som odpovedala ÁNO. Svoj pohľad som následne znovu zamerala na Harryho, ktorý sa tváril neisto. Prikývla som a hneď na to som povedala chrapľavým hlasom:

„Áno, vezmem si ťa.“ viditeľne si vydýchol a usmial sa na mňa. Vytiahol prsteň z krabičky a nastokol mi ho na ľavý prstenník. Hneď potom sa postavil, odložil krabičku, obtočil okolo mňa jeho mohutné ruky a zatočil sa so mnou vo vzduchu.

„Áááá!“ zvýskla som radostne sa zasmiala som sa. Všetci v hale znovu tlieskali a keď som sa pozrela na baby, tak im po lícach tiekli slzy. Hneď ako som sa vymámila z Harryho objatia, pribehla som ku skupinke ľudí stojacej neďaleko od nás a dali sme si skupinové objatie. Stále nedokážem uveriť tomu, čo sa teraz stalo..

Táááákže.. keďže ste si vyžiadali ešte jednu časť dnes, pretože ste boli netrpezlivé.. tak ju tu máte a dúfam, že ste KONEČNE spokojné, že sú opäť spolu.. fúúú.. neboli spolu asi 25 častí.. takže konečne na mňa prestanete nadávať, že nech ich už dám konečne dohromady.. dúfam, že mi aj k tejto časti venujete toľko komentov, ako aj k minulej, pretože ste ma tým veľmi potešili.. :D neviem, či zajtra časť bude, pretože si musím popratať izbu a ideme večer na nákup do 4 obchodov.. like mne.. som nákupná maniačka :D alias shopoholik, ako ma označili u nás v škole na hodine angličtiny.. :D nerozpisujem sa viac radšej.. len dúfam, že sa vám časť páčila.. rozhodne to ešte nie je koniec.. pár častí.. teda viac častí ešte určite bude.. pretože tam ešte nie sú spomenuté všetky frázy z prológu.. :D no tak teraz už vážne končím.. brú nocku moje krásky.. užívajte zvyšok večera ;)

Wilde vs. Styles 2. sériaजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें