36- Decision

890 53 4
                                    

Wattpad'de sorunlar var umarım kimsenin hesabına bir şey olmaz.

Umarım seversiniz

İyi okumalar

~

"Davanın ertelendiğine inanamıyorum."

Jeongguk gergince ellerini çıtlattı ve Jimin'e döndü. Aslında ikisi de belli etmese de içten içe açıklanmamasını istiyorlardı. Jimin'le olmayı gerçekten çok istiyordu ama babasının üzüldüğünü de biliyordu. Bu sefer herkes mutlu olamayacaktı. Masal değildi çünkü bu. Birilerinin mutluluğu için birileri üzülecekti.

"Annem bu gece evde yalnız kalmak istedi. İçtiğini görmemi istemediği için hep böyle yapar. Ben de bazen Taehyunglara bazen de Namjoonlara giderim kalmaya."

Jimin bunları neden söylediğini bilmiyordu. Tam da tahmin ettiği gibi aralarında bir soğukluk vardı. Normalde konuşmaya bile gerek duymadan saatlerce birlikte kalabilirlerdi ama Jimin şu an konuşmak için konu bulmaya çabalıyordu.

Aslında ikisinin de bilmediği bir şey vardı. İkisi de birbirini hala deli gibi istiyordu. Ama bir ihtimal içinde bulundukları durumdan dolayı diğerinin istemediğini düşünüyorlardı.

"Benim babam da bu gece mesaiye kalacak. Sabaha kadar anca döner."

Annesi ve babası onları kahvaltıya götürmüşlerdi ve Jimin'in annesi sigara içmek için terasa çıkınca Jeongguk'un babası da peşinden gitmişti.

"Jimin,"

"Efendim sevgilim?" Jimin ağız alışkanlığıyla konuşmuştu.

Jeongguk'un ne tepki verdiğine bakmak için kafasını kaldırdı. Sırıtıyordu. Şu an aralarında o soğukluktan eser kalmamıştı. Bir hafta önceki eski Jimin ve Jeongguk'tular.

"Sevgilim, diyorum ki sen bugün kalmaya Taelere falan değil de bize gelsen. Ayrıca," Jimin'in kulağına doğru yaklaşıp fısıldadı. "Seni deli gibi özledim."

Jimin yükseldiğini hissetti. Kimin baktığını umursamayarak masada ona eğilmiş olan sevgilisinin boynuna kollarını doladı. Jeongguk'un elleri anında belini bulurken Jimin sarılırken kafasını gömüp belli etmeden boynunu öpmeye çalıştı.

Jeongguk'sa onun bu yaptığına gülümseyip boynunu belli etmeden çevirerek ona yer açtı. Jimin'in onu ne kadar özlediğini öpüşlerinden hissedebiliyordu.

Jimin geri çekildiğinde dudakları kızarmıştı. Ve bu hali Jeongguk'ta o dudakları şişirene kadar öpme isteği uyandırıyordu.

İkisi de birbirine istekle bakıyordu. Ama burada olmayacağını ikisi de biliyordu.

"Ben eee, bu gece o zaman size geleyim. Çilekli süt de alırım, olur mu?" Jeongguk kafasını olumlu anlamda salladı. Bu gece intikamını alacaktı.

~

Selam bebeklerim.

Anne babası birbirini çok seviyor ayırmak istemiyorum
Şuçu üstüne yukacağım bir kötü karakter de yok.
Umarım beğenmişsinizdir.

BE TO(GETHER) ~Jikook~Where stories live. Discover now