19-Surprise

1.2K 66 8
                                    

Annelerinin balayından gelmesine üç gün kalmıştı. Jimin ve Jeongguk zaten evde durmadıklarından bu üç günü evde geçirmeye karar vermişlerdi.

Sabah Jeongguk yüzüne vuran sıcak nefesle uyandı. Jimin'in yüzü onun hizasındaydı ve o kadar güzel uyuyordu ki Jeongguk nefes bile alamıyordu.

Biraz onu izledikten sonra yavaşça yataktan ayaklarını sarkıtarak oturdu. Esnedikten sonra telefonunu alıp bakmaya başladı. Bir anda arkadan boynuna sarılan kollar ile irkildi.

Jimin "Günaydın!"diye bağırdı ve Jeongguk'un yanağından öptü. Jeongguk da gülümseyerek arkasını döndü ve ona düzgünce sarılmasını sağladı.

Kulağının arkasına minik öpücükler bırakırken Jimin kıkırdadı ve Jeongguk "Günaydın sevgilim."deyince bir süre ona şaşkınca baktı.

Bu bakışı öyle tatlıydı ki, Jeongguk'u onu yatağa itip üstüne çıkmaya zorluyordu. Ardından Jimin utanıp yataktan indi ve tuvalete gitti.

⭒⭒⭒⭒⭒

"Kook, bunu böyle yapmam doğru mu?" Jeongguk gözlerini devirerek yanına gitti ve ne yaptığına baktı. Jimin omlet yapmak istemişti ancak yumurtaları tavaya- yağ bile koymadığı tavaya- doğrudan kırmıştı ve üstüne de peynir koymaya çalışıyordu.

Jeongguk gülerek onu belinden kavradı ve kenara çekti. Ardından yumurtaları tavada çırpmaya çalışarak durumu düzeltmeye uğraştı.

"Bebeğim, harika olmuş." Jeongguk ona gülümsedi.

Jimin sırıtarak "yarı yarıya yaptık."Dedi.

Bir anda zil çaldı. İkisi de bir anda önce kapıya, sonra birbirlerine baktılar. Yaşanan anın saçmalığı ile gülüp yine aynı anda ayağa kalktılar. En sonunda Jimin, Jeongguk'un elini yakalayıp kapıya çekmeye başladı.

"Sürpriz!"

"A-anne?!"

Hello bebeklerim. Buna hiç final yapmak istemiyorum ama final yakındır
Sizi seviyorum

 Buna hiç final yapmak istemiyorum ama final yakındır Sizi seviyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapıda anasını gören Jimin bu da

BE TO(GETHER) ~Jikook~Where stories live. Discover now