🍂4.1 Gizlenen Gerçek🍂

22K 1.2K 328
                                    


-Final sizce kaçıncı bölümde olsun? Yavaş yavaş sona doğru gidelim mi?

-Yekta'cı mısınız?
-Esin'ci mi?

Çok merak ediyorum :)))

Tekrardan ilahi anlatımla karşınızdayım. İlahi anlatım isteyenleriniz olmuş. Valla o konuda daha iyi olduğum için benim açımdan da yazması keyifli bir bölüm oldu.
Bölümlerde fikirlerini söyleyip yorum yapanlara ve oy verenlere teşekkür ediyorum yine yine tekrardan ☺️

busrabozkurt__2002 ♥️🌸

İYİ OKUMALAR :)

Deniz'in öpüşüne küçükte olsa karşılık verip kendisini sonrasında geri çekti. Yekta'yı göreceğini biliyordu ama yine de hazırlıksız yakalanmıştı. Kalbi, ruhu, bedeni heyecanlanmış hatta elleri bu heyecandan dolayı terlemişti. 1 gün öncesinde adamın döndüğünü öğrendiğinden beri üstünü kül kaplayan kalbi geri doğmuş gibiydi. Yıllar öncesinde hissettiği duyguları artık hissetmemesi gerekiyordu aslında ama elinde değildi. Kalbi yıllarca bu adam için atmıştı ve bundan sonra da başkası için atamazdı. Ne çok özlemişti o yüzü...şimdi kendisine burukça bakan gözleri görmemek için büyük bir çaba verdi. Mecburdu...Yekta kendisine iyi gelmiyordu ve hayatına devam etmesi için buna mecburdu. Oturduğu yerden kalkıp hızlıca kalkacağı sırada Deniz koluna dokundu. Bakışları arkadaşını bulunca Deniz'in merakla etrafına baktığını gördü. Buradaki kimseyi tanımıyordu bile ama yine de öpücük yüzünden utanmıştı. Mecbur kalmasa asla böyle bir şey istemezdi.

"Hangisi?" Deniz'in sorusu ile daldığı düşüncelerden uzaklaşıp çaktırmadan yine baktı Yekta'ya. Koyu gözler artık kendisine bakmıyordu. Okan'a bir şeyler söyleyen Yekta'nın giymiş olduğu takım Esin'i geçmişe götürmüştü. Bayılıyordu işte adamı bu tarz takım elbiselerin içinde görmeye.

"Okan'ın önündeki." Kafasını eğip hızlıca bardağına uzandı. Dila'nın kendisine hazırladığı bileklik gözüne çarpınca nefesi düğümlendi. Kızına yaptığı kötülüğü hiçbir zaman unutmayacaktı. Ama Yekta'nın söylediği sözleri de yutamazdı. Her seferinde adam benzetecekti eski karısına ve Esin'in buna dayanacak gücü yoktu. Yekta o sıralar aslında başka bir ilişkiye de açık değildi, sadece kendisini kandırmıştı.

"Allah seni kahretmesin Esin! Kız bu bildiğin deve gibi bir şey...yakışıklı bir deve." Deniz sinsice gülerken bakışlarını bileklikten çekti Esin.

"Bana saldırırsa kendimi zor kurtarırım biliyorsun değil mi?" Deniz korku dolu gözlerle kendisine bakarken Esin tebessüm etti. Deniz'i 1 yıldır tanıyordu ve en iyi arkadaşıydı. Ayrıca onun gay olduğunu öğrendiğinde şaşırmış ama asla yargılamamıştı. Evrim'e söyleyecekti ama herkes aralarında bir şeyler olduğunu düşünmüştü. Bozuntuya vermedi bu yüzden. Yekta'nın da aynı şeyleri düşünmesini istiyordu çünkü.

"Yaklaşmaz bile sana." Esin böyle düşünüyordu ala Yekta'nın içinde kopan fırtınaları bilmiyordu.

"Gözlerinin önünde başkasıyla öpüştün ve bu ne kadar mantıklı?" Hiç değildi! Kendisi ricada bulunup öpmesini söylemişti ama başka çaresi yoktu. Yekta eğer böyle bir şeyi görmeseydi gelirdi yanına, biliyordu. 
Sırf bu olmasın diye yapmıştı ama pişmanlık içini sarmıştı bile.

"Deve gidiyor...bir içimlik su Esin bu...bulup bulanmışsın." Deniz, Yekta'yı beğendiğini belli edercesine süzdükten sonra Esin de baktı. Gerçekten de gidiyordu.

Kader Bağı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now