Hoofdstuk 67

270 8 0
                                    

POV Nina

Ik fiets naar de stad om mijn boodschappen te halen. Ik stop als eerste even bij de Albert heijn om daar van die heerlijke milkarepen te halen. Wanneer ik de chocola heb betaald en weer buiten de winkel sta kijk ik wat ik nog meer nodig heb. Ohja! Ik wou een paar leuke schoenen kopen! Wanneer ik door verschillende winkelstraten loop zonder resultaat zie ik de kledingzaak waar ik Kim gisteren heb gezien. Zucht.... Ik kijk de winkel in en zie Kim niet, maar voor de etalage pop staat een prachtig paar baby roze pumps! (zie omslag) Ik besluit de winkel ook maar in te gaan om ze te gaan halen, als ze me passen tenminste.

Wanneer ik de winkel binnen loopt gaat er zo'n belletjes af, wat vaak wel bij winkels is als je naar binnen loopt. Ik loop rechtstreeks door naar de plek waar ik de pumps heb gezien en zoek een doos met mijn maat erop. Yes! Ik pas ze en ze zitten me als gegoten. Ik besluit ze maar alvast mee te pakken en kijk in de rest van de winkel nog of ik een leuk jurkje of iets zie hangen. Wanneer ik even naar een wit jurkje heb gekeken zie ik opeens Kim staan achter de kassa. Ze rekent af met een andere dame die zonet een lichtgroen jurkje heeft gekocht. Ik loop met tegenzin langzaam naar de kassa toe.

POV Kim

"Veel plezier ermee!" Zeg ik tegen de dame die het jurkje net kocht. Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik over een uurtje ongeveer pauze heb. Opeens zie ik dat Nina naar de kassa komt gelopen. Ik wil ontsnappen, maar helaas voor mij.. Ze staat al voor de kassa. "Hey" Zegt ze. En ze legt de schoenendoos en het witte jurkje op de toonbank neer. "Hoi" Reageer ik dan maar met een geforceerde glimlach. (ja wat.. je moet altijd klantvriendelijk zijn toch?) Ik reken het jurkje en de pumps af. "Dat wordt dan 159,99 euro alstublieft." Ik zie dat ze haar bankpas pakt dus zorg ervoor dat de pin der al gereed voor is. "Hoe gaat het?" Vraagt ze me uit het niets. "prima" antwoord ik wat bot en doe de spullen in een tasje en rijk het haar aan. "Waarom heb je niets meer van je laten horen? Waarom kon je onze excuses niet aanhoren, en waarom kun je je er niet gewoon over heenzetten? Je doet echt bitchie" Zegt ze. En je hoort aan haar stem dat ze best wel boos is. "Waar slaat dit op? JIj zoent met toen der tijd MIJN vriend. Jullie boeide het geen ene flikker. Jullie waren men beste vrienden, en jullie hebben me verraden. En nu doe jij alsof ik egoïstisch ben over dat ik niets van me heb laten horen? Nou zeg nu wordt het mooi. Ik heb pauze." Geïrriteerd laat ik haar de winkel uit en ga naar de kantine. "Masha kun jij men dienst voor het komende uur over? Ik voel me niet zo lekker" Vraag ik aan haar en ze knikt. " Snel beter worden he, we hebben je nodig hier!' zegt ze en ze schenkt me een glimlach. "Is goed, doeghhh" Ik pak mijn spullen, loop de winkel uit en stap op de fiets naar huis.

POV Nina

Oh my god zeg.. Wat voor onzin praat zij? Alsof je na zes maanden nog niet over je vriendje heen bent die met een meisje zoent. Dat is toch pure onzin? Ik rol met mijn ogen en loop onze kamer op het internaat weer in. " Hey daar ben je weer." Zegt Dylan, maar je merkt aan zijn stem dat hem iets dwarszit.. ¨ Hey, ja ik was wat spullen halen. Wat is er met jouw aan de hand?" Vraag ik hem een tikkeltje bezorgd. " Nou ja ik wilde eigenlijk niet dat jij het wist.. Maar ik was vanochtend niet bij vrienden... Ïk was eventjes bij Kim.." Zeg ik haar, verwachtend dat ze erg boos om me zou worden dat ik dat verzwegen heb. "Oh,.. Ik kwam haar net ook nog tegen in die winkel.. Ze werd helemaal lijp toen ik haar een vraag stelde like omg... hoe erg kun je zijn?" Zeg ik tegen hem. "Ik pak de tas uit en ruim alle spullen op en start de laptop. " Staan er alweer leuke huisjes op internet te koop?" Vraagt Dylan geïnteresseert. "ik zal eens gaan kijken..." Zeg ik tegen hem, en ik start de laptop op.


Heyyy, weer een hoofdstukje. Niet echt lang.. Maar kon vandaag pas laat beginnen met schrijven en wilde me wel aan mijn belofte houden om te gaan posten.. Dus dit is even het hoofdstukje van vandaag!

Vergeet vooral niet te voten, mij te volgen en misschien een leuke reactie achter te laten!

x Mij

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now