Hoofdstuk 8 Relatie of niet?

3.3K 88 9
                                    

POV KIM

Onze avondje verloopt snel, en het is erg gezellig. "Lieve, lieve Kim." Hoor ik Dylan opeens zeggen. Ik kijk hem verbaasd aan wat zoiets zal hij nooit zeggen. "Sinds je onze kamer in kwam voelde ik me anders. Ik kan het niet laten naar je te kijken, en wil al helemaal niet meer met andere meiden naar bed. Ik heb het gevoel dat ik je leuk vind...." WOW,, Dat had ik dus echt never nooit niet verwacht. Natuurlijk vind ik hem leuk, maar ik weet het niet. Het is en blijft een irritante badboy van de school, en misschien gebruikt hij me wel. "Dylan," Begin ik. "Ik vind jouw leuk... M-Maaar" Verder kom ik niet Dylan drukt zijn lippen op de mijne. "Ik Hou van jouw Kim, Wil je mijn vriendinnetje zijn?" Na die woorden ga ik op mijn gevoel af. "Ja, ik wil."

Na nog veel gelachen te hebben komen we weer aan op onze kamers. De jongens zijn er niet dus kunnen we doen wat we zelf willen. Dylan drukt me tegen de muur aan. "Kim, ik hou van jouw, lekkerding." Ik begin te blozen, en kijk snel weg. Hij legt zijn handen langs mijn zij, en blijft bij men borsten hangen, met zijn handen. Na een paar seconden probeert hij men jurkje los te maken, maar ik houdt hem tegen. Ik druk mijn lippen tegen de zijne, en net op dat moment komen de jongens binnen. Ze beginnen te fluiten, dus haal ik snel terug.

Na een doodse stilte probeer ik hem te onderbreken. "Jongens, wie gaat er mee een potje voetballen?" Iedereen kijkt me aan, nogal verbaast. "Kim, je weet toch dat meisjes niet kunnen voetballen? Dus serieus. En je zal het moeilij vinden om die afgang te verdragen dus doe maar lekker niet. " Oke, meent hij dit nu serieus? Ik weet zeker dat ik beter kan voetballen dan hem. "Eyy Dylan, als je bewijs wil hebben gaan we nu toch gewoon een potje tegen elkaar voetballen, wie wint krijgt 200 euro!" Whahaha je zou Dylans ogen nu moeten zien. Hij kijkt me met open ogen en mond aan. "Ehh, ben je nu opeens bang geworden kom op. Jongens geef hem een effe een duwtje. Is hij serieus zo bang, terwijl hij net nog zei dat meisjes niet kunnen voetballen?" De jonges knikken en halen het voetbal tenue uit de kast van Dylan. Jamie geeft het tenue aan Dylan "Gast je kan haar zo inmaken. Het is een makkie. En als je verliest dokken we allemaal 50 euro." Hij knikt als het teken dat het goed is.

Een klein halfuurtje later zie ik Dylan en de jongens aan komen lopen. "Nou juffie, wat had je in gedachte. Wij allemaal tegen jouw?" Ik begin spontaan te lachen, dat doe ik nogal vaak xd. "Nou ja, dat kan hoor. Ik versla jullie met gemak, maar jullie mogen ook de boys zo verdelen dat er één jongen met mij mee speelt en de rest met Dylan. Ik wil wel zien hoe mijn tegenstanders afgaan zoals altijd. Na een poosje hebben de jongens besloten om Jesse bij mij in het team te stoppen. "Nou de regels gaan als volgt. De regels van het voetbal horen hier ook gewoon in het spel. En we spelen tot iemand de 5 doelpunten heeft bereikt eerder gaan we het veld niet af. Dus ik hoop dat jullie een goede conditie hebben. "Jaja " er aan alle kanten gezucht.

Jesse is een best wel goede speler, geef ik toe. Dylan ook wel aar hij heeft de goede technieken nog niet geoefend.Daardoor staat het na 10 minuten ook al gelijk 2-0 "Dylan, ik heb nu al zien hoe ik die 200 euro MORGEN in me handen krijg, het geld is vast al snel op haha. Ik heb al afgesproken om te gaan winkelen met iemand dus moet het morgen al hebben." Dylan geeft me echt een hele rare blik, maar we spelen snel verder want hij heeft intussen de bal afgepakt. "Jesse, Dylan schiet de bal links in de hoek" Roep ik wanneer Dylan een punt probeert te scoren. Gelukkig luistert Jesse en heeft hij de bal te pakken voordat hij het doel in vliegt. "HOE WEET JIJ WAAR DIE BAL BELAND?" Roept Dylan opeens. "Nou ja het is best een gewoonte voor me geworden. Ik heb er gewoon ee goede kant voor. " Lachend spelen we verder tot het 5-0 is.

Wij hebben natuurlijk gewonnen met 5-0. We lopen terug naar onze kamers, en ik kleed me direct om. Ik zweet nog helemaal niet en heb nog geen uur geleden gedoucht dus dat kan morgenochtend ook nog wel. Het is ook al wel 23:00, en morgen begint school ook weer. Ik zet mijn wekker op de juiste tijd, en kruip men bed weer in. De jongens kleden zich gewoon in de kamer om, en na een mum van tijd zijn ook zij klaar met het aantrekken van kleren. iedereen ligt in bed en ik hoor alleen nog een "Goodnight" En dan val ik ook vrijwel meteen in slaap.

RINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG, Gonst het door de kamer. De jongens schieten wakker en ik druk op de knop van mijn wekker. Ik sta op en loop naar de douche. Ik pak een handoek. en opeens voel ik 2 handen om men middel. "Goedemorgen prinses. " Zegt Dylan. "Goedemorgen Prins," Zeg ik terug. "Kim kan ik voor schooltijd even met je praten? Het is nogal belangrijk eigenlijk, en ik doe het liever onder vier ogen, met nadruk op 4." ik snap wat hij bedoelt, Ik zie De andere boys ookal in de deuropening staan en ze beginnen allemaal rare geluidjes te maken. "Nou tortelduifjes wij gaan naar het ontbijt Dylan jij moet zo nog de afwas doen dus dan kun je daarna wel met Kim gaan ontbijten. Ik zal de kok inlichten." De jongens lopen lachend de kamer af naar de kantine. En ik loop de douche in. En laat 10 minuten de warme stralen over mijn lichaam lopen.

Wanneer ik klaar ben met afdrogen, zie ik dat ik mijn ondergoed en kleren ben vergeten.. Ik heb geen keus dus roep ik Dylan. "Dylan?" Ik krijg na een paar korte seconden antwoord terug "Ja, prinses? Wat is er aan de hand?" Ik moest lachen om de manier waarop hij praat maar ik herpak me snel weer. "Zou je toevallig ondergoed en kleding willen pakken en het me komen brengen? Ik ben het namelijk zelf vergeten, doordat jij der straks zo nodig me moest laten schrikken." Hij lacht en zegt: "Komt goed prinses. Ik doe de deur op een kiertje open en Dylan trekt hem helemaal open. Zijn ogen glijden over mijn lichaam en hij likt zijn lippen. "Bedankt voor de kleding. Ik duw hem de douche uit en kleed me aan (zie afbeelding hieronder)

 Ik duw hem de douche uit en kleed me aan (zie afbeelding hieronder)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop de badkamer uit en daar staat Dylan voor mijn neus. "Ehm Kim, zouden we nu anders even kunnen praten?" Hij kijkt me lief aan, ook al kijkt hij altijd lief. "Eh ja tuurlijk, waar wil je het over hebben?" Ik zie hem slikken. "Ik vond het gisteren heel erg leuk." Begint hij. "Ik vind het ook erg leuk." Antwoord ik. " Mijn vraag ging eigenlijk als volgt, ik hield al van je toen je hier binnen kwam zetten. Liefde op het eerste gezicht. Ik wist meteen dat je van mij zou gaan worden.. Maar mijn vraag luid als volgt. Kim, wil je me vriendinnetje zijn? Voor altijd?" Ik begin te blozen en te schateren. "JAAAAAAAAAAAAA" Roep ik zo hard ik kan. Ik geef hem een knuffel en ik kus hem en samen lopen we hand in hand naar het ontbijt toe. Ik houd van Dylan."

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now