Hoofdstuk 34

1K 33 1
                                    

Pov Dylan

Oeiii Die kwam hart aan.. Dit had ik niet in haar gezocht.. Ze heeft me gehoord, of gezien.. Dit verpest echt alles!!! Waarom zeurt iedereen ALTIJD door over dat ik verder moet gaan met mijn leven als badboy, die elke dag met een ander meisje naar bed gaat? Ik ben momenteel zeker weten Kim aan het breken ook al weet ik hoe moeilijk ze het heeft.. Ik ga met mijn handen in men zakken van de trainingsbroek die ik aan heb en voel er een briefje in zitten. Ohja de telefoonnummer van die muts..

Na een half uur ben ik uitgepiekerd en zet ik men masker weer op en loop ik emotieloos door de gangen naar het lokaal toe waar ik naartoe moet.. Wanneer ik binnen stap, kijk ik waar er een plek vrij is, en het is of alleen zitten of op het lege plaatsje naast Kim. Ik stap naar het tafeltje naast kim en neem aanstalten om er te gaan zitten,maar vlug zet Kim haar tas op de stoel en zegt luidruchtig: "Mevrouw hij valt me echt ontzettend lastig, en ik wil goede cijfers halen dus kunt u zeggen dat hij met zijn pedo kop ergens anders plaats neemt?" Zegt Kim arrogant tegen mevrouw Bruise. (Echt een suffe oude vrouw) "Kim als je er echt zo'n last van hebt ga je zelf even een ander plekje zoeken." Zegt ze tegen Kim ik kijk mevrouw Bruise met een grijns aan, omdat ik wist dat ze dat ging zeggen. Mevrouw Bruise is nogal bang voor me..

Na effe wat eeuwen duurt is de les afgelopen. "Kim nu ga je me vertellen wat er gaande is.!" Zeg ik haar. Ze kijkt me aan alsof ik net iets heel ergs heb gezegd, en zegt dan: Wat moet je nu dan?! Ik wordt echt helemaal gek van je gedrag! Je bent dus echt een egoïstische sukkel!! Ik dacht echt dat je zou gaan veranderen voor mij... Maar ik had het dus mis,... Ik hoef je nooit meer te zien!!"
Ratelt ze door en mijn ogen vullen zich met vocht, en ik probeer me goed te houden, maar ze heeft me nu gebroken... Ik was bijna veranderd... Voor haar.. Maar omdat ze niet verder wilde dan zoenen, ben ik met een ander naar bed gegaan... Nouja dat komt dan weer doordst ik zeker half dronken was.. Ik had nooit naar mijn vrienden moeten luisteren.. Door hun ben ik Kim kwijt.. En dit keer misschien voorgoed..

Pov Kim

Ik ben nu officieel gebroken. Ik heb Dylan gezegd wat ik wou zeggen. Ik ren naar mijn appartement toe en gooi de deur open en dicht. Ik kijk in het rond en zie Nina zitten, ze kijkt me aan en kijkt dan erg bezorgd. Ik blijf stil staan, omdat ik niet zo snel weet wat ik moet zeggen. "Kim, gaat het wel? Je ziet er echt niet goed uit, wil je erover praten?" Vraagt Nina me. Ik wil geen ruzie met de enigste die ik hier heb, dus zullen we weer vriendinnen zijn?' Ze knikt en we geven elkaar een knuffel.

'Wat is er met Dylan gebeurt? Je kwam zo gebroken binnen..' Vraagt ze me voorzichtig. "Die fucking eikel zoende met een ander en is met een ander naar bed geweest. Ik wil niet meer van hem weten.' Zeg ik zonder een enkele emotie. 'Ze kijkt me verbaasd aan en door haar blik begin ik te lachen. 'Wat is er?' Vraagt ze me verbaasd. 'je fucking rare face' Lach ik nu nog harder, en Nina begint ook te lachen.

De hele nacht door kunnen we niet slapen en kijken we een serie op netflix, wanneer we alle seizoenen heb gekeken, beginnen we maar eens met een andere moord serie, waar we heel hard om kunnen lachen.

Wanneer het al 8 uur is en we beide fucking moe zijn, besluiten we ons maar ziek te melden voor school. We zijn gewoon echt te moe om wakker te blijven op school, en we besluiten maar een paar uurtjes te gaan slapen als dat tenminste lukt.

om 15:00 wordt ik wakker, en schrik ik me rot als ik Dylan naast mijn bed zie zitten. Hoe ben je in men kamer gekomen? en uberhaubt binnen gekomen?' Vraag ik hem bot.Hij kijkt me zonder enkele emotie aan. 'Ik had het je moeten vertellen, maar hallo, je wordt echt dood saai.. Je wordt ook steeds ouder en je durft nog steeds niet verder dan een kus.. Ik was het allemaal een beetje beu en toen zag ik dat meisje heel zielig in een strip club zitten, en toen dacht ik die moet ik hebben. NU GOED!' Ik kijk hem geschokt aan, en spring snel uit bed en ren de badkamer in en doe de deur op slot, Zonder dat ik geluid maak rollen er honderden tranen over mijn wangen. 'Jezus Kim, nu zit je zeker weer te janken, ik ga vanaf nu gewoon de waarheid zeggen.. Misschien heb ik wel spijt dat ik ooit met je had.' Na die woorden hoor ik de deuren dicht slaan en hoor ik Nina schreeuwen: "JEZUS, Sukkkel die je bent, weet je wel waar je mee bezig bent?? Weet je wel hoe erg pijn je haar doet, weet je wel wat voor een egoïst je bent!?' Ik hoor Dylan geen antwoord geven, dus besluit ik maar weer uit de douche te gaan.

WAT EEN ENORME SUKKEL!! DAT IK DAAR OOIT VERLIEFD OP WAS, met nadruk op was, want ik ben meteen op hem afgeknapt, door zijn woorden..

Hey niet heel lang hoofdstukje, maar het is iets, sorry dat ik zo weinig upload, maar dat komt doordat ik een ander acc ook moet beheren aangezien diegene in examenjaar zit. Volg mij en ook Katja257!! Ze heeft ook 3 hele leuke verhalen, en ik probeer er bijna elke dag of om de dag iets te promoten!! X lindseyyy

ohja ik heb een insta account gemaakt dus volg die meteen even

katja257enxlindseyx


Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now