Hoofdstuk 49

771 27 0
                                    

Pov Kim

Met zen drieën lopen we naar een lounge. Nina en Kayleigh maken een grote lol, alleen weet ik niet echt wat ik ervan moet vinden meer... Ik doe dit alleen om Dylan te vergeten, maar wat als ik hem juist NIET wil vergeten? Wat moet ik dan doen?Als hij me zou zien zou hij me sowieso niet meer terug willen, en ben ik hem voor eeuwig kwijt.. Maarja aan de andere kant hij verdient het niet zo onrespectvol met me om te gaan en beter gaat hij hetzelfde voelen. Ik zet een glimlach op en loop gezellig verder met Kayleigh en Nina.

Wanneer we er aan komen gaan we naar binnen en gaan we aan een barktruk bij de bar zitten. "Zo knappe dametjes, willen jullie wat te drinken hebben?" Vraagt een knappe barman. Ik kijk Kayleigh en Kim aan en ze kijken terug en grijnzen. Doe maar drie shotjes. De barman grijnst n loopt weg en haalt drie shotjes voor ons. "So girls let's party begin!!" Roep ik enthousiast wanneer we de shotjes opdrinken.

Na een paar minuten hebben we al veel shotjes gehad en worden we langzaamaan al dronken. Een knappe jongen waar je door zen witte, strakkr shirt goed zen sixpack kan bewonderen loot op me af. "Hey schoonheid" Zegt hij met een knipoog. "Heyyy" Zeg ik en grinnik,. "Kom je mee dansen?" Vraagt hij lief. Ik glimlach. "Tuurlijk wil ik dat wel." Ik loop met hem mee naar de dansvloer en we gaan los.

Na een poosje komt er een slow liedje en pakt hij me bij men heupen vast en ik hem op zen schouders. "Wat doet zo'n mooi meisje als jouw hier?" Vraagt hij met een sexy stem. IKhaal men schouders op. "Iemand vergeten." Zeg ik als simpel antwoord. "De jongen die je pijn heeft gedaan verdient je niet. HIj danst met me en na het liedje lopen we naar buiten. Door het aantal shotjes begin ik een beetje met wankel lopen en zie dan ook niet helemaal helder.

Net wanneer ik op het punt sta om te struikelen vangt de jongen me op. "Beetje dronken?" Lacht hij. "ehm maby" Antwoord ik lachend. We kijken elkaar even aan en opeens drukt hij zijn lippen op de mijne. En zonder erbij na te denken zoen ik hem terug. Zijn tong vraagt om toestemming die ik na een poosje geef.

Na een tijdje laten we elkaar los en bloos ik lichtjes. De jongen glimlacht. "i..ik moet gaan" Stamel ik. Hij knikt. "Zie ik je nog een keertje hier?" Roept hij me na. "Sure" En ik loop om weer naar binnen en loop naar Kayleigh en Nina die ook helemaal dronken zijn. "Girls we moeten maar eens gaan" Zeg ik dronken. "Sure, ik ben beetje moe." Lacht Nina naar me.

"Hehe, dit was zoo leuk" Roepen Nina en Kayleigh enthousiast. Ik knik. IK voel me toch vies, na die zoen van de jongen.. Ik hou teveel van Dylan.. Dat weet ik wel.. IK kan hem niet zo vergeten maar niemand zal weten dat ik met hem heb gezoend. "Ik ga naar bed, sleepwell" Zeg ik tegen Nina en Kayleigh. En loop naar boven en kleed me om etc, en ga in bed. Van de vermoeidheid val ik vrijwel direct in slaap..

pov Dylan

IK kreeg net een foto van eeen vriend van me dat hij met een meisje zoende. Ik was blij voor hem al fuckt hij met te veel meisjes, en ik doe dat altijd op een andere manier... Toen ik de foto zag brak me hart in duizend stukjes.. Kim zoent met een vriend van me..


kort hoofdstuk xo ik schrijf al wel verder met volgend hoofdstuk xo ly 17,1 k reads omg proud xx nog 1 volger erbij ne ik heb 30 volgers ty all xx

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now