hoofdstuk 13 'Je bent zo cute!'

2.3K 67 3
                                    

Pov Kim

Ik wordt wakker van piepende banden langs de deur. Gelijk ben ik klaar wakker, maar goed ook want de deur wordt open gedaan. Ik zie Dylan de kamer binnen komen met een karretje met daarop biscuitjes met aardbeien en verse croissants en jus d orange . "OMG< WAT LIEF DANKJEWEL HOTTIEEE" Roep ik hard door de kamer. Ik ben dus echt iemand die heel snel gaat roepen en schreeuwen haha.

"Voor mijn lieve prinses" Zegt hij en hij geeft me een knuffel. Hij pakt iets uit zijn tas en ik zie dat het een cadeautje was, zelf 4 eb allemaal heel erg mooi ingepakt in papier met erop LOVE YOU BABE. "DYLAN! Je bent zo cute!" Roep ik alweer tegen hem. Hij glimlacht en zegt:''Altijd toch voor jouw" Ik maak het eerste cadeau open en ik zie een heel leuk shirtje.

"AWH, thank you so much hottiee" Zeg ik hem

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

"AWH, thank you so much hottiee" Zeg ik hem.

"Maak de volgende cadeaus maar open!" En zeg alles maar wanneer je klaar bent anders doe je er nog een uur over en over een uur kunnen we ook bijna uit het ziekenhuis zijn." Hij drukt zijn lippen op de mijne en geeft me de volgende cadeautjes.

"OMG< DEZE IS ZO MOOI!" Roep ik uit

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

"OMG< DEZE IS ZO MOOI!" Roep ik uit. Hij glimlacht naar me en ik pak het volgende cadeautje maar dit keer is het niet meteen een shirt ofs nee er zit een hele doos in. En wanneer ik hem opende stralen me ogen het uit van blijdschap. Er komen 2 paar schoenen uit de doos! En nog wel mooie ook, wat heeft Dylan toch een goede smaak. Ik lach bij de gedachte eraan al.

 Ik lach bij de gedachte eraan al

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


En ik pak snek het laatste pakj en vanaf de buitenkant is het al een rare geur en een rare vorm dus ik maak hem snel open. Er komt een hele mooie bos met rode rozen uit, vandaar die lekkere geur. Ik vlieg Dylan om de hals "Dankjewel HOTTIEEE!" Fluister ik in zijn hoor maar hottie kwam er natuurlijk wel weer wat harder uit.

 Ik vlieg Dylan om de hals "Dankjewel HOTTIEEE!" Fluister ik in zijn hoor maar hottie kwam er natuurlijk wel weer wat harder uit

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Na een uur geknuffeld en wat gezoend te hebben en me te hebben aangekleed komt de dokter de kamer binnen waar ik verblijf. "Zo jongedame, je mag weer naar huis, maar je moet wel voor 4 weken minimaal nog of in de rolstoel. De laatste foto's van je been wees uit dat je heel misschien geopereerd moet worden als je been niet beter wordt, maar krukken gaat sowieso niet werken." Legt de man uit. Ja gewoon echt serieus wat voor gast denkt hij te zijn? Ik zie toch zelf ook wel dat ik met gebroken ribben en een gebroken pols en een gebroken been naar huis moet, dat klinkt serieus al heftig genoeg. Ik begin waty te lachen waardoor Dylan me verbaasd aan zit te kijken "Wat is er prinses" Vraagt hij. "Ohw niets" Antwoord ik en we rijden naar het internaat.

Bij het internaat aangekomen komen er allemaal jongens op me af en ook mijn vijand dus ik vraag snel of Dylan me naar onze kamer kan brengen. Ik heb ook gewoon geen zin in al dat gezeik van gaat het? en zo alsof ik dood ben geweest ofs, nou ja voor hun ogen ben ik altijd dood haha.

"Moet je wat drinken?" Vraagt Dylan me. "ja doe maar een glas water." Antwoord ik. Ik hoor hem zuchten maar ik weet niet waarom. "Waarom doen vrouwen toch altijd aan zulke dieets waardoor ze zo eten en drinken?" Vraagt Dylan opeeens uit het niets. "WoW, ik doe ten 1e niet aan een dieet ik heb geen zin in cola dus ik wil waer ten tweede de helft van de meiden/vrouwen drinkt wel eens water dus maak er niet zo'n big deal van." Dylan staat op en loopt weg.

Ik en Dylan hebben elkaar al weer 2 uurtjes niet gesproken en Amber is langs de balie geglipt waardoor ze 5 minuten kwam om hay te zeggen, ze kon het natuurlijk niet laten. Dat is weer typisch iets voor Amber ze is gewoon heel erg spontaan en doet altijd hele rare acties, nou ja dat hebben we nu wel weer eens door voor de zoveelste keer.

Vanavond is de date met Dylan maar ik weet niet eens hoe het nu tussen ons zit. Ik weet niet eens of Dylan nog wel eens mijn vriend wil zijn, maar het zal. Ik stuur hem wel een appje of de date door gaat.

U: Hey Hottiee, gaat de date vanavond nog door? x

Ik krijg echt al een kwartier geen antwoord tot opeens mijn telefoon gaat, hehe eindelijk.

Hottieeee: Nou ja we kunnen de date gewoon doorzetten ik ga me ergens anders opfrissen. Ik had nog wat jurkjes enzo gekocjht voor je dus kijk maar in de kast of je er nog iets leukers bij ziet hangen, anders kun je altijd nog zelf even het winkelcentrum ingaan.

En ik keek in de kast, en wat ik nu zag!

Hey nice dat ik bijna 200 lezers heb xxxx ik probeer nog vaker te schrijven.

Jongensinternaat (VOLTOOID)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن