Hoofdstuk 51

888 28 3
                                    

POV Kim

Na het korte gesprekje met Dylan loop ik snikkend naar mijn kamer en laat me op bed vallen. Ik hou te veel van hem om hem te laten vallen... Moet ik hem toch een kans geven? Ik weet eigenlijks dat Ivan de vorige keer onze relatie uit elkaar wilde halen wat hem ook gelukt is. Maar wat als het deze keer weer precies hetzelfde gebeurd? Dan kom ik NOOIT meer over hem heen..

Na een poosje gehuil wordt er op de slaapkamerdeur geklopt. "Binnen" Mompel ik. Kayleigh komt binnen en komt naast me op bed zitten. "Hey wat is er met je? Je bent de hele dag al down? Vind je het van die ene zoen zo erg?" Ze kijkt me bezorgd aan. "Het is gewoon, dat Dylan dus een foto kreeg van zijn vriend die met me stond te zoenen... Ik kan hem niet vergeten en wil hem terug, maar als ik dat doe word de relatie vast weer door Ivan verpest want die vind me leuk, dus het is een heel gedoe, en ben bang dat Dylan toch weer de fout in gaat...

Kayleigh neemt me in een knuffel, en na een tijdje word ik rustig. "Ik heb een afspraak met mijn vader, dus moet daar heen sorry.. Nina die zit in der eigen kamer voor als je haar zoekt. Voor de rest ik zorg dat ik voor 22:00 thuis ben" Ze geeft me een knuffel en ik knik naar haar en ze loopt men kamer uit.

Na een tijdje ben ik het zat van het hangen op de bank, en heb ik honger dus loop ik naar de keuken. Ik besluit eerst naar de bank te gaan en een netflix film uit te kiezen zodat ik daar het eten kan op aanpassen en ik zet een horror film op. Ik pak twee repen chocola en een bak popcorn en chips en loop ermee naar de tafel en zet het neer.

Na 5 minuten van de film te hebben gezien word er opeens op de deur geklopt. Ik zucht en loop naar de deur toe en open hem, en gelijk maak ik aanstalten de deur dicht te smijten, maar hij zet zijn voet er tussen. "Dus jij dacht zo makkelijk van mij af te komen?" Zegt hij grijnzend, terwijl hij op me af loopt. Ik zet een paar stappen naar achter, bang voor wat er gaat gebeuren en opeens word ik ruw tegen de muur gegooid. Ik kreun van de pijn en geef Ivan een trap in zijn edele delen. Hij valt op de grond van de pijn en net op het moment dat ik Nina wil gaan roepen zet hij een hand voor zijn mond. "We gaan een gezellig avontuurtje beleven in je kamer" Zegt hij met een grijns.

Met veel tegenstribbelen en stoten die er worden uitgedeeld lopen we mijn kamer in en wil meteen naar de douche rennen, maar word ruw vastgegrepen bij mijn arm. "AUW MALLOOT JE DOET ME PIJN" Roep ik maar daardoor knijpt hij alleen maar harder waardoor ik maar meewerk voor een deel. Wat ik me af vraag is waarom Nina dit kabaal niet kan horen en me te hulp kan schieten, al zou Ivan waarschijnlijk toch alsnog winnen.

Ivan gooit me op bed en knoopt terwijl ik me stevig verzet mijn polsen vast aan de achterkant van het bed, en hetzelfde doet hij bij mijn voeten, Ondertussen blijf ik roepen en schreeuwen maar er komt maar niemand dus geef ik de moed op want die zakt langzamerhand in mijn schoenen. Wat als Ivan me gaat verkrachten... Ik ril al bij het idee.

Nadat hij me even heeft gebestudeerd trekt hij zijn kleding uit, en zijn boxer waardoor ik de andere kant op kijk en kotsgeluiden maak. "Je mag je kleding wel aan houden hoor, ik ga dus echt niet neuken met jouw ofso. " Zeg ik vol afschuw maar hij negeert me. In tegendeel hij rukt aan mijn kleren en trekt alles stuk voor stuk uit waardoor ik keihard aan het gillen en huilen ben. "Hou je bek toch eens hoertje" Ketst hij me toe. "Ik doe niet wat jij me opdraagt en maak me los nu want ik vermoord je !!" Roep ik woest en huilend. Ik raak helemaal in paniek.

Ivan geeft er geen fuck om en doet een condoom om en glijd naar binnen. Hij doet verschillende dingen waardoor ik hem kokhalzend aan kijk en ik paniek loop te schreeuwen, maar erondertussen door geeft hij me voor alles wat ik verkeerd doe dus verkeerde bewegingen en het gillen een klap, want super veel pijn doet. Al snel word het wazig en hoor ik in de verte nog wat stemmen, maar val dan flauw van de stres...

Pov Dylan

Ik storm binnen en zie hoe Ivan Kim slaat en verkracht tegelijk. Mijn hart breekt in duizend stukken. Zo snel ik kan grijp ik Ivan bij zijn keel en zorg dat hij klaar komt en gooi hem met al zijn kleding het appartement uit, en ik hoop voor hem dat hij weet dat dit nog lang niet alles is.

Snel keer ik me weer om naar Kim die bewusteloos op bed zit. Ik doe voorzichtig haar ondergoed aan, en ga erna met mijn handen wrijvend over haar hoofd. Al snel komt ze bij en kijkt ze me vaag aan. "Dylan wat doe jij hier..." zegt ze zwak. "Voor jouw zorgen je verkrachter weg sturen.." Mompel ik zwaar geïrriteerd. " Je hebt me gered." Zegt ze zwak terwijl er een glimlach op haar gezicht verschijnt. " Nouja beetje, maar ik wilde je alleen helpen..." Zeg ik haar waarna ze knikt.

Opeens zit ze recht overeind "Omg ben ik nog naakt" Ze kijkt beschaamd naar boven en kijkt dan naar haar zelf en ziet tot grote opluchting dat ze in ieder geval haar ondergoed aan heeft. "IK heb je ondergoed aan gedaan, ik hoop dat je dat niet al te erg vind.. Ik wilde je alleen helpen. " Zeg ik op een zo lief toontje mogelijk. Ze knikt. "Dylan het is goed, en ik moet je wat vertellen... Ik kan echt niet meer zonder je... Ik kan je niet vergeten en ik heb altijd je hulp nodig.. Dylan wil je please mijn vriendje weer zijn.. De vorige keer was een ongeluk.. Ik ben erachter dat het ook een plannetje van Ivan was en die zal hij wel meerdere krijgen, maar dat boeit me geen stekker. " Ik lach hard om haar woorden en geef haar dan een zachte zoen op haar lippen. "Kim ik kan het niet zo vaak mogelijk zeggen maar... Ik hou van je..."


Ik zei het toch?! Dat ik verder zou schrijven, nou hier dus om 23:55 nog een hoofdstuk en ben kapot moe dus heb niet perfect op schrijffouten gelet want, ik had veel improvisatie om te schrijven, daarbij nog voor de mensen die het leuk vinden. Deze hele week ben ik vrij wat betekent dat elke dag sowieso 1 hoofdstuk is!

Vote/comment/follow xxx meeee

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now